Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Clive Russell
7.12.1945 | 7.12.2024 -
Kristofer Hivju
7.12.1978 | 7.12.2024 -
Ralph Ineson
15.12.1969 | 15.12.2024 -
Paul Kaye
15.12.1965 | 15.12.2024 -
Yuri Kolokolnikov
15.12.1980 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Not bad, not bad, akorát oproti bitvě na černém hradě, kde na jednoho mrtvého černého/divokého se zrodilo 10 nových černých/divokých, tak tady mi přišlo že ty počty vojáků klesaly nějak rychle, ale jinak víceméně spokojenost.
Mimochodem byla tam vidět smrt Kastarka, nebo jsem ji přehlédl?
#7714 dragon113: Protože-Brienne-řekla-jak-ho-popravila, bože!
#7708 dragon113: Postavou, chůzí a vlasama by to mohl být on (a taky dalších iks postav – může to být i nějaký vrabčák, Loras, Lancel…),ale.....proč ho vracet do seriálu, valného smyslu to nedává, když už z něj udělali nejhoršího vojevůdce a upalovače dětí ever :-) jedině, aby ho mohl propíchnout Davos za Shireen ;-)
#7728 dragon113 #7729 dragon113#7708 dragon113: Postavou, chůzí a vlasama by to mohl být on (a taky dalších iks postav – může to být i nějaký vrabčák, Loras, Lancel…),ale.....proč ho vracet do seriálu, valného smyslu to nedává, když už z něj udělali nejhoršího vojevůdce a upalovače dětí ever :-) jedině, aby ho mohl propíchnout Davos za Shireen ;-) Ovšem Brienne řekla, že ho popravila a Roose Bolton říkal, že rád zaplatí tomu „muži“ co ho sejmul, tudíž nespekuluj je prostě Mrtvý – pokud neumí Mellisandra přišívat hlavy, muhaha
Nikomu nepřijde zvláštní, že silné postavy jsou jenom ty ženského rodu??? Muži jsou tam v podstatě jen na umírání ;-) ne že by v reálném světě bylo jinak ;-)
#7720 Vinstor: Tech zaporaku tam jeste je povicero, ale pokid Walder zemre ve svych zvracenych choutkach, tak bude plus, alespon u me, co se tyce splaceni dluhu za Robba
K bitvě – no pěkné pěkné, doslova jsem se dusil se Sněhem pod tou hromadou divokých…ovšem přislo mi, že tam nestojí armády cca 2500 proti cca 4 až peti tisicum, ale tak 200 proti 500 komparzistum ;-) ale jako pěkné to jo
#7723 WhiteWalker: Sa my zda že su to dvere železnej banky v knihe posielal Justina Masseyho do banky zobral uver a najl vojakov možno ho nechale brienne žiť ked zistila že za smrť môže melisandra alebo ho nechala vikrvacať a on sa stoho nejak dostal a po druhe pre tak čestneho rytira je ťažko zabiť bezbraneho zraneneho človeka
#7723 WhiteWalker: Sa my zda že su to dvere železnej banky v knihe posielal Justina Masseyho do banky zobral uver a najl vojakov možno ho nechale brienne žiť ked zistila že za smrť môže melisandra alebo ho nechala vikrvacať a on sa stoho nejak dostal a po druhe pre tak čestneho rytira je ťažko zabiť bezbraneho zraneneho človeka
#7744 WhiteWalkerNemá cenu řešit nelogičnost chování Sansy. Je to daň za to, že tvůrci škrtli postavu „falešné Sansy“ která by samozřejmě nemohla vědět o příjezdu rytířů z Vale v čele s pravou Sansou :)
Ľudia pochopte že Stannis je mŕtvy… ja sa stavím neviem o čo že to nieje ani Braavos a Železná banka, ale záber z Citadely v Starom meste.. vari ste zabudli že má byť aj Staré mesto v tejto sérii? keď doposiaľ nebolo tak iste bude v poslednej epizóde a dočkáme sa ešte aj Sama.. rátam že ho prišli privítať ako je ten záber
Když si vemu kolik jezdců Ramsay vyslal a kolik jich měl ještě po svém boku v čase 38:37 , tak si říkám co se s nimi stalo, buď museli odjet s Kastarkem, nebo byli sebevražedný oddíl, který vyrazil při palbě do zad, nebo a nejspíše jsou obětí špatného střihu?
