South Park (Městečko South Park)
94/100 - 199×

South Park(Městečko South Park)

Osmiletí kluci Stan, Kyle, Eric a Kenny a jejich drsné, přesto humorné příběhy z městečka South Park. Seriál, který vás donutí se smát, červenat i zamýšlet nad světem.

USA | 1997 | Pauza
vysílání
26 sezón | Comedy Central | 23 minut
žánr
Animovaný, Komedie, Parodie
hrají
Trey Parker (Eric Cartman), Matt Stone (Kenny McCormick), Matt Stone (Kyle Broflovski), Trey Parker (Stan Marsh), Matt Stone (Butters Stotch), Isaac Hayes (Šéf), Trey Parker (Randy Marsh), Trey Parker (Timmy Burch), Matt Stone (Tweek Tweak), Matt Stone (Ježíš), Matt Stone (Stuart McCormick), Trey Parker (Kevin McCormick), April Stewart (Sharon Marshová), April Stewart (Shelly Marshová), Matt Stone (Gerald Broflovski)

1411 - Coon 2: Rise of Captain Hindsight

1411 - Coon 2: Rise of Captain Hindsight

Informace o další epizodě čtrnácté řady se tentokrát nečekaně objevily už v neděli a poměrně nečekaný bude i její příběh, protože na scénu se vrací bojovník proti zločinu v South Parku, superhrdina Mýval (Coon). Ten se poprvé objevil před rokem a půl v epizodě 1302 – The Coon, kde vystupoval i další superhrdina – Mysterion. Jistě si vzpomenete, že v tomto dílu byla oficiálně odhalena pouze identita Mysteriona, zatímco skutečná totožnost Mývala zůstává záhadou. Ti s bujnou fantazií tvrdí, že by to podle postavy snad mohl být Cartman, Mysteriona však ani po odhalení nikdo z diváků nepoznal. I to by se mohlo vysvětlit v tomto dílu, ale to je jen spekulace. Mýval bude každopádně mít tentokrát na pomoc celou skupinu superhrdinů a jeho hlavním rivalem bude dosud neznámý Kapitán Hindsight. Nová epizoda bude také reagovat na letošní ropnou katastrofu z Mexického zálivu. Ta byla způsobená dubnovou explozí vrtné plošiny Deepwater Horizon, kterou měla pronajatou firma BP. Během následujících měsíců uniklo z vrtu do moře 185 milionů galonů ropy a únik se podařilo zastavit až v červenci. Ale teď už zase zpět k South Parku. Mýval nyní vede celou skupinu bojovníků se zločinem, kteří jsou připraveni zaujmout pozici mezi nejobdivovanějšími a nejmilovanějšími superhrdiny na světě. Vyrážejí na pomoc obětem nejnovější tragické ropné nehody BP v Zálivu, ale k Mývalovu zděšení je někdo předstihne. Národ vzhlíží k jinému hrdinovi, který má lidem pomoci překonat katastrofu, zatimco řady Mývalových přátel se rozpadají. České titulky: epizoda se ještě nevysílala

0 0
24.10.2010

Zdroj: Comedy Central

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Reklama

Tvorba českého dabingu

PODPOŘTE PŘEKLADATELE

Chcete-li podpořit překladatele South Parku a poděkovat jim za jejich práci na titulcích, můžete tak učinit zde. Moc vám děkujeme. V poznámce prosíme uveďte seriál, za který přispíváte.

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama