The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

27.2.2014 | 9:43:20
anndy

nemůžu se dočkat titulek, ale zatím to vypadá na dobrý díl, Damon byl zlatý, jak zoufale se snažil vystrkat Elenu ze dveří. Kath se tak snažila, až si to sama pokašlala, moc se těším na další díl, a doufám, že dostane pořádně přes prsty. Jsem zvědavá, jak to bude s Nadiou, jestli se jí bude snažit Kath pomoct. Kdyby to stefanovi po dnešním díle nedošlo, tak by byl vážně trouba. Kath vůbec nemluvila jako El, o chování ani nemluvě. Jen nechápu, jak mohl Damon vidět co má Kath v úmyslu, když měl právě zahryzlou hlavu v jejím krku :-)

#2503 Ivčí
28.2.2014 | 9:50:38
Ivčí

#2502 anndy: Tak to on ani vědět nemusel, ale pro trochu dramatičnosti z něho udělali všeználka :D :)

Jako po dlouhé době se mi na díl koukalo dobře, jsem ráda, že už to konečně vijou! To bylo pro mě asi nejvíc frustrující :D Nadiu docela lituju, je to sice taková mrška, ale chápu, že se snažila udělat si oko u matky a tak dále a tak dále… A dobře, že jí kousnul, jinak by se o ni Katherine nezačala ani zajímat a aspoň teď Nadia ví, jakou zátěží pro Katherine byla a jestli to teď Katherine podělá, tak asi loajálnost neloajálnost, s Nadiou už nebude muset počítat. No hlavně, aby to teď nezprasili tím, že Stefan s Caroline na ni vyjedou, ať s ní hrají tu její hru…

#2504 Kali
28.2.2014 | 11:02:01
Kali

přesně,díl se mi fakt líbil!!A bylo dost očividný,jak si Kath hrála na Elenu,aspoň pro mě :-D takže jsem taky nadšená že už to ví!!!:-) Nadia nakonec není tak špatná,zezačátku jsem jí moc nemusela,ale jak měla ten proslov o matkách s Mattem,celkem jsem jí rozuměla,jak to myslí a proč to všechno dělá…je mi jí nakonec líto i to že asi umře,pokud teda někdo něco nevymyslí… (Car by mohla zavolat Klause?:-D) v tomhle díle mi nikdo ani moc nevadil a nevím jak to máte vy,ale mě tam Bonnie a Jer prostě vůbec nechyběli,což asi není dobře…??Přijde mi,že tam jsou nějak navíc v poslední době…na co,že je vlastně oživili??:-O jo a Enzo doufám neskončil,páč v tomhle díle se mi dost líbil,navíc ten jeho proslov k Damonovi („Všichni nejsme tak křehcí,jak si myslíš!“) to bylo skvělý!!!Konečně mu někdo řekl,to co si myslím! :-)#2503 Ivčí:

#2505 kráska
28.2.2014 | 20:12:14
kráska

#2504 Kali: Tentokrát se mi Enzo líbil ten jeho hluboký hlas a i pěkna postava :)

#2506 Kali
1.3.2014 | 21:43:42
Kali

jj,rozhodně mi tam minimálně nevadil :-) spíš mi i trošku připomněl Ricka,i když na něj samozrejmě nemá…bohužel :-/ btw,proč radši neoživili jeho,místo Jeremyho a Bonnie :-/#2505 kráska:

2.3.2014 | 18:08:47
Vampires are sexy

http://www.the-vampirediaries.cz/…y-pate-serie

Nevím jestli to sem už někdo dával, tak to sem dám. V TVD budou nové postavy.

2.3.2014 | 21:58:10
Leuš25

člověk tu očekává nějaký spoilery a ona je tu vesměs jen diskuze..

4.3.2014 | 19:47:30
Vampires are sexy

http://www.youtube.com/watch?…

TAdy je ten správný druhý :D

5.3.2014 | 10:07:24
Vampires are sexy

A není :D zase špatně :D

http://www.youtube.com/watch?…

5.3.2014 | 10:08:45
anndy

takže Nadia asi bude kaput – jak nečekané, a vypadalo to, že jí někdo zkrátí utrpení kolíkem – podle „barvy“ pleti#2509 Vampires are sexy:

5.3.2014 | 22:13:04
Goodies

Spoiler k 5×16!

Myslíte, že to tam fakt bude? :)

https://www.facebook.com/…66486459631/?…

#2515 TNoty
7.3.2014 | 12:03:33
TNoty

#2513 anndy: #2514 Goodies: jůůůů,hnedka mam úsměv na rtech :)

7.3.2014 | 12:13:50
Goodies

#2513 anndy: Aha, až teď vidím, žes tu dala video :D Holky, moc jsem to nepochopila s tou injekcí :/

#2517 Ivčí
7.3.2014 | 18:38:48
Ivčí

#2516 Goodies: Ani já.. ani podle proma ne.. Pár nápadů mám, ale když si je rozebírám, tak přestanou dávat smysl..

#2518 Goodies
7.3.2014 | 19:28:12
Goodies

#2517 Ivčí: Já nechápu, proč je taková rozjetá :D Jak na Damona vyjede, že ho miluje, tak má strašně směšný výraz, jak zdrogovaná :D Tak já nevím, co jí to píchla a co to teda znamená…

#2519 TNoty
7.3.2014 | 19:54:54
TNoty

#2518 Goodies: no určitě jí píchla vlkodlačí jed nebo něco podobnýho…vzal si od Nadii krev tak s toho něco vykutil…

7.3.2014 | 22:05:57
Goodies

No jo, ale jestli je to tak koncentrované, že to mělo vymítit upíry, tak to jako bude mít Elena čas na to všechno, co ukazují v promu a ještě bude takhle vitální? :D Do pytla mě klepne do další epizody a ještě ta pauza :/ A co ten proslov, že když nemůže mít Stefana ona, tak nikdo? Vždyť Elena byla s Damonem, než se to všechno stalo a podle proma ho stále miluje. Trošku mě to zmátlo, celý ten její proslov :D

7.3.2014 | 22:14:37

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama