Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Nevi nekdo jestli bude The Anomaly v CR?
ta písnička je dobrá, mám pocit, že byla i ve Smallville, takže bude pěkně stará (gary jules)#2739 Maroola:
články – no hodně info jako vždy, navíc u plecky si člověk nemůže být ničím jistý, takže bych se nedivila, kdyby se Kat objevila, ale třeba jen ve flashbacích. A o tom Mattovi – to vypadá, že snad bude dělat šerifa nebo starostu (když nemůže dělat pingla) :-D
docela mě štve, že má 6. série začít s odstupem od 5. – jako minule, když nás připravili o celé léto Eleny a Damona. jako jasně, že by bylo na houby dívat se x dílů na to, jak Elena bulí, ale prostě např. 3 měsíce jsou fuč a žijem dál, je trochu moc.
všichni litují Elenu, která si za to může skoro sama, neměla se pořád rozmýšlet. ale co chudák Jerr – ztratil už 3 holky – a některé i vícekrát :-(
jsem zvědavá jestli se někdy dovíme jak „vznikli“ vlkodlaci, buď tady nebo v TO
#2743 osvalsim #2745 Annie27#2742 anndy: Myslím, že v TO je na to větší šance :)
nevím jestli to sem někdo dával…jestli jo omlouvám se za opakování :) každopádně Damon v další sérii bude takže jsem klidná :) http://theoriginalscw.tv/…ire-diaries/#… a jak jsem četla v tom článku…on je vlastně Rick upír co?? :) to mi nějak nedošlo :)
#2742 anndy: Taky si myslím a přímo to čekám, že se v TO objeví, jak to bylo s vlkodlakama :) … Dokonce jsem si říkala jestli náhodou v TO neudělají nějaký skok v čase kvůli malé Hope, aby měla šanci nějak povyrůst a časem se vrátit, ale pak jsem si řekla, že to by museli i v TVD a to mi nedávalo moc smysl až do posledního dílu :) Ale on to bude skok max třeba o půl roku o rok, takže stejně se moje teorie asi neosvědčí…
Můžete mi někdo prosím osvěžit paměť? :-D Jak to vůbec bylo s tím poutem Damona a Eleny? Bylo to pouto zrušeno nebo ne? :-D
#2747 sisi2000#2746 IanDavid: Ano bylo, Elena přece vypla emoce, když Jeremy ve čtvrté sérii umřel a ke konci je zase zapla a nebyla už k němu připoutaná ;) Takový restart :D
#2748 IanDavid#2747 sisi2000: Jo vlastně :-) díky :-) PS: nějak se nám tu ta diskuze zastavila :(
#2749 sisi2000#2748 IanDavid: Jj, taky si říkám :( Myslela jsem, že po finálové epizodě to tu bude jak na běžím pásu :D
#2750 IanDavid#2749 sisi2000: Nevíš náhodou co má Ian za tetování na té ruce ( co je tam napsáno ) ? :-)
#2751 sisi2000 #2752 sisi2000 #2753 Goodies#2750 IanDavid: Já ani nevím, že má tetování :D
#2750 IanDavid: Teď jsem si to googlila a znamená to „Here and Now“ tedy „Tady a Teď“ ;)
#2750 IanDavid: Má tam přesně napsáno HIC ET NUNC – latinsky Tady a teď (jak píše sisi :) )
Zdá se mi to nebo přírodní barva Ianových vlasů je hnědá? :-)
#2755 Stelly#2754 IanDavid: A jakou by měl mít jinou? :) o.O
Černou? :-D on je hnedovlasy ale barvy se na černou :-)
#2757 Stelly#2756 IanDavid: já bych řekla že je to spíš taková ta nejtmavší hnědá co bypadá jako černá ;) (taky takovou nosím) no ale jak sou na místě kde skoro pořád svítí sluníčko tak občas místama chytnou zvláště po delší době světlejší barvu… :D
Já myslím, že si to někdy nabarví na černo kvůli seriálu ;) Třeba ve třetí sérii to měl určitě černé :) Ale jinak přírodní je pravděpodobnější hnědá :)
Nezdá se vám, že Nina poslední dobou dost ztlousla? :-( :-D
#2760 sisi2000 #2767 kath023#2759 IanDavid: První se mi to nezdálo, ale pak jsem viděla jednu fotku v plavkách a už jsem nad tím zauvažovala… Ale i tak, „dost“ určitě ne ;)
#2761 IanDavid