The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Goodies

No já z toho teda nemám vůbec dobrý pocit. Myslím si, že Damon se už nevrátí… To jak se loučil s Elenou a co jí říkal. Spíš to vypadá, že s Bonnie našli klid. Proto to bílé světlo. Takže jak by měli šanci je vrátit zpátky? Prořvala jsem celou druhou polovinu:´( Tohle jsem opravdu nečekala…

#2665 Maroola #2676 christinushka
16.5.2014 | 17:59:21
IanDavid

Osobně si myslím, že se Damon vrátí, možná ne hned, ale vrátí se :) přeci jen, jaké by to bylo sledovat TVD bez Hlavni postavy ? Myslím si, že by to bylo pro všechny obrovské zklamání. Ten nezbývá nic jiného, než čekat na 6 sérii :)

#2663 Goodies
16.5.2014 | 18:14:11
Goodies

#2662 IanDavid: Už jsem to psala ve spoilerech… Ale… To jak se Damon s Elenou loučil… A to bílé světlo… Připadá mi to, jako by s Bonnie našli klid. A tam je těžko někdo bude zachraňovat…

#2666 Goodies
16.5.2014 | 18:22:10
Nikk

No můžu narovinu říct, že jsem druhou část prořvala, jak jenom jsem mohla. Jsem ráda, že se vrátili, ale bez Damona a Bonnie......no prostě hrůza! Ale myslím si, že se najde způsob, jak je vrátit (možná) zpět. Přišlo mi, že babička Bonnie tím, co jí říkala, ji něco naznačovala..­....Uvidíme, jak to celé bude. Teď pauza -_-

#2687 DixiePixie
16.5.2014 | 18:34:03
Maroola

#2661 Goodies: Já se přiznám, že ani na mne to nedělalo dojem, že by se měl Damon vrátit, přesně z těch samých důvodů :(

16.5.2014 | 18:36:18
Goodies

#2663 Goodies: Jee pardon, pořád jsem ve spoilerech :)

16.5.2014 | 18:50:24
Goodies

Holky, prosím, která umíte anglicky, co se píše v tomhle článku??? Předem mockrát děkuji!!!

http://hollywoodlife.com/…ck-together/

#2668 Maroola
16.5.2014 | 19:03:01
Maroola

#2667 Goodies: V podstatě se tam rozebírá pořád to samé – že Ian s Ninou už mají za sebou vztah, který byl středem pozornosti, a že (podle spolehlivého zdroje, samozřejmě :D ) se teď tedy pro změnu scházejí tajně, dokonce prý plánují cestu do Evropy. A na konci je spekulace o tom, že Ian ze seriálu odešel proto, aby chránil svůj vztah. Podle mne je to blbost ;)

#2669 Goodies #2689 IanDavid
16.5.2014 | 19:13:02
Goodies

#2668 Maroola: No toto :-O

16.5.2014 | 19:27:36
anndy

myslím, že klid asi našla Lexi, ale pokud ti dva, tak by ten návrat byl asi dost divný, ale třeba je zase vše jinak. doufám, že během pauzy uniknou nějaký informace.

Pro mě nejvíc nečekaná věc byl Silas – ty Paulovi oči .-)

během pauzy si dám deníky znovu, minimálně 4. a 5. sérii, těm jsem moc nedala, a stačilo vidět díl jen jednou. a asi hru o trůn – o tom se hodně píše

#2671 Goodies #2673 Annie27
16.5.2014 | 20:15:32
Goodies

#2670 anndy: No já jsem po tom dílu teda v pěkný depresi :/ Fakt jsem se těšila, že bude konečně Delena, protože Elena byla konečně po dlouhé době rozhodnutá a teď mi to opravdu zavání tím, že by se Damon už nemusel vrátit… Měli vyřešené, že chtějí být spolu… Styl, jakým se s ní loučil… Že umřel šťastný… To světlo, když se Bon a Damon chytli… No nevím teda, ale doják to byl každopádně pořádný!

#2672 Dadlaaa #2673 Annie27
16.5.2014 | 20:31:51
Dadlaaa

#2671 Goodies: zas na druhou stranu muselo to tak vypadat on přeci nevěděl že nejspíš bude nějáká šance dostat se zpátky ani Bon to nevěděla…my si přeci musíme udržovat naději a Pleca má zas ráda nečekaný a dojemný závěry

16.5.2014 | 20:57:10
Annie27

#2670 anndy: Trůny můžu jedině doporučit ;)

#2671 Goodies: Je fakt, že se to tváří, že došli klidu. Bonnie tím, že zachránila přátelé, Damon tím, že měl Elenu, která ho milovala. Ale jak už tu pár lidí řeklo, Bonnie babička kula pikle, protože přeci řekla, že Bonnie není jediná, kdo se obětuje za ostatní :) … Sice jsem nevsázela na to, že by se mohla vrátit, ale Damona vrátí určitě. Teda, aspoň v to doufám :) A teda musím říct, že mě jen tak nic z míry nevyvede, ale u tohohle mi slza ukápla :) Joo a jsem ráda, že je zpátky Alaric, zrovna jeho nelituju. A samozřejmě Steff, ale tak to se dalo čekat :)

#2674 Goodies
16.5.2014 | 21:43:48
Goodies

#2673 Annie27: No jo, jenže jak je můžou vrátit zpátky? Druhá strana se rozpadla, to je fakt, proto se potřebovali za včasu dostat zpátky… A jestli dostáli klidu, tak je těžko někde budou zachraňovat. A pokud se Bonnieina babička opravdu obětovala, tak v tom případě jedině za Bonnie, jak by se mohla obětovat i za Damona? Plecka mě tímhle dílem fakt dostala :/

#2675 Annie27
16.5.2014 | 22:08:00
Annie27

#2674 Goodies: Hele nevíš, nedělej unáhlený závěry :) Třeba se ta strana nerozpadla, bůh ví co to bylo za světlo :D Klidu podle mě nedošli, jen to tak vypadalo, aby to lidi zmátlo a přesně takhle se diskutovalo. Třeba to Bonnie vtáhlo díky babče zpátky a tím jak se drželi, tak se s ní Damon svezl :) Na to můžeš opravdu koukat z různých pohledů a vymýšlet různé teorie, ale chápu, že počítáš s tou nejhorší. Alespoň pak budeš mile překvapená, my všichni… doufám :)

#2677 Goodies #2680 sisi2000
16.5.2014 | 22:27:25
christinushka

Joo teďka jsem to dokoukala a taky jsem ubrečená jak malá holka :-( Jsem z toho fakt smutná#2661 Goodies:

#2678 Dadlaaa
16.5.2014 | 22:39:34
Goodies

#2675 Annie27: No tak uvidíme… Každopádně do října mě asi klepne :/

16.5.2014 | 23:01:56
Dadlaaa

#2676 christinushka: myslím, že to dostalo skoro každého…já vysloveně řvala :D

16.5.2014 | 23:02:44
Qantas

nakolko mam tento serial moc ale moc rad uz by som bol rad keby sa Damon nikdy nevratil !!!a vratit Alarica bola hlupost !!

16.5.2014 | 23:40:28
sisi2000

#2675 Annie27: Skákala bych do stropu radostí, kdyby se to stalo :)

17.5.2014 | 1:28:18

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama