Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Spoilerová diskuze
Do této diskuze vstupujte pouze a jenom, pokud chcete zná spoilery z natáčení, nebo pokud chcete ostatním sdělit, jaké nové spoilery z natáčení aktuálně jsou.
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Alex Sgambati
18.12.1990 | 18.12.2024 -
Jeff Kober
18.12.1953 | 18.12.2024 -
Steven Yeun
21.12.1983 | 21.12.2024 -
Tom Payne
21.12.1982 | 21.12.2024 -
Travis Love
22.12.1978 | 22.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2079 Sapphire1977: Na to je snáď ešte skoro, natáčanie ešte zďaleka neskončilo.
#2082 Stardos #2084 Sapphire1977#2081 ori: Přesně tak. V současné chvíli se natáčí teprve desátá epizoda. Nicméně pochopitelně nemusí přítomnost herců v Atlantě něco znamenat. Avšak u Cudlitze to prakticky vyznělo, že tam jede kvůli TWD, takže možná bude zase režírovat
#2085 oriPodle natáčení nevypadá, že by prozatím měla Alexandrie padnout a děj se úplně přesunul do Commonwealthu, jak hodně lidí spekuluje. Na natáčení byli v Alexandrii vojáci CM, vezli vagon se zásobami, Eugene a nějaký elegantně oblečený muž s nimi.
#2081 ori: to áno, ale zase môže byť jednoduchšie dať ich všetkých dokopy teraz ako po letných pauzách keď sa naplno rozbehnú natáčania a všetci budú niekde rozlietaný?
#2082 Stardos: Už je to potvrdené, Cudlitz bude režírovať.
Trailer možná vyzradil smrt Gagea
https://pbs.twimg.com/…b6FrXsAgtSe2?…
#2087 Hunter12#2086 Stardos: Gage se v seriálu už dlouho neobjevil. Když jsem ho viděl v traileru, hned jsem si řekl, že se objeví v 11. sérii jen proto, aby měl kdo umřít. A zřejmě to má opravdu spočítané.
Ja som zase našiel návrat Leah: https://media.comicbook.com/…1276906.jpeg?…
#2089 sonulle#2088 ori: :) ups reapers
Ví se třeba něco o Connie? V poslední sérii se na ní úplně zapomnělo, i když to bylo pravděpodobně kvůli pandemii a všemu, aby omezili množství herců, skončila vlastně někde s Virgilem a dál čekáme. Jsem vůbec zvědavý, jak se jim podaří všechny linky za těch pár dílů uzavřít.
#2091 ori #2092 ori #2093 Stardos#2090 Janeqq: Bola vidieť v traileri.
#2090 Janeqq: Inak nie kvôli pandémii, ale natáčala iný seriál plus film Eternals.
#2090 Janeqq: Já můžu zase potvrdit, že Connie rozhodně stále žije, přičemž je natáčení zhruba u 11 epizody.
#2094 Janeqq#2093 Stardos: Jojo, to, že je naživu je jasný. Ale nějak mi asi uteklo, že byla v traileru.. Spíš mi přijde, že na konec seriálu je tam opravdu hodně příběhů, který je třeba ukončit. jsem na to zvědavý.
#2095 Hunter12 #2096 ori#2094 Janeqq: Však 11. série bude mít 24 epizod. To je dostatek času na ukončení veškerých dějových linek. Nepočítám-li tedy Ricka, Michonne a Občanskou republiku. To si nechávají až do filmů.
#2094 Janeqq: Ale prečo by to malo byť všetko ukončené? TWD je hlavne o živote obyčajných ľudí, v bežnom živote je kopec vecí ktoré pre teba zostanú otvorené a nikdy nezistíš ako do dopadlo, aj keď môže ísť o maličkosti. Niektoré linky navyše budú pokračovať v seriáli o Darylovi a Carol a v Tales of the Walking Dead.
Neviem čo je podľa teba veľa. Maggie a Negan sa určite vyriešia, Smrťáci určite, Spoločenstvo tiež, jedlo v Alexandrii tiež, a potom čo? Šepkáči sú preč, zombie nikdy vyriešení nebudú, Connie sa vráti, Michonne a Rick a CRM budú vo filmoch… to nie je tak veľa príbehových liniek na 24 častí, práve že sa to ešte bude naťahovať.
https://twitter.com/…286965551105
Co myslíte? Údajně Seth natáčel desátou epizodu, ale kdo ví, zda to nebyly například flashbacky
#2099 ori#2098 Stardos: Na tú scénu z komiksu už bolo toľko odkazov že by som to až tak vážne nebral :D V 8. sérii jeden z Rickových vojakov skončil tak obžraný na rebríku, potom Eugene si v 9. sérii zranil nohu keď liezol z vodnej veže, a v bonusovej časti 10. série sa Aaron s Gabrielom bavili že ešte skontrolujú vodnú vežu, a kopec ľudí si myslelo že sa to stane v 10×15 lebo tá časť sa volala The Tower :D Viac sa mi páči myšlienka že ho zabije Aaron ako v komikse skončil Dwight.
#2100 Stardos#2099 ori: Jako uvidíme :D Ale taky více vsázím na Dwightovu smrt; nicméně si myslím, že by ho mohla zabít Rosita
#2101 ori