Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Stephen Dillane
30.11.1956 | 30.11.2024 -
Essie Davis
30.11.1970 | 30.11.2024 -
Clive Russell
7.12.1945 | 7.12.2024 -
Kristofer Hivju
7.12.1978 | 7.12.2024 -
Ralph Ineson
15.12.1969 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#7360 mia28: Ta je víc nasraná, než zlomená.
#7353 Vincent Vega: Nehledě na to, že žadonit zrovna u Olleny muselo pro Cersei být opravdu dnem, alespoň co se její hrdosti a pýchy týče. Její chování vypovídá o mnohém. A ještě přiznala, že má Ollena pravdu. Pro mě jeden ze „zlomových okamžiků“ této postavy.
#7345 Angi: Podle mého jednoznačně Sandor, nejen kvůli zlomené noze. Myslím, že ho zlomilo právě to vybití osadníků, teď bafnul sekeru a začne řádit jako berserk. Ovšem pro mě perlou dílu byly dvě situace, do kterých se dostal Jaime – jednak zhvízdá Freye a zcela oprávněně a vzápětí se mu téhož dostane od Černé ryby. Přesně tu tvůrci ukázali kam patří a že nemá na velkou politiku, to co bylo vidět i na jednání rady, když tam přišel s Cersei a rada se sebrala a odešla. Zkrátka a dobře není ani zdaleka tak dobrý jak si o sobě myslí, v podstatě neumí používat moc a mám pocit, že se blíží jeho konec.
#7366 Gilly #7367 GillyNevite co se stalo s velkym jonnem umberem?
#7371 mr_bungle#7341 jose8: Photoshop-savvy fan has figured out who Sansa was writing to in this week’s episode
“…[You promised] to protect me…Now you have [a chance] to fulfill your promise. [The Knights] of the Vale are under your command. Ride [north] for Winterfell. [Lend] us your aid and I shall see to it that you are rewarded.”
#7363 doxtan: Mala som tri typy, ale vylučujem Theona, Angi má pravdu, že je zlomený už dávno. Pokiaľ by to bol Sandor, tak ho nezlomilo vybitie osadníkov, to ho skôr poriadne vytočilo a nabudilo na pomstu. Som toho názoru, že ani Brien by ho nezlomila, podľa mňa, ho zlomil postoj Arryn, ktorá sa mu asi vryla trochu do srdiečka a ona ho opustila a nechala napospas osudu, keď potreboval najviac pomoc. A prikláňam sa aj k Jamiemu, ten pohľad, keď povedal Čierna ryba slová o sklamaní… s tým sa stotožňujem s tvojim názorom, syn ho poslal preč, dcéra mu predtým zomrela v náručí – sklamal Cersei, v KL ho nerešpektujú, chýba mu autorita, ktorou bol obdarený jeho otec… Fakt je ale aj, že zlomených mužov je ozaj viac, ale tento diel bol zameraný viac menej na tých troch, Theona, Sandora a Jamieho, inak dobrá epizóda
#7363 doxtan: Mala som tri typy, ale vylučujem Theona, Angi má pravdu, že je zlomený už dávno. Pokiaľ by to bol Sandor, tak ho nezlomilo vybitie osadníkov, to ho skôr poriadne vytočilo a nabudilo na pomstu. Som toho názoru, že ani Brien by ho nezlomila, podľa mňa, ho zlomil postoj Arryn, ktorá sa mu asi vryla trochu do srdiečka a ona ho opustila a nechala napospas osudu, keď potreboval najviac pomoc. A prikláňam sa aj k Jamiemu, ten pohľad, keď povedal Čierna ryba slová o sklamaní… s tým sa stotožňujem s tvojim názorom, syn ho poslal preč, dcéra mu predtým zomrela v náručí – sklamal Cersei, v KL ho nerešpektujú, chýba mu autorita, ktorou bol obdarený jeho otec… Fakt je ale aj, že zlomených mužov je ozaj viac, ale tento diel bol zameraný viac menej na tých troch, Theona, Sandora a Jamieho, inak dobrá epizóda
#7389 doxtan#7360 mia28: Margaery? Ta určitě není jehňátko mezi lvy, ještě jim ukáže.
Tu debatu nad názvem epizody opravdu moc nechápu. Hodně dílů z této ságy mělo název vícevrstvý a v této epizodě bylo zlomených, nalomených, podlomených či chvilkově ohnutých postav celá plejáda. Řešil bych spíš, kdo se tu z hlavních postav objevil a ten název epizody by na něj neseděl.
b2) Sestra Theona – Myslela si na korunu a je vyhnaná přes půl světa, kde v lesbické polízanici hledá plán na pomstu
...... prostě, nevím co je to tu za soutěý
Pardon za to formátování … odřádkovával jsem normálně Entrem, netuším, proč se to tak rozhodilo
#7364 Stanniss:
Podle knihy by měl být zajatcem Freyů. V seriálu to není jasné, možná taky.
#7372 Wolfinator1#7371 mr_bungle: Malý John říkal, že umřel, ale že by druhá teprve přirozená smrt po Mistru Emonovi, no nevim nevim :D
#7374 mr_bungleBola už odvysielaná piata epizóda s dabingom? Ako si poradili s „Hold the door“ scénou?
#7375 mr_bungle #7376 Eddard1 #7377 Eddard1#7372 Wolfinator1: A jo, na to jsem zapomněla, dík.
#7373 Malerno: Prý takto http://www.edna.cz/…e-s-hodorem/#…
#7373 Malerno: Tady musím uznat že orig byl lepší. S dabingem to nebylo ono.
#7373 Malerno: Tady musím uznat že orig byl lepší. S dabingem to nebylo ono.
#7347 Duryy: Nelži,že jsi to bral jako absurdnost. Myslel jsi to vážně( ta Arya sa ako nelogicky spravala, ved to aj ja s 2 promile mam lepsi usudok…Tak debilne sa chovala, ze by ma neprekvapilo, keby tie peniaze mala za predaj ihly)
#7387 Duryy#7347 Duryy: Nelži,že jsi to bral jako absurdnost. Myslel jsi to vážně( ta Arya sa ako nelogicky spravala, ved to aj ja s 2 promile mam lepsi usudok…Tak debilne sa chovala, ze by ma neprekvapilo, keby tie peniaze mala za predaj ihly)
#7356 Eleanor05: Jen na té vlastní.