Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3000 Leuš25: No to je to, co jsem se snažila říct. :D Že by musela být napsaná jako majitel, že to není automaticky.
Konec – konečně! Jen teda chudák Bonnie, i když se teď ve mně bijí 2 myšlenky.
Elena bez vzpomínek na Damona je fakt divná, hrozně šťastná, happy a koketa. Nee. Nelíbí se mi. Liv klobouk dolů, že Tylera zachránila. Celkově byl tenhle díl hrozně nabitý a skvělý. :)
podle mě jeden z nej dílů prozatimní 6. sérky :) ;)
#2999 RoseMary: ne Luke (i když toho taky nijak nemusím), ale Liam
#3016 RoseMary #3017 RoseMary #3018 RoseMary #3019 RoseMaryJediný co mě v téhle sérii zajímá jsou Damon a Bonnie zbytek je nuda. Doufám že když se Bonnie obětovala pro Damona tak on pro její záchranu udělá i nemožný .Jestli ji oddělají tímhle style tak mě naštvou ona se tam furt dokolečka obětuje pro záchranu svých přátel a oni se při tom nesnaží jí ani pomoct a věčně jenom řvou nebo se snaží umučit k smrti . Přijde mi že už by mohli taky vymyslet něco jiného.
DAMON je zpět, super!!!! :-) no ten konec, něco úžasnýho :-) Ale je mi líto Bonnie, snad se dostane taky nějak zpátky :-/
Fakt skvělý díl! konec parádní, hodně dojemný, Bonnie borec – poslední dialog s Damonem neměl chybu.. jenom Elena mi přijde příšerná – jak je uměle veselá a flirtuje.. trapný
No snad jí ty vzpomínky teď Alaric vrátí.. Snad..
Konec byl super.Přesně jak tady někdo psal,bylo by asi zajímavý kdyby Bonnie už zůstala tam,kde je,ale podle mě proto jak se zachovala a zachránila Damona on ji tam nenechá a určitě přijde na to,jak ji dostat zpátky.Ti dva jako pár by se mi nelíbili,ale dohromady byli vtipný :D Musím říct že mi bylo skoro líto,když do Kaie zabodla ten krumpáč (to jsem ještě nevěděla že se vrátí a všechno pokazí :D),do Liama nebo jak se ten slizoun jmenuje bych naopak ten krumpáč ráda zabodla sama :D Ivy je mi celkem jedno,ale myslím že ji zachrání spolu s Enzem.
#3015 RoseMary #3021 KaliA Liv byla taky dobrá :)
#2999 RoseMary: řekla bych,že myslela Liama…
#3011 kath023#2997 anndy: podle mě má v sobě spoříš…(nebo jak se to jmenuje :D)
#3010 TNoty: skoro,ne spoříš ale sporýš :D i když v dabingu je to železník,a ve stefanových denících (knížka) píšou o rozrazilu :D
#3012 TNoty#3011 kath023: :D díky :) já měla právě v hlavě pořád železník :)
#3014 RoseMaryCo mas proti liamovi?Je uzasnej.
#3012 TNoty: sporýš lékařský neboli železnik je to same a stefanovy deniky nectu.
#3008 kath023: Naopak ja jsem byla stestim bez sebe.kai je hajzl je serednej a spatnej naopak liam se libi a s Elenou by jim to mozna i sluselo,kdyby nemela damona.
#3003 anndy: jenom pres moji mrtvolu!!!!!
tohle vážně pobavilo :D https://www.facebook.com/…80182762451/?…
#3021 Kali