Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2959 RoseMary: Rose, to nevím byla hláška, že v 6. epizodě, ale podle synopse to šestý díl nebude.. chjo.. ale zase jsem četla, že by v příští epizodě měli zabít Kaie
#2962 sisi2000 #2971 RoseMary#2961 Leuš25: Plecka říkala, že tam uvíznou do šesté epizody ;-) Ale to hned neznamená, že se vrátí domů, můžou jít zase někam jinam nebo tak, páč ta synopse mě taky popletla… A Kai určitě hned nezemře, myslím, že to má být ten hlavní záporák téhle série ;-) Byla bych ráda kdyby byl, myslím, že tahle zápletka má potenciál, jako kdyby se s něma vrátil do MF atd.. To by bylo rozhodně zajímavé :D
#2964 kath023 #2965 Leuš25#2957 RoseMary: „Už se nemůžu dočkat až začne zabíjet nevinné lidi“…tobě to už trochu leze na mozek co? :D
#2958 Leuš25: Tak Sáro,a tohle je příběh jak jsem zabil tvoji matku :D Už ho u toho slyším :D
#2962 sisi2000: Já taky myslela že v 6.mají být zpátky,ale podle synopse to nevypadá ani na 7.,tak nevím no. Ještě mě tak napadlo,nemůžou se upíři dostat do MF v noci?Myslím jako,když nesvítí slunko tak jim nemůže vadit že jim nefungujou prsteny,nebo to s nima dělá i něco jinýho? A jsem tady jediná,komu Jo připomíná April? :D
#2966 Leuš25#2962 sisi2000: však říkám, že jsem to jen četla :-) ale máš pravdu, ta zápletka s Kaiem je hodně dobrá, byla by škoda ho zabít po pár dílech. No a s těma vzpomínkama navrácenýma po překročení hranice to vážně dom**ali, :-/
#2967 Kali#2964 kath023: nejde jen o denní prsteny, ale kouzlo by pominulo a oni by už nebyli upíři. takže by se dostali do stavu před proměnou = umřeli by na to na co už vlastně jednou umřeli
#2965 Leuš25: já nevím,ale mě se ten nápad s tím,že se jim tam vzpomínky vrátí,přijde teda dobrej…psali jste,že by se Jeremymu a Mattovi pak ty vzpomínky vrátily,ale podle mě tam přece nikdo neříkal,že se nevrátily,navíc oni snad pak stejně o všem tom ovlivnění věděli,ne?Takže zase takový překvápko to nebylo…a nikdo jinej z MF tam pořádně nebyl,jen teď ten lovec a ten mrtvej mladej,co chtěl zabít Enza,kterej by třeba taky nezabíjel upíry,kdyby se mu ty vzpomínky nevrátily…
#2968 Packa #2983 Goodies#2967 Kali: A určitě spousta dalších lidí, na kterých se krmil např. Damon?
uz aby to bylo.Taky jsem nekde slysela sedmy.
Podle synopse to vypada na sesty.Je to jenom muj pocit nebo jsou synopse k 6×6 a 6X7 vazne prehozeny?
#2961 Leuš25: Konecne.uz mi leze na nervy.Kai je tam podle me jen tak do poctu.Samozrejme je to jen muj nazor.
#2975 PackaA je mi nesympatickej.silne.Predem se omlouvam tem co ho meli radi,pokud tady nekdo takovy byl ale pochybuju o tom.
A je mi nesympatickej.silne.Predem se omlouvam tem co ho meli radi,pokud tady nekdo takovy byl ale pochybuju o tom.
pardon napsala jsem jeden coment dvakrat omlouvam se.
#2971 RoseMary: Kai do počtu? Že ti leze na nervy dává smysl, je to záporák. Ale do počtu tam fakt není. Nebýt jeho, Bonnie nemá schopnosti a neví, jak se dostat domů. Já si myslím, že se s nimi vrátí mezi živé a pak bude tak trochu hlavní postavou druhé půlky série (možná i s Gemini covenem – co ho poslali do toho bezčasí). A ano, je to záporák, ale baví mě. :)
#2976 kath023#2975 Packa: Tak hlavně nebýt jeho,kdoví kde by Bonnie s Damonem skončili :D Mylsíte,že tam bude nějak vysvětlené,jak/proč se dostali zrovna tam,do toho jeho "vězení"nebo to nechají být?
#2977 Packa#2976 kath023: Podle mě Babča Bennettová udělala s tím covenem nějakou dohodu (mluvila o obětování se). Ale chtělo by to vysvětlit víc, tak snad to tam bude.
A podle mě nebýt Kaie, tak by neskončili nikde, protože by neměli kde. Myslím, že Bonniina babička využila toho, že Gemini coven už to místo vytvořil, jen tam Bonnie přidala.
#2979 anndyjo to by mozna davalo smysl.Kdy se uz damon s Bonniie dostanou do mystic?Uz me to stve…
#2977 Packa: ono to sice dává smysl, ale to by pak bábina mohla chtít, aby se Bonnie vrátila zpět, a pochybuju, že by nikoho nenapadlo, že by se svezl i Kai. takže myslím, že ten coven o tom buď neví nebo radši mlčí, např. když se jich stef ptal
#2980 Packa#2979 anndy: A jo, to máš pravdu, to mě nenapadlo! Tak že by je (ji, s Damonem se vlastně nepočítalo), tam babča strčila bez vědomí covenu?
A pořád mi vrtá hlavou to datum. Když to primárně bylo kvůli Kaiovi, co s ním má společné to datum? Není to den, kdy pozabíjel ty ostatní, ten den to bylo v novinách. Tak proč? Nebo je to jen náhoda? Nebo jsem si jenom něčeho nevšimla?
#2985 kath023