Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec Arrowa
Seriálový vesmír
Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Michael Jonsson
6.12.1974 | 6.12.2024 -
Colin Salmon
6.12.1962 | 6.12.2024 -
Brendan Fletcher
15.12.1981 | 15.12.2024 -
Joe Dinicol
22.12.1983 | 22.12.2024 -
Caity Lotz
30.12.1986 | 30.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Olicity mi moc nevádí, ale poslední scéna kdy ona začne chodit.....a odejde… aha… Jinak co ta Vixen ? Jakto že se s Oliverem a Laurel zná ?
Dneska opět duchové asi neví na co mají zbraně, každopádně několik sekund čumí na Green Arrowa a nic, prostě a jednoduše čekají na to, až je někdo sejme. Musí moc dobře vědět, že GA už není sám, místo, aby ho sundali tak čumí. Nehledě na nesmyslně rozmístění stráží na té střeše, za normálních okolností už měli Olivera sestřelit jak k nim letěl. To jsou věci, které mi strašně vadí. Snesu i tu magii, ale tohle fakt ne. Trošku mě překvapilo, jak Oliver mluvil Vixen o tom, že Darkh zajmul Diga, Theu a ještě někoho.. něco v hlavě mi matně říkalo, že jsem to viděl, ale vůbec jsem nebyl schopný si vzpomenout na detaily i na tom je vidět, jak ty díly jsou špatné. Ten seriál mám hrozně rád, ale neuvěřitelně mě rozčiluje klesající kvalita :( je to frustrující.
No, za mě nejhorší díl Arrow, který jsem kdy viděl. Snad nejlepší záběr byl tento: http://postimg.org/…e/41j04rxrl/
Souhlas se vším napsaným + bych přidal, proč nezabil Darhka nebo jej alespoň někde nezavřel, když byla taková skvělá příležitost.
#3086 Scoopked zacinala ta seria a bojovali s duchmi,tak to trvalo dlho a neslo im to..a teraz ich tam moze byt aj tisic ozprojenych po zuby a zmaknu ich jak nic..strasna hlupost…oliver na jednej strane nechce zabijat, na druhej strane nema problem nechat po sebe tisic mrtvych duchov prebodnutych sipom…a nechapem,preco darhka nezval dakde na ostrov uvaznit do dajakej speci klietky od Cicsa… a teraz ta otazka, ktoru si stale kladiem..kto zomrie? William s mamou su z toho uz vonku,tak to vyzera..a tento serial nikoho nechce zabit,tak neverim ze by zabil dieta alebo jeho matku Felicity nie Thea bola mrtva v predchadzajucej serii, hlupost ju zabit zas Dig tiez nie, je manzel a otec..bolo by to prilis emotivne na tento serial Digov brat? Laurel? jej otec? Felicitina mama? -asi..to by felicity mala dovod plakat a byt nastvana
#3084 Ben111: Darka zavřou ! Stačí se podívat na promo na další epizodu.
VELKÝ SPOILER, TAK POZOR ! https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/…820508_n.jpg?…
A zrovna, když si myslím, že už mi Felicity nemůže být víc protivná, tak kouknu na poslední díl :D Nevíte, když už se jí konečně v seriálu zbaví? Oliver by se vrátil na začátek, kdy zabíjel záporáky a seriál by se opět „uzdravil“.
Teďka nejspíše budou likvidovat zbytky Duchů a dojdou k něčemu dalšímu, co se za tím vším skrývalo, je mi fakt jasný, že to takhle bude pokračovat, už by konečně mohli zabít Malcolma a Thea by to třeba mohla špatně nést a začala dělat bordel. Dál myslím, že v hrobě by mohl být Lance a Laurel to taky těžko ponese a půjde třeba po někom, kdo to udělal a taky půjde na chvíli pryč z týmu. Pak tam zůstane původní trio, které zlikviduje Duchy a ovládnou město a všecko se vrátí k lepšímu a pak prostě budou muset začít řešit věci nějak úplně mimo (třeba kdyby se to týkalo nějakých flashbacků z Ostrova). Diggle s Felicity, by mezitím hlídali město a Oliver se třeba někam vydal pryč něco řešit a nakonec by musel zachránit Theu, nebo by mu s tím pomáhala. Prostě taková siblings výprava, takhle by se mi to líbilo. Bohužel jak očekávám, tak to bude sranec jako doposud. :( jinak dík kdo ste si to přečetli celé :)
No to je děs, Vixen povedená… akce moc ne, ale emoce tentokrát byli docela dobrý (Oliver a syn), ale ta Felicity........ proč už radši nechcípla… a jo producentova oblíbená. Proč proboha, ještě jí to tam říkali proč..... to ten konec psal někdo jiný. Proč to zase musí někdo hrotit? Horší už snad bylo její chození, takhle snadno by to nikdy nešlo.
