#3063 stehlik: Jelikož seriál produkuje stanice, jejíž produkci žádná streamovací služba v Česku nevysílá a žádný amatérský překladatel se k seriálu neupsal, tak asi nikdy
Je to zavádějící, vypadá to jako chyba. Například seriál Jack Ryan vydává epizody po dvou a tak nahoře na webu má v tabulce odpočet jen ta druhá epizoda. Myslím že to tak bývá i u ostatních seriálů, které nemají premiéru jednu epizodu za týden.
A nevím jak to má amazon v ČR, ale Jack Ryan je odpočet nastavený na 14:00, ale google říká 8pm ET což vychází na 02:00.
Ani s jednou informací opravdu nechci šťourat jsou to jen poznatky.
#3071 PecaCZE: Ahoj,
O tom, že se nám časování odpočítává k poslední epizodě víme. Vývoj to má řešit, tak snad to brzy odstraní.
Ta druhá věc vždy záleží na redaktorovi, jak odpočet nastaví.
prosím o odpověď na dotaz – the goot doctor jsem viděla všechny řady, ale bohužel v šesté řady bohužel od 10 epizody nejsou titulky a to je avizovaná 7 řada, mrzí mě že ho nadále nemohu sledovat
#3077 hanrieta: Ahoj, bohužel překladatel nestíhal titulky a nechce je dodělat, protože se počítá s tím, že komplet série potom vyjde v češtině na Netflixu nebo Disney+. Proto nemá smysl dělat překlady. Na překladech se má začít pracovat až od nové série. Titulky by vyšly vždy s novým dílem po týdnu a nemuselo by se už čekat.
Pridate prosim serial The Idol https://www.csfd.cz/…dol/prehled/ dakujem
#3062 Biki#3061 akashko12: Přidávám se s prosbou o doplnění The Idol :) Díky
ahoj kdy se objevi cz tit k seriji SIX FOR
#3064 xflori01#3063 stehlik: Jelikož seriál produkuje stanice, jejíž produkci žádná streamovací služba v Česku nevysílá a žádný amatérský překladatel se k seriálu neupsal, tak asi nikdy
mozte pridat tento serial? Diky.
prosím je možné přidat seriál – FROM – CESTA VEN ??
#3067 1Bobesh1#3066 hanrieta: Ahoj, From u nás máme :)
ahoj – kdyby tu byl tak to nepíši – nemohu ho najít – píše se to nějak jinak????
ahoj – kdyby tu byl tak to nepíši – nemohu ho najít – píše se to nějak jinak????
pardon – prokousala jsem se jinými názvy a až mezi nimi byl – tak jsem ho našla – při zadání ukazoval že není…
Je to zavádějící, vypadá to jako chyba. Například seriál Jack Ryan vydává epizody po dvou a tak nahoře na webu má v tabulce odpočet jen ta druhá epizoda. Myslím že to tak bývá i u ostatních seriálů, které nemají premiéru jednu epizodu za týden.
#3072 1Bobesh1A nevím jak to má amazon v ČR, ale Jack Ryan je odpočet nastavený na 14:00, ale google říká 8pm ET což vychází na 02:00.
Ani s jednou informací opravdu nechci šťourat jsou to jen poznatky.
#3071 PecaCZE: Ahoj,
O tom, že se nám časování odpočítává k poslední epizodě víme. Vývoj to má řešit, tak snad to brzy odstraní.
Ta druhá věc vždy záleží na redaktorovi, jak odpočet nastaví.
Zdravím, chci se zeptat zda The Blacklist bude pokračovat 11 sérií nebo skončil. Děkuji za odpověď :-)
#3074 h502#3073 PStark: The Blacklist skončil.
#3076 PStarkAhoj. Díly 26 řady Kobry 11 maj špatnou délku. Každy díl má 90 m.
#3074 h502: Děkuji a odpověď, nebyla jsem si tím jistá když jsem na profilu seriálu viděla že je v pauze.
prosím o odpověď na dotaz – the goot doctor jsem viděla všechny řady, ale bohužel v šesté řady bohužel od 10 epizody nejsou titulky a to je avizovaná 7 řada, mrzí mě že ho nadále nemohu sledovat
#3078 Kubc6a#3077 hanrieta: Ahoj, bohužel překladatel nestíhal titulky a nechce je dodělat, protože se počítá s tím, že komplet série potom vyjde v češtině na Netflixu nebo Disney+. Proto nemá smysl dělat překlady. Na překladech se má začít pracovat až od nové série. Titulky by vyšly vždy s novým dílem po týdnu a nemuselo by se už čekat.
děkuji mám netflix i disney – tak snad dokoukám šestou řadu, a na 7 se těším :)
pridate tento serial, diky
#3081 cmoudo33