Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec Arrowa
Seriálový vesmír
Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Michael Jonsson
6.12.1974 | 6.12.2024 -
Colin Salmon
6.12.1962 | 6.12.2024 -
Brendan Fletcher
15.12.1981 | 15.12.2024 -
Joe Dinicol
22.12.1983 | 22.12.2024 -
Caity Lotz
30.12.1986 | 30.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Je celkem zajímavé tu číst ty porovnání schopností Olivera při boji s MM a při boji s tím demoličním týmem. Objektivně musím říct že je to dost nevyvážené ale asi by nikdo nebyl happy kdyby Oliver složil každého padoucha jednou ranou jen protože má trénink ligy. Jen bych chtěl upozornit že ta demoliční četa nebyla žádná banda dělníků ale vycvičení agenti tajných služeb (GRU, IRA, Mossad) takže já osobně nevidím až takový problém že od nich dostali trochu zabrat
#3063 meshoNázor může mít každý jaký chce, ale nic to nezmění na tom, že kvalita seriálu jde stále dolů. Prostě při porovnání prvních dvou sérií se čtvrtou, nejde nevidět rozdíl . Hlavně co se týče soubojů, ty teď vypadají všechny stejně ( jako by měli nacvičenou jednu bojovou choreografii, kterou pořád opakují), ale i celkově. Souhlasím s většina body Scenáristy až na to, že by byl děj, až tak předvídatelný …myslím, že nás ještě pořád můžou tvůrci překvapit . Hlavně dějová linka Malcom, Oliver a Thea mi přijde zajímavá, a ještě ne zcela odhalená. ..
#3061 paule: Souhlasím :)
#3044 téčko171: Njn, na tu diskuzi snad nezapomenu…těch komplimentů a srdíček mezi řádky…
#3065 téčko171#3064 Baltik: Joo, taky na ni s láskou vzpomínám. Škoda, že takový nemůžou být všichni. O to víc si jí vážím.
#3056 Scenárista s veľkým S: kde jsi byl posledních pár měsícu, neměl jsem se čemu zasmát, nebo už sis zase změnil jméno :D
#3067 Scenárista s veľkým S#3066 Billy the Kid:
A smial si sa konkrétne na?
No tak ja si nemuzu pomoct, ale prijde mi, ze to co byl arrow uz vubec nema nic spolecnyho co je ted…
Po díle S5E13 si ťukám na čelo :-D Všechno umělý neidentický a odfláknutý… No jestli se jim brzo nepodaří otočit tu křivku ohledně kvality seriálu, tak ztratí smysl se na něj koukat…
Osobně vubec nemusim flashbacky, ale tedkon jsou na tom serialu to nejrealisticejsi i kdyz jsou taky trochu pritazeny za vlasy :-D
Snad to neni moderni mor a nebude se to širit na dalsi serialy :-X
#3069 Scoop#3068 Orie88: Tady máme spoileristu z budoucnosti ? Taj děkuji ti pěkně, že jsi mi zkazil naděje na to, že pátá série se zlepší :/. A o Flashově třetí sérii nenapíšeš do diskuze něco ? :) To bych ocenil
chce to proste min postav, nechat aspon ze 3 hlavni postavy umrit a soustredit se vice na ty ostatni…
#3071 lukascoolarik#3070 Derek94: Spíš to chce líp napsané postavy, počet je podle mě v pořádku. A tenhle požadavek je dost nereálný, vzhledem k tomu, že v tom seriálu už neumírá skoro nikdo. :-D
Kde jsou ty časy, kdy umřel třeba Tommy nebo Moira a my jsme si mohli být jistí, že je nějakým kouzlem neoživí. To je jeden z důvodů, proč Arrow ztratil to kouzlo, které měl dřív; už to není až tak realistické a člověk se pomalu o nikoho nebojí, protože každý se nějakým způsobem dřív nebo později vrátí.
