Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec Arrowa
Seriálový vesmír
Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Michael Jonsson
6.12.1974 | 6.12.2024 -
Colin Salmon
6.12.1962 | 6.12.2024 -
Brendan Fletcher
15.12.1981 | 15.12.2024 -
Joe Dinicol
22.12.1983 | 22.12.2024 -
Caity Lotz
30.12.1986 | 30.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Po tom, co jsem nedávno za den zkouknul Daredevila, musím říct, že ta kvalita je úplně někde jinde.
No Felicity už mě delší dobu srala, tak jsem i docela rád, jak to dopadlo :)
ja som mala rada Olicity..ved predsa hrdina je tiez clovek, ktory chce sukromny zivot..ktory sa zamiluje a riesi aj problemy s tym vzniknute…v pohode…a stane sa aj to,ze sa rozijdu..alebo ze sa rozijdu a zas daju dokopy…ale robit to tisickrat jak male deti,to ma uz fakt nebavi…dufam,ze sa uz dokopy nedaju alebo ked,tak az na konci dalsej serie… a teraz otazka ako vzdy: kto je v hrobe? :D myslim si,ze DD sa vyslobodi a bude sa chciet pomstit Lanceovi..a zabije Donnu…preto z toho bude Felicity taka znicena..
Tvurci serialu ocividne nedokazi vymyslet takovou zapletku, aby si s ni serial vystacil a misto toho nacpou vsude kde potrebuji rozpor mezi Oliverem a Felicity. A ono tohle vecny „Olivere chci te…nechci te…vlastne te chci, ale ty me nechces…a ted bez do haje..“ se jednoho krasneho dne stane ohranou a hlavne protivnou pisnickou. Obcas nevim zda-li koukam na komiksovy serial, nebo na telenovelu........jo, jasne, nejsem proti tomu aby mel hlavni hrdina nejakou lasku, ale co je moc to je moc. Na zacatku jsem mel radsi Arrowa oproti Flashovi, nyni muzu s klidem rict, ze ted je tomu naopak.. :P
No nic, máme dalších 7 dní nadějí, že ten příští díl bude konečně povedený.
No, já to teda ještě neviděl. A nejsem si úplně jist, jestli vůbec uvidím, když i lodičkáři říkaj, že to byla sračka. :D
#3167 Baltik#3166 téčko171: Ten moment, když čteš diskuzi k aktualnímu dílu, který jsi ještě neviděl, ale nic se neděje, protože se tu nic nedovíš :D
#3168 téčko171#3167 Baltik: Nezastírám, že jsem diskuzi k aktuálnímu dílu otevřel naschvál a kdybych si náhodou něco vyspoileroval, byla by to samozřejmě moje blbost a moje mínus. Ale jak tak čtu, o nic jsem nepřišel, spíš možná naopak.
#3169 Stardos#3168 téčko171: Přišel si jen o super zápletku s Laurel a Quentynem :D
Další epizoda se jmenuje „Beacon of Hope“. Doufám, že to ale není myšleno pro Olicity, ale pro to, že se kvalita vylepší :D Ostatně se na tu epizodu těším, zvlášť když tam bude Emily Kinney <3
Epizódu som zatiaľ nevidel, takže na hodnotenie si budete musieť počkať.
PS: Ešte potrebujem pozrieť 3 dieli Daredevil.
Takže, otázka byla CUpid použita jen pro Olicity?
Takže, otázka byla CUpid použita jen pro Olicity?
#3174 lukascoolarik#3173 HellTsuku: Tak to je snad jasný, ne? Já ten díl ještě neviděl, ale v tom seriálu už se všechno točí kolem nich, takže… :-D
#3175 HellTsuku#3174 lukascoolarik: Ale mohl jsem doufat ne? :D
Daredevil, Supernatural, ACS, Star Wars VII, tomuto som dal prednost pred sledovanim najnovsieho dielu serialu Arrow. Star Wars VII som uz raz videl v kine, ale aj tak som ho uprednostnil. Pravdaze, nakoniec som si zapol aj Arrow, no dost som sa premahal, aby som ho dopozeral do konca. Tento diel si asi najviac uzil fanusik Olicity, pretoze tolko Olicity hluposti v jednej epizode som uz davno nevidel. Tento diel sa riesilo iba Olicity! Myslim si, ze kvalita padla na dalsiu uroven, a to smerom nadol! Je potrebne napisat, ze tu uz s mojim prispevkom nemoze nesuhlasit nikto! Je potrebne si konecne pripustit, ze serial Arrow je mozne prirovnat k odpadu! Pravdepodobne najhorsi diel serialu ako takeho, je to smutne. Minimalne hodnotenie na EDNA.CZ je 20 %, podla mna je 20 % vela!
Hodnotenie Arrow S04E16 14 %.
#3177 Exie_ #3186 infernalhope#3176 Scenárista s veľkým S: Daredevil je špička. Ten natáhl laťku tak vysoko, že každý díl je lepší a lepší, aneb celkově 2. série je na tom lépe. S takovým tempem a nasazením nemá konkurenci. Co se týče Arrowa, tak díl jsem dokoukal za cca 18 minut. Často jsem to přeskakoval, protože bych nedokázal u toho dílu být 42 minut. A celkově moje duo DC/Marvel comics podle % a oblíbenosti: The Flash-Daredevil-Supergirl-AGENTS of S.H.I.E.L.D-Legends of Tomorrow-Arrow(nejméně zajímavý).
#3178 HellTsuku #3181 Scenárista s veľkým S#3177 Exie_: U mě vede v tomhle Gotham… protože druhá série. Hugo je perfektní parchant..... prostě nádhera.
#3179 Exie_#3178 HellTsuku: Na Gotham jsem zapomněl. Ten taky sledují a 2. série suprová. Huggo perfektní, Nygma inteligentní vyčuránek/psychopat a Tučnák je prostě TOP.
Ahojte! Budú dnes titulky k poslednej časti? Vopred vďaka! :)