Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Chelle Ramos
24.11.1991 | 24.11.2024 -
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#9540 Lardis: Súhlasím, nad tým som tiež už mnohokrát premýšľal či sa Američania nevedia bicyklovať alebo čo :D
Taky vám Princezna tím jejím úsměvem připomíná úsměv Ezekiela? :D
#9543 Řízkáč #9544 DeEver17#9542 Řízkáč: V podstatě i celým obličejem
#9542 Řízkáč: jojo, jakoby mu z oka vypadla
hodně jsem si oblíbil vztah mezi ezekielem a princeznou, doufám že uvidíme více s těmito postavami. Co vy?
#9547 akashko12neviete niečo o rickovy či sa vratí v 11stej serii??
#9545 DeEver17: za mňa je Princezna super, vždy vie tak trochu pobaviť a je crazy, to sa mi na nej páči :). Takže určite by som chcel viac scén s ňou a Ezekielom.
Jen takový malý postřeh – kterého jsem si nevšiml, ale vím o tom díky anglické wikipedii. :-) V nejnovější epizodě je vidět zatmění slunce, které Daryl s Leah sledují. K zatmění došlo 21. 8. 2017, takže tato scéna je jednou z mála, o které víme, v který den přesně se odehrála. Ani nevím, jak mi scéna s zatměním mohla uniknout. Měl bych to sledovat pořádně. :-) Ale řekl bych, že nebudu jediný… :-D
#9549 ori #9551 pidalin#9548 Hunter12: Ja som zatmenie samozrejme videl, ale vôbec mi nenapadlo vyhľadať si či to odpovedá nejakému skutočnému :D
#9550 Hunter12#9549 ori: Já jsem si počítal při sledování časové skoky, abych věděl, kdy se který flashback odehrává. V prvním flashbacku bylo řečeno, že je tomu už dva roky, co se stalo to s Rickem. Scéna se zatměním jim pak skutečně vyšla na ten rok 2017.
#9548 Hunter12: Teď je ale otázka jestli tvůrci respektujou ňákou reálnou fyziku a astronomii nebo to tam dali prostě jentak že jim to přišlo cool.
One More byla jedna z nejlepších epizod co pamatuji.. jen tak dál! Už minulý díl s Darylem mě bavil ale tenhle byl ještě o level výš :)
Díl Here's Negan by jsi podle mě zasloužil ještě jeden, proč se začal chovat takhle už víme, mě by ještě zajímalo jak dal dohromady Spasitele a celkově založení Svatině..
Skadiaľ mal Negan v 7 sérii toľko ľudí? A kde sa vyparili keď ostal Sam?
#9555 Řízkáč#9554 Toretto: 1.Tak někde na cestách nebo došli ke Svatyni a nabral je k sobě. 2. Buď umřeli v boji nebo jsou v ostatních komunitách.
Kedy bude už 11 séria?
#9557 Řízkáč#9556 Toretto: 23.8. 2021, na hlavní stránce je odpočet.
A vraj by mali byť hneď 2 časti naraz :)
A kde je vlastne vlastne Morgan?
#9560 Sapphire1977 #9561 ori#9559 Toretto: leží pod kamiónom v Texase
#9562 pidalin