Vixen bola fajn, vybrali fajn herečku, efekty tiež super. Z tohto hladiska bol diel dobry, tie omačky okolo a felicity už uplne ignorujem a ani už nehodnotim… asi si nepomôžeme s tymito americkymi teen serialmi… inak ta posledna scena, postavi sa, nič nepovie a odide, nechapem čo tym chceli scenarosti povedat…
Rozdíl mezi Flashem a Arrow: Flash odmaskuje největšího padoucha, zatímco Arrow končí partnerskou krizí… Jen za dnešní díl měl být Oliver dvakrát mrtev a Damien Darkh jednou. To si počítají skóre a nakonci serie přijde rozhodčí a vyhlásí Olivera vítězem?! Arrow promeškal nedávno přiležitost nechat zemřít Felicity, která byla zasažena, ale přežila to jen proto, že je hlavní postava a navíc o pár epizod dál už si vesele (figure of speech) chodí…
FELICITY BUDE V HROBĚ ! Ta Felicity, kterou jsme viděli je najmutá šlapka z E-2. Oliverovi chyběl sex s Felicity, tak řekl Barrymu, ať mu přivede Felicity z E-2 a tam Barry zjistil, že se živí jako prostitutka a Felicity s ním šla moc ráda na E-1, skočit na Olivera :)
#3075 Amper#3074 Scoop: Tak větší hovadinu jsem neslyšel :D Ale dobrý :D :D
Nelze než souhlasit se vším co tu píšete. Ten seriál jde ke dnu a timhle tempem bude další série na úrovni Ulice z TV Nova. Já osobně už všecko kolem felicity přetáčím pač se na to nedá koukat. Doufám že se to někdy vrátí zpět do kvality první a druhé serie nebo se seriálem končím a asi nebudu jediný. Jako já osobně nemám nic proti tomu, že tam nikdo nemusí umřít atp. ale v tom seriálu se v podstatě nic neděje… kdyby to mělo nějakej příběh aspoň… ale poslední normální padouch byl Deathstroke a toho už jen tak nevrátí. Stejně jako Merlyn kterej už je handicapovanej a ten souboj s Oliverem byla fakt fraška.
neviem či ste pozerali aj Smallville, ale bol tam tento isty problem. Chloe alebo ako sa volala mala stale opletačky s Clarkom a bolo to otrasne. Dokonca to bolo aj mimo komixov. Je to to iste, ako tu Felicity. A nechapem prečo, ale je to aj v Supergirl s Jamesonom a Karou. A už to tak vyzera aj vo Flashovi, kde tlačia Iris, i ked to aj je podla komixu, ale absolutne to tam nesedi. Ešte takymto romanikom pokazia aj Legends a mame vystarane (tipujem Sara a Rip)
#3078 Bizzy #3079 Exie_#3077 LMDizajn: Spíš Sara a Cold. Jinak berte to z té lepší stránky. jestli je tohle konec Olicity, tak třikrát sláva :-D. Musím říct že teď mi nejméně vadí Thea a Laurel :-). U Diggla to klesá s jeho otcovstvím a jeho radama, který už nudí, ale ta postava si myslím dělá to co by dělat asi měla.
Jinak souhlasím ohledně děje, že se to nikam neposunulo a v podstatě ani nevím o čem 4 série je. Prakticky hlavní záporáky si skoro vyčerpali Malcolm, Deathstroke, Ras, Damien, ale tak debilním způsobem pokaždé snad kromě Deathstroka, kterého doufám vrátí. A scénaristi by se měli sakra zamyslet, jak vrátit jeho temnotu zpět do seriálu a na čem by měl seriál opravdu stavět co se týče příběhové stránky. Dyť i komixový arrow je hodně temný a byl vytvořen jako odstrašující případ. Má být krutý, nemilosrdný… Doufám, že zahodí tu 4 sérii pořádně za hlavu a začnou konečně s něčím pořádným. Nepřátele by měli být opravdu nepřáteli a ne jenom stojící loutky.
Tady můžeme krásně vidět ty protiklady, které jsou ale oba špatně. Na jedné straně Flash, který nedokáže nakonec ani porazit jednoduchého vojáčka (i když poslední dobou se to lepší), kde přiběhne na místo činu, zastaví se a neví co má dělat, když na něj jde rána pěstí v jeho představě o rychlosti šneka na desátou. A potom na druhé straně Arrow, kde si dávají league of assassins k snídani, ghosty s automatickýma zbraněma k obědu aniž by vystřelili a potom si dají Rase, Malcolma a podobně k večeři.
Doufejme, že Olicity teď na chvíli dají pokoj nebo bude v hodně utlumeném režimu, jinak si pod sebou kopou hrob a jedině na co se těším je, kdo umře :-D. Thea ta je teď výborná a tu bych tam nerad viděl, stejně jako Laurel, která se taky zlepšuje a kde můžou black canary pořádně vyvíjet. Takže podle mě zbývá Diggle, Roy, Lance,
#3077 LMDizajn: Ano, ale Smallville je „topovka“ a vždy bude.
Ale bohužel od konce 7.řady se z toho stal nehořádný paskvil a zbytečně to CW natahovalo.