Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Prosím, přidejte titulky k dnešnímu novému dílu, děkuji :)
konečně to je tady…hihi,
upřimně řečeno – skvělý díl, mám z toho ted čerstvě zajímavý pocit – fakt, že tento jeden díl byl lepší a dělo se v něm víc, než v celé předchozí řadě, tak to na mě dneska působilo… snad se toho budou držet a nebude to zas 3 díly vycpávky a pak nějaká akce, dneska to odsejpalo od začátku do konce… :)
Nejlepsi dil. Takhle se to dela, doufam ze si to latku udrzi. Mrda jako krava
#3316 Sykorkass: Kde si videl Morgana?
#3325 LadySephira#3324 badyvlasim: Byl na konci až za ukázkama.
#3327 badyvlasimZa mě taky super, kdyby takhle vypadala celá série nezlobila bych se. Bojím se ale že to bude mít stejnej spád jako vždy – na začátku pecka, pak budou jen chodit a chodit a poslední zas pecka…snad ne :)
#3325 LadySephira: No jo ja to po ukazkach vypnul. Diky
boží,awesome,super cool.. a na konci Morgan :D nemám slov
Díl parádní skvělý start A v traileru na příště není Morgan, ale kněz – otec Gabriel
#3332 kiso1561 #3334 EllenSuper díl. I slza ukápla a nejednou :)
Nepřišlo vám taky, že jak …
na kolejišti na Carol s Tyreesem vylezl ten chodec (a za ním pak to stádo), že to byla Andrea?
#3348 JackIsBest #3350 sheylatitulky jsou sice na uloz.to , ale preložil to někdo přes google překladač =D počkám si na titulky od edna
#3329 Cermb0: Vraj to bolo ukázané až po skončení, tu je klip https://www.youtube.com/watch?…
Zdravím, myslíte si že na konci ked bol Gareth už vo vlaku, bol ten muž , ktorý ich tam dával Negan ? Alebo sakra kto to bol, nejaká iná skupina ?
#3338 t0mas0#3329 Cermb0:
Byl to Morgan, ten kněz v ukázce vypadá na nějakého asiata.
kde ste toho morgana viděli?
ten kněz určitě morgan nebyl…
Parádní díl, krásně se to rozjelo. Snad si tu laťku udrží i nadále. Zajímalo by mě, co se dělo v Terminusu, nevypadalo to na procházku růžovou zahradou. A pak ten konec … No super :)
#3333 Jozino135: Kirkman potrdil, že to nebyl Negan. Je to ten chlápek s tetováním na obličeji, kterého osvobodil Glenn.
Jen mi uniklo, když na začátku ke Carol a Tyreesovi blížilo to stádo, kdo tam začal střílet ?
#3341 t0mas0 #3345 Jozino135Super epizoda to je přesně to co jsem od twd čekal akce,napínání, přežití
Morgan je na stopě Rickovi? co znamená ten znak? udělal ho Rick?