Hra o trůny (Game of Thrones)
95/100 - 2 315×

Hra o trůny(Game of Thrones)

Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | HBO | 60 minut
VOD
Max | O2 TV
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Historický
hrají
Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Sníh), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Iain Glen (Jorah Mormont), John Bradley (Samwell Tarly), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu), Liam Cunningham (Davos Mořský), Aidan Gillen (Petyr Baeliš), Isaac Hempstead Wright (Brandon Stark)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!

Noone 1217

#6438 John2048: Áno hlavne kvôli tomu. Myslím že ide aj o to ukázať ako vlastne Lyanna zomrela a aké bolí jej posledné slová.

9.5.2016 | 18:45:15
Smooth

#6434 Vinstor: Zřejmě k úcty k herci, který Ilyna Payne hrál…

#6444 Vinstor
9.5.2016 | 18:52:59
John2048

Myslíte že se Sansa a Jon setkají nebo se minou jak je u Starků zvykem? Jinak si docela začínám myslet že Jon je napůl Targaryen. Dnešní epizoda byla celkem dobrá akorát mě teď moc nebaví dějová linka z Vaes Dothrak.

9.5.2016 | 18:54:21
9.5.2016 | 19:00:12
Noone 1217

#6440 vintason: Nemyslím že tak skončí Jonova dejová línia potom by ho zbytočne oživovali. V traileri na 6 sériu sa na severe odohraje bitka medzi Divokými a Boltonovcami ktorej sa Jon určite zúčastni. Inač s komentárom súhlasím GOT ma pomaly ale isto hollywoodsky nádych…

9.5.2016 | 19:05:33
Noone 1217

#6444 Vinstor: Wilko Johnson už nieje medzi nami…

#6456 Eleanor05
9.5.2016 | 19:17:02
Wolfinator1

Nevím jestli to je jen radost z nových dílů GOT , ale 6. serie se mi hodně líbí, rozhodně víc , než 4. a 5. serie. Takže chválím, pak bych jen rád řekl lidem co píší, že se nic nestalo v dílu tak se asi nedívaly na GOT , ale na Ordinaci :D. Nebo že je tam moc linek a postav :D to asi budou psát nečtenáři , protože v knížce je asi tak 10X víc postav a dá se v tom v klidu vyznat i tak. No ale musim připustit , že i v knížce jsou nudná místa a nesnáším, když nějaký souboj nebo něco důležitého popíše v 2 větách a pak tam na půl stránky popisuje , něčí šaty , nebo pokoj :D tak že asi tak nemůže být všechno – Ahoj,sek,bum,šuk a epic konec každé scény :D

#6448 lukas254
9.5.2016 | 19:25:26
lukas254

#6447 Wolfinator1: jj přesně tak 6. serie mě hodně baví, žádnej díl nezklamal. Všechny ty konverzace mě baví. A ty co říkají že to jde s kvalitou dolů a že se tam nic nestalo ať si koudel políbí :D Jsem rád že když v těch 2 epizodách bylo tolik smrtí tak zase trochu zpomalily

#6449 lukas254
9.5.2016 | 19:57:05
lukas254

#6448 lukas254: ale připouštim že ty scény s deny mě teď taky nudí vzhledem k tomu že některý ty záběry byly už na internetu

9.5.2016 | 19:58:43
Scenárista s veľkým S

Ako som uz pisal, Jonova dejivs linka taha cely serial! Potesilo ma, ze zradcovia dostali to, co si zasluzili, pohlad na mrtveho Ollyho bol na nezaplatenie. Jonova hliadka definitivne skoncila, nechapem, preco pisete o tom, ze scena bola nezmyselna, Jon chcel byt sam a preto isiel niekde, kde ho nikto nebude otravovat! Rozhodne sa nevybral bez jedla, kona, tepleho oblecenia a dalsich veci do sveta! Ste uz naozaj tak hlupi? Jin moze teraz robit to co chce, konecne.

Podla teorie lockera mali na konci S06E3 Jona obklucit WW, nejako sa ale pozabudli. :D

Dejova linka Jona: 97 % Zvysok: 3 %

Nech zije Jon Snow!

#6457 Eleanor05
9.5.2016 | 20:17:21
Khardoom

Jo kde je ta invaze Lockere? :D

9.5.2016 | 21:05:10
Sancha

1/3 serie za nama a nic zajimaveho krome oziveni Johna se nestalo. ?Malickova a Johnova linka 50% jinak odpad. Arya mela uz davno umrit nebo se vratit na hlavni linku a te do toho naser… jeste zelezne ostrovy. Tato serie bude asi nejhorsi a pokud se nezance neco dik krome nesmyslneho zabijeni zajimavych postav tak i moje poledni.

#6454 Sarthanoom
9.5.2016 | 22:54:10
xxxcalimeroxxx

Přátele serial sleduji od počátku, knížky jsem přečet a tak si myslím, že mohu říct svůj skromný názor: tato 6. serie má pro mě už konečně řád a ne chaos – proto ji považuji za zdaleka nejlepší než 5,4 serie

9.5.2016 | 23:49:58
Sarthanoom

#6452 Sancha: tak teda ty si tomu dal / dala :D že najhoršia séria …

10.5.2016 | 1:16:52
Eleanor05

#6435 Vinstor: Co Bronn, ale kde je vlastně Malíček? V minulé sérii byl naposledy někdy v polovině a tady ještě nebyl vůbec a při tom je to jedna z nejzajímavějších postav…
#6430 Stardos: Bran kladnej je (teda až na to, že kdyby poslechl Cat a nelezl po zdi, ušetřila by se spousta problémů), ale Sansa teda kladnější, než Jon Sníh není (a to ji mám radši, než Sněha). Sansa byla v první sérii strašná, pak si uvědomila chybu, ale pořád a navždycky je sobecká, vždycky myslí jen na sebe. Není zlá, ale není ani nijak přehnaně hodná.

10.5.2016 | 1:38:43
Eleanor05

#6446 Noone 1217: Aha, tak to pak chápu.

10.5.2016 | 1:41:09
Eleanor05

#6450 Scenárista s veľkým S: Právě naopak. Jonova linka je jedna z nejnudnějších v seriálu a vždycky byla. Naopak nejzábavnější a nejkomplikovanější bývalo Královo přístaviště, když v něm ještě bylo hodně dobrých postav, které se už rozprchly nebo zemřely (Ned, Robert Baratheon, Sansa, Arya, Malíček, Tyrion, Varys, Tywin, Oberyn).

#6459 DramaQueen
10.5.2016 | 1:45:07
Lord Deyeth

Ak som to pochopil chystá sa trial by combat medzi Cersei a vierou jo? V prípade, že ano…tak u Cersei vieme kto bude šampión…kto by ale mohol byť šampiónom vrabčáka? Neviem prečo..ale mám také želanie aby sa do toho zaplietla faceless banda a to tak, že by vyslali Aryu.. :D

10.5.2016 | 1:53:11
DramaQueen

#6457 Eleanor05: A neni to třeba otázka vkusu a osobních sympatií a ne „tohle je nejnudnější/tohle je nejlepší“?
Nehledě na to, že každá linka se vyvíjí jinak? Já jsem odjakživa velká fanynka Přístaviště. To mi zůstává. Na začátku jsem byla velká fanynka linky Daenerys, to mě přešlo kolem třetí série. Neměla jsem ráda linku Jona, teď ji mám ráda a to moc. Neměla jsem ráda Sansu, minulou sérii mě zase její linka bavila.
Říct o nějaký dějový lince obecně, že je taková a taková je daleko pod úroveň kvalitního hodnocení, natož pak „mě to přijde subjektivně nudný, tak je to pak objektivně nudný“.

#6479 Eleanor05
10.5.2016 | 2:36:11
Deepthroatus

Ohledně toho božího soudu…nemůže vytáhnout Vrabčkák nějaké kulo, že jejich šampion může být povolan kdokoliv z lidu, čistě teoreticky kdyby vybral Tommena… :D

#6461 Stardos #6462 El bond
10.5.2016 | 2:45:06

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Game of Thrones

Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Prequel

Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama