Ahoj, ještě jednou se připomínám se seriálem Ku´damm ( Tančírna na hlavní třídě). Na stránce seriálu jsou uváděny jen 2 sezóny ( 56 a 59 ). V „Bedně“ je seriál zařazen mezi ukončenými po dvou sezónách. Na HBO teď odvysílali 3.sezónu Ku´damm 63, ta bude zřejmě poslední. Jde s tím něco udělat? Díky.
#2686 Zilwicky: Importuje se automaticky z TV Maze, takže nemůžeme kontrolovat neustále, zda si to někde nedělá, co chce :D Navíc už se mi kolikrát stalo, že na Imdb to měli blbě. A jde o říjen, ne o listopad :) Každopádně díky, předělám to.
Zdravím chtěla bych se zeptat zda budou titulky k seriálu La Brea a taky jestli se bude dal překládat Gossip Girl (2021), pořad totiž nejsou titulky k 1×6. Děkuji za odpověď :)
#2692 PStark: Ahoj,
Překlad La Brea neplánujeme, nikdo se nám nepřihlásil na překlad. Gossip Girl jsme nepřekládali, jen odkazujeme na slovenský překlad.
Ahoj, koupil jsem synovi na knihcentru knihu 200 nejlepších seriálů všech dob a mělo tam být HBO GO zdarma na 2 měsíce. Žádná kartička s aktivačním kódem tam není , nevlastníte někdo tuto knihu a nevíte jakou formou to dávali? Díky
#2697 Bedy93: Ahoj, to je diskutabilní, popravdě existují tři správné verze – aktuální řada může být 16., 17. nebo 18. My se držíme toho, jak je to na webu TVmaze a měnit to už nebudeme. :)
#2680 Hanesblack: Ahoj,
Tak to bohužel neumíme odhadnout.
https://www.csfd.cz/…zen/prehled/ Nepridaný už som to tu postoval a ešte toto poprosím https://www.imdb.com/…e/tt4568372/?…
opravte si cesky nazov na karte serialu Squid Game, spravne je to Hra na oliheň
#2685 1Bobesh1Ahoj, ještě jednou se připomínám se seriálem Ku´damm ( Tančírna na hlavní třídě). Na stránce seriálu jsou uváděny jen 2 sezóny ( 56 a 59 ). V „Bedně“ je seriál zařazen mezi ukončenými po dvou sezónách. Na HBO teď odvysílali 3.sezónu Ku´damm 63, ta bude zřejmě poslední. Jde s tím něco udělat? Díky.
#2685 1Bobesh1#2684 Lukas11: Ahoj, přidali jsme Ku´damm 63.
#2683 stoky: Ahoj, díky za upozornění.
Serial Foundation – podla imdb aj episodate ide 4 diel az 8.11. Podla edny uz 1.11.
#2687 Zira#2686 Zilwicky: Importuje se automaticky z TV Maze, takže nemůžeme kontrolovat neustále, zda si to někde nedělá, co chce :D Navíc už se mi kolikrát stalo, že na Imdb to měli blbě. A jde o říjen, ne o listopad :) Každopádně díky, předělám to.
#2690 ZilwickyDobrý den, nevíte kde je ke zhlédnutí zbytek dílů Sense of tumor z Brněnského Killer serialu?
#2689 1Bobesh1#2688 biaca: Ahoj, tak to bohužel nevíme.
#2687 Zira: Takže pri upozorňovaní na chybu som.. spravil chybu :D
#2691 Zira#2690 Zilwicky: To nevadí. Já jsem ráda, že jsi na to poukázat. Ve vysílání to bylo dobře, ale u epizod špatně :D Díky
Zdravím chtěla bych se zeptat zda budou titulky k seriálu La Brea a taky jestli se bude dal překládat Gossip Girl (2021), pořad totiž nejsou titulky k 1×6. Děkuji za odpověď :)
#2693 1Bobesh1#2692 PStark: Ahoj,
#2694 PStarkPřeklad La Brea neplánujeme, nikdo se nám nepřihlásil na překlad. Gossip Girl jsme nepřekládali, jen odkazujeme na slovenský překlad.
#2693 1Bobesh1: Jo takhle. Děkuju za odpověď :)
Ahoj, koupil jsem synovi na knihcentru knihu 200 nejlepších seriálů všech dob a mělo tam být HBO GO zdarma na 2 měsíce. Žádná kartička s aktivačním kódem tam není , nevlastníte někdo tuto knihu a nevíte jakou formou to dávali? Díky
#2698 1Bobesh1Ahoj, jak lze dát návrh na přidání seriálu ? CAMP CAMP jsem tu nenašel, a rád bych to přidal. Dá mi někdo návod ? díky!
#2698 1Bobesh1American dad má posunuté číslování série a jedno méně
#2699 Xavik#2695 saba1: Ahoj, tak to nevíme. Obrať se přímo na HBO.
#2696 Sokolvojta1998: Ahoj, dá, přidáme.
#2697 Bedy93: Ahoj, to je diskutabilní, popravdě existují tři správné verze – aktuální řada může být 16., 17. nebo 18. My se držíme toho, jak je to na webu TVmaze a měnit to už nebudeme. :)
Dobrý den, stále není přidaný seriál To Close :-( https://www.csfd.cz/…ose/prehled/ děkuji