Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024 -
Brian Fortune
28.11.1965 | 28.11.2024 -
Ben Crompton
28.11.1974 | 28.11.2024 -
Stephen Dillane
30.11.1956 | 30.11.2024 -
Essie Davis
30.11.1970 | 30.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Úplně nevím, jestli se to tu může, ale na blogu jsem sepsala i moje dojmy z tohoto dílu, tak bych to tu ráda sdílela mezi fanoušky GoT: http://fantasy-maniak.blogspot.cz/…-winter.html
#8299 dragon113: Tak ona je otázka, jestli to vůbec musí být Targaryen. Že bude létat, má slíbeno Bran. Pokud může on, teoreticky může i jiný netargaryen. Jon se nabízí, to ano, ale právě proto by mě nepřekvapilo, kdyby on jezdcem nebyl.
#8303 dragon113 #8305 Michgod #8346 mr_bungle#8302 BlueStorm: Podľa ich incestneho vzťahu a cersinej šialenosti ktorá je podobná ako u aerisa tak to fakt vyzerá že su jeho deti
#8309 BlueStorm#8299 dragon113: přesně :-)
#8302 BlueStorm: bran lita protoze je vrana ne?
#8309 BlueStorm#8255 montik: standardne definovany casovy usek, ktery je nemenny..... za to je relativni :D
#8323 montikVarys – na dvou místech najednou? V Dorne a pak s Daenerys na lodi vyplouvá zMeerinu. Jako by byli dva Varysové – nebo se něco přiučil v domě smrti?
#8308 Michgod #8311 MeasterHD#8307 Milazly: me spis prislo ze se plavou po mori nez se vyplouvaji z pristavu
#8303 dragon113: Tak napadlo už mě to taky, incestní sklony, záliba v ohníčku. Ale nevím, jestli to časově nějak odpovídá.
#8305 Michgod: Tak vrána je proto, že si pro seriál vypůjčili přezdívku postavy (kterou si přinesla ze svého života) jako nějaký titul či co.
Nejak se mi vytratil Ghost, pokud by vsak Jon mel draka, tak je to logicke, ale zase mi pak prijde, ze ho jen tak odepisi…
#8307 Milazly: Varys je nejrychlejsi muz Westerosu, uz prekonal i Littlefingera :D
Všichni tu nadávají ne teleporty malíčka, a Varys má Uber teleport, to samé Olenna – port z HG do Dorne navíc s uz i s informacemi ze ji vymlatili familly, a v neposlední rade podle me nejvic skilled teleport je Arya :) z Braavosu k Freyum je podle mě nejvíc top vzdálenost :) za chvili tu budou porty Dorne-Wall a pod :) .) :)
#8313 ori #8314 Kalam#8312 crazytunny: Ježiš a bola niekde časomiera, ktorá sledovala ich cestu? Veď scény nejdú v presnom slede za sebou.
#8317 Jackks#8312 crazytunny: no jo a to Varys dokázal z dorne teleportovat i lodě tyrellů a martelů a připojit je k flotile targaryenů… nebo tam možná byl time skip že… jeez, a jaime se portnul s 8000 vojaky od fraye až do kings landing a taky to nikomu nevadí…
Jon taky porty a on se neřešil, to určitě Lord of Light
#8290 Stardos: Byl už na cestě, ale ten poslíček mu našeptal že s ním chce mluvit král, no a tam už čekal Qyburn.
#8313 ori: no ale můžeš si všimnout, že jak Jaimie přijede to KL, tak je ještě kouř ve vzduchu, takže trochu uber teleporty
#8318 Hodooor#8317 Jackks: A co jako?
Se směju kolik mozečků co tu trolí s teleporty pořád donekonečna nechápe, že mezi scénami které jdou v seriálu třeba i okamžitě po sobě může být několik hodin, dnů, měsíců, nebo klidně i století. A dokonce můžou být i napřeskáčku, a představ si že dokonce na různých místech nemusí čas ubíhat stejně, takže zatímco na jednom místě ještě někdo nedojedl oběd, jinde můžou dát střih o pár týdnů později. To je cooo :D Tak bacha ať se ti nezavaří mozeček ;)
#8320 Tomi Lee MorpheusPRO VĚČNÉ STĚŽOVATELE DOPORUČUJU TOTO VIDEO, KDE JE VIDĚT TA SPOUSTA PRÁCE KOLEM TOHO A MĚSÍCE PŘÍPRAV https://www.youtube.com/watch?…
#8318 Hodooor: nene kámo, žiadna einsteinova relativita, ale v 8 rade príde monster twist: ! Kapitán Kirk ;)