Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3339 Cermb0: To bude asi střelba z finále minulé řady, jak nahání lidé z Terminusu Ricka a spol.
Ty kráso, pecka díl. Svoje dítě bych nenechal koukat na takový serial :D Podřezavání hrdel nic moc krásné pokoukání :D Jinak na závěr padlo par slziček :D
#3343 Rick21#3342 AlohaAnty: Zajímavý je že podřezávání hrdel AMC nevadí ale slovíčko FUCK jo :D
Super díl…paráda akce, butus scény…no prostě nemám slov :D Raději to pudu zkouknout ještě jednou.
#3339 Cermb0: Nemyslím si že to bola strelba ked zahnávali Rickovu skupinu, to by moc časovo nesedelo. Skôrej bojovali proti chodcom, čo si si mohol aj všimnúť že ked prišla Carol k Terminusu, nejakí chodci tam už boli a to stádo sa ešte len blížilo
Díl peckovej, řekl bych nejlepší doposud, co jsme viděli, spokojenost, přinesl mi vše, co jsem očekával. Ted mám ale otázky
#3346 JackIsBest: 3 – nabízí se vlastně alternativa, že to nebyl kněz, ale ten co s tím knězem je, ta ženská z traileru
#3330 anushka: ! je to stoprocentně ona :) dík za tip, bez toho bych si toho nevšiml, to je masakr
Hmm takze Terminus bol fakt sanctuary kym tam neprisli retardi a nezacali ich znasilnovat… gareth a spol ich premohli ale boli tak nasraty ze si zacali hovorit porekladlo " you are either the butcher or the cattle" cize odvety asi viacejmenej kazdeho zabijaju? Akoze je dost smutne co sa im stalo ze chceli pomahat ludom a nejaka skupina ich uveznila… Ale stale to neospravedlnuje to co zacali robit potom…
V nejakych traileroch som videl Garetha ako je s rickom / so skupinou… Neviem kde sa tam nabere… ale cudujem sa ze ho rick hned nezabije..
#3351 JackIsBest#3330 anushka: Ona to být nemohla, ta se přece střelila do hlavy :) Navíc měla i jiné oblečení atd. :-)
#3349 Lumicko: Jsem si téměř jistej, že pomocí flashbacků nám tvůrci ukáží, jak to skutečně bylo :)
#3355 Jirkason #3357 LumickoZdravím,tak takovouhle pecku jsem nečekal,čekal jsem že to bude výborné,ale takhle.Hlavně se mi líbilo shledání s Carol,nestíhal jsem utírat slzy.Totálně nadupanej díl,fakt bomba! :-)
Mě právě přišlo divný, že tam byl ten detailní díl na pouta. Andrea si uvolnila jednu ruku, na druhý ty pouta měla. A to, že se střelila do hlavy, tak to bylo jen slyšet, ne vidět. Ne vždy se střelíš tak, že se zabiješ. I podle toho oblečení mi to přišlo jako ona. Buď to tvůrci přejdou a nebo se k tomu ještě nějak vrátí. Uvidíme ;)
#3354 JackIsBest#3353 anushka: Tak po překoumání, Andrea to bohužel nebyla :D Asi jen pokus tvůrců, nás donutit k přemýšlení :D
#3351 JackIsBest: To Andrea nebyla, střelila se do hlavy a byla u toho i Michonne. Tím se její kapitola ukončila.
Co se týká toho, jestli onen zombík byla Andrea tak to možné je, oblečení je dost podobné tomu, které měla při své smrti – jenže měla bundu a neměla boty, dnešní zombík neměl bundu – což se dá nějak pochopit, alě mel boty (aspon bych to tiplnul na rozvázené vyšší bagančata) – což mi nepasuje. Ale to oblečení a pouta na stejné ruce, plus divně prostřelený obličej by tomu napovídal … a jináč díl skvělý, pošušnal jsem si i slzička ukápla při tom znovusjednocení :)
#3351 JackIsBest: Uz nam to predsa ukazali :) nie? Vypliva z toho jasne ze gareth a spol povodne boli fakt sanctuary ale dosla nejaka skupina kt. ich zacala zneuzivat a nasledne ich gareth a spol. porazia a stanu sa z nich zver kt. sa riadi pravidlom byt korist alebo zabijak… Stratili vieru v ludstvo no… ked ponukaju miesto a nejaka skupina ich zneuzije… Je mi ich fakt luto. Ale mali proste potom odyst alebo to skusit znova… predsa kazdy clovek nie je „zly“ a nie stat sa zver a zabijat vsetkych…
#3358 JackIsBest#3357 Lumicko: Jojo, jasně, ale měl jsem namysli, že nám odhalí víc z Garethova příběhu a získání Terminusu zpět, ovšem už né jako „Sanctuary for all“. Ty Flashbacky bych takhle ocenil pár minut v každém dílu.
#3355 Jirkason: Díky za reakci, pěkněs to rozepsal :)
Taky jste si všimli té velké nelogičnosti? Nejprve Carol a Ty potkají chlápka, který se chystá odpálit dělobuchy, aby zahnal chodce, kteří míří za střelbou k Terminusu. Pak Carol přes plot vidí, jak je Rick s kámošema vlečen na popravu. Až když má Glenn dostat ránu pálkou, Gareth a ostatní v místnosti uslyší střelbu. Jinak pro mě to zas tak super díl nebyl. Čekal jsem, že se v Teminusu odehraje trochu hlubší zápletka, že se rozvede příběh tohoto místa. Dostali se odsud docela snadno a rychle. Že Terminus napadnou nějací lidé a chodci, zrovna když má být zavražděna část Rickovi skupiny, je snad to nejjednodušší, co si mohli scénáristé vymyslet. Kdo na Terminus zaútočil? A proč? Nejlepším momentem byl pro mě začátek (napínavá scéna) a konec (dojemná, shledávací scéna).
#3360 lauro19931501 #3362 Cybercaf #3363 JackIsBestPresne. S tým Terminusom som aj ja čakal niečo viac. Táto časť bolo až moc vyplnená akciou. Ale dúfam že budú nejaké flashbacky o tom.#3359 heminstein: