Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024 -
Carlos Navarro
14.12.1980 | 14.12.2024 -
Karl Makinen
15.12.1970 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Je to trochu mimo TWD ..ale ten seriál mi teď prostě chybí .. snažím se ho něčím nahradit, ale nějak nemůžu najít adekvátní náhradu.. neporadíte prosím, na co koukat a vydržet ten půl rok? Díky moc, LM
#5462 Stallone #5465 Cermb0#5461 LucieMil.: Dexter
#5463 LucieMil.#5462 Stallone: Zrovna toto mne nebere :( ..ale moc díky za nadhození :)
#5464 Stallone#5463 LucieMil.: A copak tě bere?
#5461 LucieMil.: Lost, Prison Break, Breaking Bad, Better Call Saul, The Strain, Arrow, Flash, Game of Thrones.. Vyber si, všechny jmenovaný jsou parádní. :)
Díky moc.. mne spíš zajímalo nějaké to apokalyptické ..boj o přežití. Lost mám za sebou několikrát, GOT mne nezaujal a ostatní tedy jdu probrat :) Díky moc ..fakt díky.. snad to nějak překlepu :)
#5467 Monkeyskunk#5466 LucieMil.: a co The 100 ? Postapo a dost podobny lost, aspon me to tak prislo a hodne lidi souhlasi. Mel sem podobnej pripad, tak sem zkusil tohle a bavilo. A kdyz sem dojel tohle, tak sem rozjel Vikingy, taky neni spatny. Jinak co psal kolega, tak The Strain mam taky v planu.
#5468 LucieMil.#5467 Monkeyskunk: The 100 mám už za sebou .. musím počkat, jestli natočí pokračování :D Jinak jsem teď najela na Španělský seriál o 3 sériích (víc jich tedy není) .. jmenuje se to „Na lodi“ a musím říci, že občas ta „omáčka“ by tam nemusela být.. některé věci jsou tam nesmyslné..ale líbí se mi to
Jak to jinak vidíte se začátkem Fear Walking Dead? Bylo nám řečeno léto, nicméně pokud by to mělo začínat v červnu, už bychom to dávno věděli :D Tudíž to vidím na poslední týden srpna :D
Koho zajímá Daryl, tak vyšel nový film s Normanem Reedusem (Daryl) a producentem Robertem Kirkmanem s názvem Air. Film se mi celkem líbil akorát jsem nenašel pointu :D http://www.csfd.cz/…0-air/videa/
Oproti Z nation je Walking dead pohodička Dyd ty zombie jenom chodej … co je natom kurva ? prostě trochu popoběhnu a maj smulu jeziš tak easy tam přežít, ale dobrej serial davam 100%
http://2.1m.yt/UNJ5QHruI.png
O čom bude 6 séria!
#5473 Batiatus#5472 Scenárista s veľkým S: Cením si že nám chceš dať info ale o čom bude asi tak prvá polka 6 série sa dalo zistiť už z traileru. Podľa traileru bude problém zo stádom chodcov útočiace na Alexandriu do ktorej bolo vidno že sa aj dostane, ďalej bolo ukázané že Rick a Morgan budú proti sebe lebo budú bojovať o vedenie nad Alexandriou a Daryla unesú niaky ľudia, vyzerá to na tých 3 ktorých vyhostila Deana z Alexandrie o ktorých hovorila. Asi sa Alexandria rozdelí na 2 skupiny ľudí. Jedna bude s Morgan a druhá s Rickom ale to si len myslím.
#5475 Scenárista s veľkým SČau, už se zná název prvního díly 6. série. Jmenuje se „First Time Again“
#5473 Batiatus:
Ale ja som pridal fotku maďarskej hranice s imigrantmi! :D To nie je Alexandria! :D :D :D
The Walking Dead pozerám od prvej epizódy,takže mi to vysvetľovať nemusíš! :D
#5476 Batiatus#5475 Scenárista s veľkým S: :D keby si nenapísal že to sú imigranti tak by som možno až do smrti veril že to sú chodci ktorý smerujú k Alexandrií:D
Zdravím vás přátelé. Nejdřív bych se chtěl omluvit, že odbočuji od tématu, ale rád bych se s vámi o něco podělil.
Kdysi jsem tu já, Jackie a Žváca vedli debaty o tom, že je snadné filmy kritizovat, ale je nesmírně náročné je tvořit. Žváca na mě reagoval poněkud ironicky ale já jsem se aspoň zvedl a sám si to zkusil. :) Je to můj první pokus a ano, tvorba je mnohem těžší, chaotičtější a horší než jsem si myslel, ale ten výsledek za to opravdu stojí. Takže si dovolím vám ukázat můj první projekt, na kterém se podílel i jedinečný kolega a kamarád Jackie (Ivan). Berte prosím v potaz, že to bylo napoprvé, tudíž mnoho věcí se dalo udělat jinak, ale chybami se člověk přece učí. Na kanálu najdete všelijaké videa ze zákulisí, pokračování a podobně. Budu se těšit na vaše názory, hlavně na ten Žvácovo. :D
https://www.youtube.com/watch?…
Též asi po roce zavítávám zpět sem a chci se připojit k propagaci našeho filmu s panem Cermbo. Jak již Cermbo zminoval, bylo tu kdysi dost debat o tom, jak je lehké film kritizovat, ale velmi těžké jej zrealizovat a dát tomu správný nádech a logiku, aby divák nebyl otrávenej. Řekli jsme si, že si to zkusíme na vlastní pěst a pak se s tím zkusíme podělit i tady mezi váma. Jedná se o amatérskej minifilm, který točili dva 20letý lidi, (Já a Cermbo), nejprve z hecu, a teď máme v plánu i projekty další a většá, Vše ostatní zmínil už kolega nademnou, tak se budeme těšit na vaše pozitivní, negativní, prostě jakýkoli komentáře a hodnocení. A hlavně Žvácovo! Konečně budete moci vidět, jak vypadá ten dement JackIsBest z fóra, a ještě k tomu když si hraje na herce :) tě péro
Myslím si že kvalitná 1 časť, už som sa ale začal báť že im ten plán vyjde :D
Myslím si že kvalitná 1 časť, už som sa ale začal báť že im ten plán vyjde :D