Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Spoilerová diskuze
Do této diskuze vstupujte pouze a jenom, pokud chcete zná spoilery z natáčení, nebo pokud chcete ostatním sdělit, jaké nové spoilery z natáčení aktuálně jsou.
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024 -
Carlos Navarro
14.12.1980 | 14.12.2024 -
Karl Makinen
15.12.1970 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Zatím to vypadá ,že Rick bude zřejmě v Evropě a Daryl se to dozví na konci twd,proto ten přesun do Evropy.
A představa ,že by se v seriálu o Darylovi objevil Rick společně s Michonne,to by bylo super.
Nějak mrtvo tady. :D To nemáme nic nového k závěru? :(
Zdá se mi to, nebo v promu na další díl se Rosita plazí před mrtvým Mercerem?
#2225 Šobik1996#2224 Janeqq: Řekl bych, že je to bílé „brnění“ od krve.
#2226 Janeqq#2225 Šobik1996: Koukal jsem na to ještě desetkrát, máš pravdu. :D
#2195 ori: Tak to zatiaľ moc nevychádza :D
#2228 Janeqq#2227 ori: No, moc ne. :D Jsem zvědavý na část o Jerrym, Nebule a dětech, případně, co všechno s CRM se nám ještě dostane. Also, beru za samozřejmost, že umře Annie, overall linka okolo Negana a Maggie mě zajímá aktuálně nejvíc.
Unikla fotka novej varianty chodcov, ktorá sa objaví vo finále seriálu. https://twitter.com/…6243/photo/1
#2230 Sapphire1977#2229 ori: :D každopádne ak je to Nicotero ako píšu tak vyzerá lepšie ;)
Potencionální spoilery pro 11×23:
#2231 Rick21: Proč tolik plot armouru, proboha… Postavy jako Jerry můžou umírat jak na běžícím páse. Jinak jsem nepochopil „Yumiko se přemění v Ricka Grimese a soud rozhodne o jejím osudu?“
#2234 Sapphire1977#2231 Rick21: Tak asi nič :D
#2235 Rick21#2232 Janeqq: no asi že Yumiko ochráni Pamelu pre zabitím, Pamela bude miesto toho súdená a predpokladám že dostane doživotie ako Sebastian v komixe
#2236 Janeqq#2233 ori: Píšu že jsou to potencionální spoilery a ne 100% :D
#2234 Sapphire1977: To dává smysl, ale šlo to napsat lidsky. :D Tahle metafora mi fakt na první dobrou nedávala smysl. :D
Podělím se s vámi o spoilery, které jsem našel v jedné zahraniční diskusi. Měla by zemřít Rosita a dále také Luke s Jules. Rosita bude pokousána chodcem ve chvíli, kdy v náruči bude držet dceru. V té diskusi je její smrt přirovnávána ke komiksové smrti Andrei. Jules bude zase obklopena (a zřejmě i rozsápána) chodci. Jak zemře Luke, nevím, ale viděl jsem fotku, na které je údajně Lukovo mrtvé tělo. O Aaronovi a Annie se nic neví. U Aarona je možné, že nepřežije. Negan by měl odvést chodce do lesa, zmizet a tak mít otevřený konec. Na konci bude menší časový skok. Ezekiel a Mercer by se měli stát novými vůdci Společenství a měli by mít proslov u památníku, který byl postaven na památku zemřelým v boji s chodci a Pamelou (i tuto fotku jsem viděl). V této scéně by měli být Daryl, Judith (která by tedy nezemřela), Gabriel, Magna, Yumiko, Connie, Kelly, Princezna, Jerry, Elijah, Lidia a Eugene s Max (a jejich dítě, příp. Coco – dcera Rosity). Vojáci Společenství po časovém skoku nebudou nosit brnění, ale uniformu podobnou té, kterou v 1. sérii nosil Rick. Tím by byl vzdán holt Rickovi. Carol se stala novou vůdkyní Alexandrie a Maggie se vrátila na Hilltop, který opravila. Judith nakonec řekne Darylovi o Rickovi a Michonne a ten v poslední scéně opustí Alexandrii na motorce, aby své přátele našel. Přesně takhle jsem si poslední scénu seriálu představoval i já, tak jsem zvědavý, jak moc jsou tyto spoilery pravdivé.
PS: Andrew Lincoln prý pro finále natočil potitulkovou scénu.
#2238 Hunter12 #2239 ori #2241 Geek#2237 Hunter12: https://preview.redd.it/…s6bl00a1.png?…
https://preview.redd.it/…2ofhdz91.png?…
#2237 Hunter12: To by bol pekný koniec.
Doufam ze carol bude prezidentka jako to bylo v komiksu s maggie