Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Stephen Dillane
30.11.1956 | 30.11.2024 -
Essie Davis
30.11.1970 | 30.11.2024 -
Clive Russell
7.12.1945 | 7.12.2024 -
Kristofer Hivju
7.12.1978 | 7.12.2024 -
Ralph Ineson
15.12.1969 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Otázka pro místní znalce: Kde je Dorne? Pletu se nebo jsme Dorne viděli pouze v první epizodě? A jaký význam pro seriál jako celek mělo Dorne v případě, že už ho neuvidíme? Nevím jak v knihách, tak daleko nejsem, ale podle mě to bylo celé zbytečné (nehledím na to, jak špatně to bylo zpracováno).. Však nějaká jebnutá ženská zabije prince a ještě to nikde nikdo nezmínil?
Myslíte, že Dorne uzavřeli tvůrci takto rychle kvůli negativním ohlasům, které jistě zaznamenali z minulé sezony? :)
#7408 Tomi Lee Morpheus #7418 Eddard1#7395 fajnsmekr: Ale houbeles. Nějaký obyčejný Braavosan, který jde po těch schodech někam dozadu.
Tak jsem se teď podíval na epizodu dveře s českým dabingem. Moc mě zajímalo jak si poradí s překladem Hold the door. A kupodivu to nakonec zmákli :-) Moc by mě zajímalo kolik bezesných nocí měl překladatel, než na to přišel. :-D Ale přeložil to nakonec docela kulišácky! „Honem drž je!“ A to už jde zkomolit na Ho.. dr.. Hodor. Klobouk dolů, za mě to překladatel zmáknul!
#7407 Geobba #7409 pajela#7398 Michgod: Vlastně bych se tomu ani nedivil… No jak říkám, telenovela. :D
Hlavně doufám, že se v seriálu nevrátí oživená Catelyn. (Jona a bratry Cleganovy jsem si zpátky přál, ale stačilo.)
#7399 Michgod: ze by mohl byt Jaquen Syrio me nenapadlo, ale docela by to davalo smysl
Já jsem zvědavá na to, kdy nastane situace (a jaké z toho budou implikace), kde se Davos dívá na místo vypadající jako hranice Shireen (viz trailer). Specificky nám teď řekli, že táboří na stejném msítě jako předtím Stannis, takže jsou poblíž.
#7410 Godshadow #7411 Godshadow#7403 Jamis: Taky mě to překvapilo :) Bál jsem se nejhoršího.
#7401 snehulakobrovsky: nejsu zdejší, ale tá linka bola dvôležita súboj kde budúca Horazombie rozmačkol Dornaka, a pomsta dorńakov bola, že Cercei zabili dzéru a tak prišala 2/3 detí, a to nám ukázali preto aby sme vedeli prečo cersej uroví všetko oany ochránila svoju poslednú investíciu Tommena.
#7403 Jamis: Jojo, taky jsem na to ze zvědavosti koukla a nelze než souhlasit :-) zajímalo by mě, jak moc se natrápil, než přišel na ta správná slova…
#7406 meetsa: jj, dle mě právě v příštím díle – najde vohořelýho poníka nebo co to bylo a konfrontuje Mel.(Jakože ten oheň s tím spojený mu bude asi trošku podezřelý aka neznám náhodou nějakýho pyromana? :D)
#7406 meetsa: A implikace: mně osobně by se líbilo, kdyby ji vzteky sejmul – od jejího posledního psího kousku (oživení Jona) tak nějak upadla do pozadí, mohl to být její poslední účel v ději (+ v traileru už s ní taky žádné jiné scény nebyly, nepletu-li se) – ale spíš s tím za ní jen nasraně přijde, ona se přizná, možná si pobrečí a pak půjdou dál…
#7412 Godshadow#7411 Godshadow: Teď jsem si uvědomil, že Mel v seriálu říkala Aryi, že se znovu setkají, čili na základě tohoto by měla tudletu veselou „konverzaci“ určitě ustát…
#7413 Stardos #7414 Yalka#7412 Godshadow: Říkala ještě, že v plamenech viděla sama sebe se procházet po hradbách Zimohradu a její smrt nemá význam, dokud se nedozvíme něco více o ni, respektive kdo to vůbec je :D
#7417 Godshadow#7412 Godshadow: Kdy se setkaly Mel a Arya? Nedokážu si vzpomenout.
#7415 MichaelMyers#7414 Yalka: Po souboji Berica s Ohařem.
#7416 Yalka#7415 MichaelMyers: Aha, dík.
#7413 Stardos: Hej nestraš, to už snad jednou stačilo (konec s06e01). :D Sice se nemusí obě ty její vize nutně vyplnit, ale tak na 99% k tomu asi dojde. Takže bude jen tytyty.
#7401 snehulakobrovsky: nebyla uzavřena a bylo to zmíněno. Zmínil to Jaime na zasedání malé rady, že se v Dorne proběhl převrat.
sem asi jediný kdo by chtěl aby se Sansa dala dohromady s Jonem :) , když můžou Targeryeni tak proč ne Starkové .
No právě jsem rád, že si to tak napsal :D úplně se nabízí aby poslední Targaryenka byla s někým kdo má k nim nejblíž a podle všach indícií to je právě napůl Targaryénský Jon :D ale to by byl asi happy end což se s GOT moc neslučuje :D
#7421 toren555