Byl „úspěch“ (vzhledem k počtu) Jonovi jízdy dílem určitého počtu z 62 mormontských nebo střelby Boltonů? :)
A kde krucinál vzal Ramsey plášť neviditelnosti, že i přes množství divokých a Tormunda kroutící hlavou sem a tam, se najednou Ramsey objevil uprostřed nádvoří a dodělal Wuna? :(
#7708 dragon113: wtf co pořád máte s tím stannisem ? Je prostě mrtvý, potvrdilo to několik postav. A ten co vychází ze dveří tak vypadá, že má černý hábit s řetězem na krku, takže je to buď mistr nebo vrabčák.
Dany by si mohla asi trosku oprasit nieco z hereckych kurzov, pretoze tie ksichty, ktore hadzala na zaciatku dielu boli skutocne na facku, ak to bol zamer tak potom beriem spat a podarilo sa jej to na 150%. Co sa tyka severu, Sansu uz ani neriesim ale bitka bola neskutocne natocena, fakt klobuk dolu. Ta scena bez strihu niekde v strede bitky bola super.
Je jasne, ze kazdy vedel, ze Malicek prijde v poslednej sekunde, viac by ma ale zaujimal jeho sposob dopravy na sever. Kedze Kailinska drzba bola zabrana Boltonami a predtym ju pred boltonami drzalo asi 10 zeleznych, prijde mi divne ze on s tym nejaky problem nemal. A ak teda presiel cez drzbu, je zaujimave, ze nikto nedal vediet Ramsaymu, ze utoci na nich Udolie. Ak sa plavil, potom je tu otazka s kolkymi vojakmi skutocne prisiel. To sa asi nedozvieme lebo je velky rozdiel medzi tym co sa povie a co vidime skutocne na obrazovke. Ale nemohlo ich byt vela, nemyslim si, ze sa s tazkou jazdou nejako extremne pohodlne plavi po mori. Takze Malicek asi povysil svoj teleport na mass teleport a zachvilu ho mozeme vidiet pri Dany ako jej teleportuje cely Meereen aj s dothrakmi.
#7735 Darth Jar Jar#7734 Majky1423: Sám Malíček říkal, že se vojáci Údolí utábořili v Kailinské držbě, takže žádná plavba po moři… To jak to vyřešil s tamní Boltonskou osádkou, či tam vůbec nějaká byla, je už věc jiná…
#7737 Majky1423Tak všichni pohoňkáme, že slaboduchej Jon zase vyhrál. Po oživení by měl bejt trochu temnější, drsnější, trochu Targaryen a ono nic, je snad ještě horší jak předtím. Na Edně se bude bouchat šáňo, ale snad každej musí vidět, že jsou Starci odepsaní.. Tohle už není top 3 rod ve Westerosu a doufám, že ani nikdy nebude.
Jak už jsem psal, proč nikdo sakra neumřel? Protože jsou ty postavy oblíbený tak umřít nesmí? Samozřejmě z těch hlavních.. Rickon už ani nevim kdo je.
Ale musím říct, že Ramsayho taktika! Fucking genius, pěkně si ho vychutnal.. Paradox, Jon ubrání Castle Black, zabije WW, ale jako vojevůdce v klasický bitvě je přítěž.
#7738 lukas254 #7739 Darth Jar Jar #7789 mr_bungle#7735 Darth Jar Jar: Ok, to mi uniklo, takze isiel po susi ako som predpokladal. Je to potom o to viac divnejsie, pochybujem, ze by Boltoni len tak opustili take strategicke miesto ako je Kailinska drzba, hlavne ked chceli ovladnut sever. A ze nikto nedal Ramsaymu vediet, ze sa na nich utoci… no wow, nemam slov hh
#7736 Somebody Special: no je vidět, že si některé věci nepochopil. Jon měl taktiku, ale když viděl jak se rickon snaží zachránit, tak prostě jel na pomoc svému bratrovi a chytil se tím pádem do pasti Ramsayho, který ho chtěl tímhle vylákat. Jon zemřel když ho zabili vlastní bratří noční hlídky, takže je s toho zlomenej, a proč někdo další neumřel? Protože budou mít ještě nějakou roli, nemůžeš všechny zabít.
#7736 Somebody Special: „Jak už jsem psal, proč nikdo sakra neumřel? Protože jsou ty postavy oblíbený tak umřít nesmí? Samozřejmě z těch hlavních“
Sleduješ ten seriál pořádně? Přijde ti, že těch oblíbených, svého času hlavních, postav do teď zemřelo málo?
Mám dotaz celkem mimo mísu, pokud někdo ví nebo si vzpomene :-D využívali Divocí za Zdí koně? protože jak měl Jon pokec s Ramsaym v předvečer bitvy, tak mě Tormund na koni docela pobavil. Nějak mi s nima Divocí moc nejdou do kupy.. :-)
#7741 Vinstor