„Olivere, ale mně přece nezajímá, že jsi na záchodě nechal zvednuté prkýnko! Já tě miluju i přesto (!), ale prostě nesnesu, žes mi o tom neřekl a už takhle nemůžu dál žít! brek brek * smrk smrk*“
#3092 HellTsuku #3093 Scoop#3091 téčko171: :D přesně jak píšeš, tohle je logika..... autorů
#3091 téčko171: Ten konec byl třešnička na dortu :D Felicity se postaví a odejde :D
Taky vás to tak nudí? Jak v každym díle přijde na souboj s duchy a po každý jeden s duchů má možnost zabít GA a on jen čeká až ho GA zpacifikuje nic víc, už to neni ono každej ví Oliverovo tajemství a nejvíc mě dostává jak tam lítá BC a drží ten obušek jako prase kost. A vůbec se mi nelíbí změna z pomsty chtivýho Arrow na hodnýho Green Arrowa. Čekal jsem nějakej reborn čtvrtý řady že se to nějak zvedne a ono je to spíš horší. Dřív jsem se těšil na každý díl, ale ted už mi ani nevadí te tří týdenní odstup. Asi se neni na co těšit, ale zajímá mě kdo je v tom hrobě :D
Je pravda, že si nevšímám logiky soubojů, ale ten konec byl už dost i na mě.Zvedne se Ok, to by bylo ještě dobré, ale odejde z bytu? Jinak byl díl dobrý, Vixen potěšila :)
Dúfam, že je to koniec Olicity aspoň v tejto sérii! Epizóda nebola najhoršia, ale nebolo to ani nič svetoborne! Duchovia neschopní ako vždy, každý jeden súboj bije do oči, sú tam iba ako kulisa! Ak chcete pozerať serial Arrow, tak musíte vedieť prepnúť na módu „RETARDED“, proste nevnímať to, že DD mohol zabiť Olivera aj GA a naopak, že Oliver mohol zabiť DD. Priznám sa, že Olicity scény som pretáčal, proste to nemá zmysel pozerať, neustály brek Felicity ma nezaujíma, Nezaujíma ma, ako sa neustále sťažuje, pretože jej neveša na nos všetko čo sa mu stane. A aj keď jej povie naozaj dobrý dôvod, prečo si to tajomstvo nechal pre seba, tak aj tak neustále narieka! Olicity sa na niekoľko časti ukončuje, čo je pozitívum. Už vieme, že aspoň do pohrebu je Olicity mŕtve. Záverečná scéna, keď Feliciy vstáva a odchádza bez jediného slova bola hlúpa! Ja by som to prirovnal k tejto 3 a 4 sérii, kvalita odišla len tak!
Hodnotenie Arrow S04E15 51 %
Boli časy, keď som si serial Arrow pozrel, aj keď som bol pracovne vyťažený. Momentálne je mi úplne jedno kedy si ho pozriem, skôr to beriem ako povinnosť.
Bože ta Laurel je kráva, bečí kvůli tomu, že ji Oliver podvedl, nějak asi zapomněla, že ji podváděl celou dobu s její milovanou sestřičkou – tohle je teprv ta pravá telenovela, a to ještě může být ráda, že neobskočil i její mámu :-D jinak díly jdou fakt do kopru, akční scény jsou až trapný (jak už tu píšete), Vixen – sympatická, ale ta její magie byla spíš k smíchu, proč ten totem Dig prostě neroztřílel. Jednoruký bubák unese chudáka chlapečka…No a Fel, kdo by se jí divil, furt jí maže med kolem huby, jak ona je výjimečná, a o synátorovi věděl každý druhý. Nějak mi uteklo, jak se o něm dověděl MM. Pořád čekám na odhalení toho mega strašnýho plánu DD, ale furt nic…
#3098 HellTsuku #3099 Stardos #3100 Scenárista s veľkým S#3097 anndy: MM řekl že měl špehy všude, takže to věděl
#3097 anndy: Laurel byla podle mě dost v pohodě tentokrát, navíc si myslím, že ona měla důvod ječet po Oliverovi, ne Felicity :D
#3101 HellTsuku#3097 anndy:
Jeho plan som uz odhalil, staci prelistovat par prispevkov.