Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024 -
Brian Fortune
28.11.1965 | 28.11.2024 -
Ben Crompton
28.11.1974 | 28.11.2024 -
Stephen Dillane
30.11.1956 | 30.11.2024 -
Essie Davis
30.11.1970 | 30.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3344 Menec: Taky bych to tipl na 50 + -, ale včetně těch raněných co už nejsou schopný boje.
#3342 Smooth: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/…091065_n.jpg
#3383 kesuaus #3385 pajajs #3387 Lighthammer#3382 pajajs: :O
#3380 Firefly621: je to snad i o životě a k tomu i patří chtíč jako třeba v podání scénky Šedý Červ a Missandei. kdy Misandei je ráda že byla viděna a ŠČ se tedy jako omluvil, ale rád se podíval a nelituje toho. Sam a Filka to se mě právě moc líbilo v prostředí beznaděje trocha začínající lásky. a já to Samovi moc přeji.
#3382 pajajs: problém je akorát věk.. Aemon 198AC Ollena 230AC což znamená, že Aemon je o nějakých 32 let starší, což není moc ;)
#3386 pajajs#3385 pajajs: Aegon V zemřel 259AC (=Aemon šel na zed když zemřel Aegon), což znamená že Olleně už bylo nějakých 19 = krásný věk na vdávání ;)
#3382 pajajs: ještě mě tak napadlo, nebyl pro House of Targaryen běžnej a typickej znak incest?
Jinak přidaná linie Červ + Missandei mi přijde zajímavá, takovej bonus pro všechny…rozvíjí to docela zajímavou myšlenku (může se zamilovat chlap bez vrabce?), vznikne důvod proč ukázat jedny pěkný kozy navíc, a nikdo nemůže tušit, co od toho vlastně čekat. Jo a Fialka je pro mě v seriálu něco jako Jar Jar Binks ve Star Wars, strašně otravnej element :D
#3388 Athaeneus #3389 Athaeneus#3387 Lighthammer: Akorát ti ji narozdíl od Ušopleska furt necpou, takže z toho otravnýho elementu nakonec dostaneš zajímavej doplňující efekt…
#3387 Lighthammer: Akorát ti ji narozdíl od Ušopleska furt necpou, takže z toho otravnýho elementu nakonec dostaneš zajímavej doplňující efekt…
Víte, co nechápu? Možná už se to tu řešilo, tak se omlouvám, ale jak tam tak seděla ta sova měniče Thenna – jednak mě zaráží, že všichni ví, že mají takové lidi mezi sebou, ale nikdo ji neřešil a nevšímal si jí, ale budiž. Spíš nechápu to, že jeden díl se vydají za zeď povraždit zběhy z hlídky, aby nemohli nikomu prásknout, že vran na zdi je málo, ale přitom si tam v klidu přiletí měnič, kterej se taky mohl podívat, kolik jich tam je, nebo ne? To samé přece mohl udělat někdo z Manceho armády, když už byli u zdi…
#3391 kesuaus #3392 Athaeneus #3399 Lighthammer #3408 kutas#3390 blacken: Ano tomuto presne nerozumiem ani ja je to totalne nedomislene a dufam že takto to v knihe neni :D
#3392 Athaeneus#3391 kesuaus:
#3393 kesuaus #3394 blacken#3390 blacken: Jo, s tímhle souhlasím, jenže je možné najít logické vysvětlení (všechny proměny mají různý dosah a tak aby se Mance (= někdo z jeho lidí) kouknul za zeď, musel by stát u ní. Nic chytřejšího tam nenacházím
#3392 Athaeneus: V 9 epizode predsa neporeboval bit pri stene aby ich videl..
#3392 Athaeneus: to mě taky napadlo, ale zase hlídka by si nějakýho špióna měniče pod zdí asi nevšimla… Sice chápu, že je to detail, ale přesto mi to po vynaložení takového úsilí na likvidaci všech, kdo je mohl prásknout, přišlo nelogické :-D
Mně se v knize moc líbilo, jak bylo detailně vylíčené, jak díky Jonovu varování se hlídka připravila na útok (jak v knize zabili většinu Thennů, to mě vážně dostalo). Líbilo se mi, jak přesný měli plán a díky tomu útok odrazili (v knížce jsou super detaily, když Jon spolu s dalšími dvěma bratry brání při útoku z jihu tu jednu věž). V seriálu to působilo (na mě) až komicky, jak jeden druhému předával Zeď a celé to bylo chaotické a nekoordinované. Mě osobně 9. díl dost zklamal.
#3396 zelinho#3395 Yalka: jo to bylo vtipný no… si předávali zeď jak horkej brambor :D
#3346 tarava: jako když dostaneš šíp do srdce tak jseš mrtvej jinak jestli teda jich je kolem 50 mrtvejch či zraněnejch tak si myslím že nemají šanci udržet tunel pod zdí leda že by měli taktiku jako sparťani :D
#3398 tarava #3403 Michgod#3397 kutas: Další… proboha tam jsou úvozovky. Podívej se na ten příspěvěk, na který reaguju. Třeba pochopíš, proč tam ty úvozovky jsou.
#3408 kutas#3390 blacken: sova by mohla vidět hrad shora, ale těžko by si otevřela do hradních kasáren, nebo do tunelu, nebo prošmejdit každý zákoutí ochozu na zdi…navíc členové hlídky můžou bejt různě rozptýlený všude možně, na obou stranách zdi a plnit různý úkoly (viz výprava za zrádcema). takže by stejně neposkytla dostatečně kvalitní informace, aby se o to daly opřít plány (v tom je rozdíl oproti dezertérům, ty kdyby vykecali Mancemu skutečnej stav věcí, tak by to znamenalo problém).
#3414 blackenCau, nevite odkud by se dal stahnout soundtrack ke 4 serii? už je venku od 10 a nikde nic..
#3401 kiso1561