Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Chelle Ramos
24.11.1991 | 24.11.2024 -
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#9480 Hodooor: Taky mě to napadlo.
Ani po tolika epizodách mě nepřestává udivovat, jakou mají takové shnilé, rozpadající se kusy chodících hoven sílu, když někoho čapnou třeba za nohavicu. Zase jednou krutý a nervy drásající boj o holý život. :D
#9480 Hodooor: je to taký istý nezmysel ako že sa tam Daryl preháňa v tajnosti na krose, alebo že niekto nevie o vrtulníku, ktorý pravidelne lieta na skládku, musí to byť počuť na x kilometrov
V celém seriálu jsou čím dál tím větší nesmysly a nelogičnosti. Ovšem např. ta jeskyně…No to musel napsat úplný dement.
V celém seriálu jsou čím dál tím větší nesmysly a nelogičnosti. Ovšem např. ta jeskyně…No to musel napsat úplný dement.
Budou díly vycházet zase dřív?
#9487 ori#9486 Řízkáč: Mali by
bože to je slabé , snaha je aby sa divák bál , ale nič nuda iba som sa bal o negana . Všetky postavy pokazili že diváka ani nezaujímajú.
To zas budú ľudia hejtovať Lydiu prečo nezabila Alfu, mohli mať už pokoj a podobné sračky.
Pěkně, pěkně nám to graduje. Jedna z nejnapínavějších a nejponurejších epizod v historii seriálu, linka s Betou byla skvělá.. Těžko uvěřitelné že 10.serie dokáže zvednout kvalitu celého seriálu
#9491 Kafka Tamura#9490 Lostland: Ironie?
#9492 Janeqq #9493 Lostland#9491 Kafka Tamura: Proč by to proboha měla být ironie.
#9491 Kafka Tamura: Ano proč ironie? Jestli máš jinej názor, tak ho sem klidně napiš. Pokud mě nějakej seriál nebaví ( mě třeba nechytly GOT prvním dílem a nekoukal jsem na to, byť vím, že je to kvalitní a oblíbený seriál ), tak na něj nekoukám a neztrácím čas jeho sledováním nebo hejtováním zde :-)
Za mňa zatiaľ najlepšia časť série a jedna z najobľúbenejších celkovo, bez irónie.
Naprostej souhlas, tato epizova byla velka parada! (bez ironie :D)
Všimli jste si, že cela, kterou teď používají je úplně jiná, než tu, kterou Morgan postavil? Ta byla celá „zděná“, jen dveře mřížové a tyto mají celý předek zamřížovaný. Určitě je to z bezpečnostních důvodů, aby do ní bylo vidět, nicméně zrovna si projíždím díly od začátku a cela se stavěla zrovna v díle 6×14 jen mě to zaujalo :) ;)
#9499 KoprikNo teda, to je snad poprvý, kdy mě naštvalo, že už je konec, a kdy chci hned vidět další díl. Teďka týden čekání. :-(
Tvl,kam to napětí chtěj gradovat, mi z toho snad praskne pumpa :-D
Poslední společná scéna Negana s Alfou byla tak zvláštně useknutá, že kdyby tím epizoda končila, tak bych si vsadil, že záhy někdo ztratí hlavu :-) !
#9496 LucieMil.: Pro jistotu jsem si našel díl 6×14 abych nekecal, a ano jsou tam jen mřížový dveře když to Morgan stavěl. Nevybavuju si kdy a proč došlo ke změně, ale už když zavřeli Negana tak ta cela měla 3 stěny a mříže na celou šířku.
#9500 ori#9499 Koprik: Negana sme v cele videli až rok a pol odkedy ju Morgan postavil, takže za tú dobu ju asi zmenili kvôli bezpečnosti.