The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Ivčí

Tak Katherine byla posedlá tím, že Stefan miluje Elenu a ona prostě žárlila nehledě na to, že Elena s ním být nechtěla.. Takže prostě Katherine si řekla, že když Elena umře, tak nehrozí, že by byla se Stefanem. Takže takhle jsem to pochopila já. No a podle jednoho jakýhosi článku má Elena v sobě teď jed + virus, kterej má i Damon, tzn. asi že bude jakoby pomalu umírat, resp. měla by, když má v sobě smrtící jed, no a u toho by měla jaksi toužit po upíří krvi, tak si říkám, že třeba má nějaký předstádium halucinací (v nějaké menší míře) a proto tak kalí.. No a podle toho stejnýho článku uzavře Damon s Elenou smlouvu s „ďáblem“, takže asi s poutníkama, a podle mě oni implantují nějaké kouzlo do upířích kamarádů, aby je nechtěli E+D jest :D No a víc už asi nechápu :D

#2522 Goodies
7.3.2014 | 22:48:20
Goodies

#2521 Ivčí: Proboha, co to zas je? :D Ale jsem ráda, že to budou prožívat spolu, když už, tak jedině spolu :D

#2523 TNoty
7.3.2014 | 22:57:34
TNoty

#2522 Goodies: přesně…ono už vlastně nezaleží jestli ten děj bude mít smysl…hlavně,že bude Elena s Damonem a bude zábava ;) :D …tak se ptám jak tahle série asi skočí… :)

#2524 Goodies
7.3.2014 | 23:03:22
Goodies

#2523 TNoty: No hlavně si myslím, že po tomhle všem půjde trošku do sebe i Damon, vzhledem k tomu, co řekl o Kath, že nechce skončit jako ona… Asi ho to teď poučilo… Tak si říkám, co by se teda muselo stát, aby šli Elena a Damon úplně od sebe, pokud ho ona bude milovat i po tomhle…

8.3.2014 | 9:53:57
sisi2000

Wes vyvinul úplně nové sérum, při kterém upír pomalu umírá a jestě se živí na upírech. A to má v sobě Elena, proto si tak užívá, protoźe ví, že jí nezbívá moc času ;) A prej se mají Elena s Damonem živit na upírech až do konce 5. série, takže si je ještě užijeme ;)

8.3.2014 | 10:04:59
sisi2000

Wes vyvinul úplně nové sérum, při kterém upír pomalu umírá a jestě se živí na upírech. A to má v sobě Elena, proto si tak užívá, protoźe ví, že jí nezbívá moc času ;) A prej se mají Elena s Damonem živit na upírech až do konce 5. série, takže si je ještě užijeme ;)

8.3.2014 | 10:05:03
sisi2000

Nevím, jestli to sem už někdo dával, ale pro objasnění, co se stalo Kath a jak to bude s Elenou, rozhovor s Caroline Dries : http://www.the-vampirediaries.cz/…-s-katherine

8.3.2014 | 10:08:09
Kali

aha,tak to teda asi s tím co píchli Eleně nebude tak,jak jsem si myslela…že jako třeba může nakazit toho,na kom se nakrmí vlkodlačím jedem…teda podle těch videí,co jste sem šoupli… :-/ to by bylo podle mě zajímavější…no ale to jsem teda stejně zvědavá,co jako s tím teď udělají…Klaus je v NO a nedokážu si teda představit,co by s tím jako mohli dělat ti poutníci??Pokud s nima teda El a Damon uzavřou nějakou smlouvu…a to čekání!!! :-/ :-/

8.3.2014 | 10:31:24
Goodies

O jé, doufám, že to nemyslí doslova „smlouva s ďáblem“ :D

#2530 TNoty
9.3.2014 | 11:53:09
TNoty

#2529 Goodies: ty blaho…jestli se ta Kathrin nakonec ještě vrátí :D

#2531 Goodies
9.3.2014 | 12:13:00
Goodies

#2530 TNoty: To si nemyslím. Měli pravdu v tom, že už potřebovali její příběh nějak ukončit. Pokud neměli v plánu rozvinout její vztah se Stefanem a teď je mrtvá i její dcera… Mělo to skončit už tím, když umírala jako člověk. Ale je mi jasné, že potřebovali další zápletku.

9.3.2014 | 15:32:25
TNoty

hele holky…v tom promu viděla jsem dobře Carolin v posteli se Stefíkem?? Neříkejte mi,že tam bude další dvojník a Carolin s ním bude něco mít :D to bude fakt ujetý :D

#2533 Goodies
21.3.2014 | 23:31:29
Goodies

#2532 TNoty: Celé s těma dvojníkama to je ujeté :/ To všechny nové postavy zabíjejí schválně, aby tam nakonec hrálo x verzí Stefana a Eleny? Proboha :/

21.3.2014 | 23:49:50
Annie27

Souhlasím, je to jako kdyby neuměli vymyslet už nic nového. Když jsme se dozvěděli že je Elena dvojník Kat, tak to bylo whooa, když pak přišel na řadu Stef a Silas, ok bylo to takové nečekané a člověk přemýšlel, co tím zamýšlejí. Ale tohle co tam předvádějí za psí kusy, to už je moc.

23.3.2014 | 13:13:53
TNoty

no,už když se ukázala Amara tak jsme si říkali,že už je to moc,ale ještě to šlo…bylo to zajímavý vidět je pohromadě,ale další dvojník Stefíka..??? Ten tam určitě ještě něco zahraje :/ jen tak ho nezabijou podle mě…

23.3.2014 | 14:11:30
Annie27

Si piš, Elena se do něj zamiluje :D

23.3.2014 | 14:39:40
Goodies

Tak pokud musí umřít buď on nebo Stefan, tak si myslím, že ho brzo picnou :D

#2538 TNoty #2539 TNoty
23.3.2014 | 17:39:05
TNoty

#2537 Goodies: :D myslíš,že to bude tak jednoduchý?? :)

#2540 Goodies
23.3.2014 | 20:32:07
TNoty

#2537 Goodies: určitě budou hledat zase nějakou skulinku jak to obejít…

23.3.2014 | 20:32:36
Goodies

#2538 TNoty: No tak v poslední době měli takový trend poslat do kytek všechny nové postavy :D Se Silasem to taky vypadalo, jaká to nebude dlouhá zápletka a pak zmiznul pomalu člověk neví jak :D A ne jednou obětovali někoho cizího, aby zachránili Elenu, a teď je v nebezpečí i Stefan, tak proč by zrovna je dva ohrožovali, aby zachránili dvojníka… Však on se zas ukáže nějaký další, když se tohodle zbaví :D :D :D Ne, sranda… Uvidíme, co zas vymýšlejí ;)

#2549 TNoty
23.3.2014 | 22:17:04

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama