Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 121×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Stardos

Perfektní start , snad si to 6.série udrží . Obávám se , že si oblíbím Nichola , narozdíl od komiksu se mi líbi ovšem

to by nemusel do pár dílu umřít , díky :(

A jinak chci se zeptat . Jak to sakra je s Holly ? :D Která to je ? Tu černovlásku představili jako Franchescu či nějak takhle , a najednou Holly , tohle se mi nelíbí . A ta siréna . Ještě to mohl být Dwight který je bez tak ten co v traileru má Daryla . No uvidíme :)

#5503 Stardos
12.10.2015 | 23:04:29
Floki#1

Hele taky si myslíte že jss je Jesus jako ten z Hilltop the colony

12.10.2015 | 23:14:09
Stardos

#5501 Stardos: Dobře podle proma to fakt vypadá i na Holly , ti tvůrci strašně matou :D

12.10.2015 | 23:22:22
Mimamoru

Start slušnej, doufám že se udrží :)

12.10.2015 | 23:31:07
Smrtihlav

Los Genialos. To byla paráda. Už jsem měl řádný absťák, navíc zmnohonásobený tou marnotrapností FTWD, ale tohle byl START jako do kosmu! Jen tak dál.

13.10.2015 | 7:08:39
badyvlasim

dil nic moc, oproti startu minule sezony uplna slabota. Snad bude lip. … Vsiml si jeste nekdo? http://imgur.com/imYtjbX

#5507 Hopeless_Idiot
13.10.2015 | 9:11:30
Hopeless_Idiot

#5506 badyvlasim: Myslim, že to nešlo přehlédnout :) Akorát jsem moc nepochopil, čí ten snubák byl, jestli toho zabitého dědy, nebo Abuv. Prostě trochu toho duševna, zavzpomínat na manželku a děti… Jinak díl na mě zapůsobil trochu zvláštně, ale nemůžu říct, že by se mi nelíbil.

13.10.2015 | 9:53:53
Razi

Ten snubák byl toho mrtvého dědy, záběr na jeho ruce-prsten byl několikrát!

13.10.2015 | 10:48:30
petrapol1

Konečně jsem se dočkala, super díl, podle mě sirénu pustil Gabriel jako pomstu že ho nechtějí mezi sebe. A v dalších dílech se asi setkají s těma kdo tetuje ty Véčka chodcům to asi budou další nepřátelé s kterýma budou bojovat

13.10.2015 | 10:49:03
petrapol1

Konečně jsem se dočkala, super díl, podle mě sirénu pustil Gabriel jako pomstu že ho nechtějí mezi sebe. A v dalších dílech se asi setkají s těma kdo tetuje ty Véčka chodcům to asi budou další nepřátelé s kterýma budou bojovat

13.10.2015 | 10:49:09
Razi

„Jak umřel Carter, a Michonne a Morgan řekli „vím jak to je“ asi si nemysleli že ho opravdu pokousal walker že ? :D“ Tak já myslím, že to bylo spíš myšleno tak, že oba ví, že Rick věděl, že se ten mamlas o sebe nedokáže postarat a sejme ho nějaký zombie. Takže Rick vypadá jako správňák, když mu dal šanci s nima bojovat, přitom už v ten moment věděl, že je pravděpodobnost jeho smrti téměř jasná.

#5512 Monkeyskunk
13.10.2015 | 10:53:21
Monkeyskunk

#5485 Raulivo:
#5489 k_ub0:
#5490 Souls:
#5511 Razi: Mě ještě napadlo, že si mysleli, že Rick na něj nějakýho chodce z davu hodil/odlákal schválně, aby ho pokousal a on ho tak mohl beztrestně (nebo jak to říct) zabít. Třeba to tak není, ale ty pohledy M&M byly takové ve stylu – to si dělá prdel, tohle už fakt přehání. Přitom defakto každýmu co skončil v poslední době pokousanej, prokázali milost a ukončili to nějak ranou do hlavy. Takže na to jsou víceméně zvyklý (možná Morgan ne, páč se přidal až teď, ale stejně). Každopádně si myslím, že tady vzniká nový vnitřní konflikt a těžko říct, kam až zajde.

13.10.2015 | 12:59:18
Moor8

Tak úvod se celkem povedl. Bál jsem se, že se budeme seznamovat s Morganem a řešit, co udělal Rick. Je i fajn, že se stádo jen tak neobjevilo z ničeho nic. Ale nemyslím si, že ten jejich plán byl tak úžasný. Jednak je zarážející ta spořádanost chodců, kteří jdou pěkně v řadě po silnici. Že půjdou za zvukem souhlasím, ale rozhodně by se více rozprostřeli. Co se týče té stěny, tak by se tam zasekli a začali se tam hromadit, obzvlášť když z poza té stěny střílejí. Nevím, jak bych si s takovým stádem poradil. Asi bych zkusil vytvořit nějakou bariéru, jako oni, ale mnohem blíže, prostor před barikádou bych zaminoval, nahnal tam to stádo a pak odpálil.

Co se týče toho záhadného zvuku, tak nejvíce sázím na toho synáčka. Kněz je na to moc zbabělý a ještě by ohrozil sám sebe. Kluk sice ohrozí matinku a brášku, ale puberťák moc nepřemýšlí. Nemyslím si, že to jsou Wéčka, těmi se bude seriál zabývat až v druhé půlce po pauze. První polovinu se bude řešit stádo a následky a ke konfliktu s véčky dojde v posledním díle před pauzou, abychom byli napjati na druhou polovinu. Leč jedná se o můj osobní názor, na rozhodnutí nemáme dostatek důkazů.

13.10.2015 | 13:07:53
Razi

Tu sirénu bych taky viděla na toho synátora. Nejspíš bude plný zášti, vůči Rickově skupině. (Všimli jste si, toho divného záběru, jak vykukoval z lesa, když přišel Carl na střechu, za tou svou kočandulí?).

#5515 Batiatus
13.10.2015 | 13:22:26
Batiatus

#5514 Razi: JJ tiež si myslím že na tú sirénu zatrúbil ten chlapec (Ron ?). Rick mu zabil otca a hneď nato mu jeho priateľ preberie priateľku. Tak podľa mňa je plný nenávisti voči Rickovy a spol. a chce sa pomstiť ale na druhú stranu to mu nevadí že ohrozí životy ľudí z Alexandrie a svojej rodiny ?

13.10.2015 | 14:53:38
ori

#5497 Ludo123: No ja si myslím že Vlkov zničia už v ďalšej časti (v komikse to bola rýchlovka) a potom bude všetko čakať na Negana :)

#5498 Charles.R: Seriál sa stále drží komiksu, s občasnými odbočkami (napr. zabiť Ricka plánoval Nicholas, nie Carter, a počul ich Glenn, nie Eugene.

webmaster
13.10.2015 | 17:13:48
Hodooor

Ta ženská jak ji tam nesou vypadá postřelená, kdyby byla kousnutá tak ji tak nezachraňují a nedávají infuzi. Takže pokud to nejsou Wéčka tak už mě napadá jen Spencer (Deanny syn) co střílí z věže, nakonci jak se otočí vypadá dost překvapeně. Ale možná je to jen chyták.

13.10.2015 | 17:18:19
Hodooor

A sirénu těžko tipovat, mohl to být skoro kdokoliv, nejpravděpodobněji Ron, je naštvaný na všechny na Ricka, na Deannu že nedovolila to pohřbení, holku mu přebral Carl, a na mámu vypadal taky naštvaně. Nebo ta holka v autě troubila o pomoc kvůli zombíkům. Nebo Wéčka prorazili bránu tahačem a vypustili tam zombíky z jednoho z těch jejich návěsů, a Spencer zastřelil řidiče a tem padl na klakson :) Byl tam nějaký podezřelý dým když je scéna s Maggie a Deannou. Nebo někdo jiný z Alexandrie chtěl přivolat pomoc.

#5569 Hodooor
13.10.2015 | 17:32:15
Stardos

Ta postřelená je určitě Holly :) A napadlo mě jestli

Nespadne věž ve které je Spencer , podle spoilerů by spadnout měla

Co se týče sirény , tak bez tak , že Ron . Vydali se směr Alexandrie . I když řekli tvůrci že s Wolfs to nebude jen tak . Gabriel to určitě nebyl . Ještě mě napadl Carter , tedy , že by tam měl automatickou spoušť .

13.10.2015 | 18:54:21
heminstein

Díl to byl docela dobrý, ale nelíbilo se mi, že flashbacky byly černobílé, a přechod mezi minulostí a současností byl příliš častý.

13.10.2015 | 19:08:55

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama