Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024 -
Brian Fortune
28.11.1965 | 28.11.2024 -
Ben Crompton
28.11.1974 | 28.11.2024 -
Stephen Dillane
30.11.1956 | 30.11.2024 -
Essie Davis
30.11.1970 | 30.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2559 Khardoom: Strašně moc. Možná nejvíc epický souboj vůbec. :D
#2555 Eddard1: To zrovna ne, ale nějakej způsob se najít určitě dal. Vždyť ona by seděla i na svatbě a koukala, kdyby ji odtud Malíček nedostal. Pro mě je to marná postava hlavně od svatby s Tyrionem – jak na ni nedosáhl s pláštěm a ona tam jen tak stála a málem by ji nenapadlo se sehnout. Prostě chápu, že pro čtenáře, kteří ví, co s ní bude dál, asi význam má. Pro mě, jako pro pouhého diváka, je tam otravná. Toť vše :-D
#2563 pajajs #2564 Zdenek0000 #2565 Zdenek0000 #2567 Eddard1#2562 blacken: Za všechno si může sama.. Malíček jí nabízel aby jela s ním. Den nato se dozví o Tyrionovi a je v ****
#2566 Eddard1#2562 blacken: Sansa nepoklekla, protože jí to její hrdost nedovolila. V seriál uto samozřejmě poznat neni a taky bych nadával, že je úplně blbá. V knížce si v duchu řikala, že se neohne, jinak by ji to strašně ponížilo, tak raději nechala ponížit Tyriona
#2562 blacken: Sansa nepoklekla, protože jí to její hrdost nedovolila. V seriál uto samozřejmě poznat neni a taky bych nadával, že je úplně blbá. V knížce si v duchu řikala, že se neohne, jinak by ji to strašně ponížilo, tak raději nechala ponížit Tyriona
#2563 pajajs: Asi jsi zapomněl, že měla příslib manželství s Lorasem a odjezd do Vysoké Zahrady. Tak pozor na polopravdy horší jak lež
#2562 blacken: Ty sám jsi marný hňup. Nedělej tady ze sebe hrdinu, že by jsi přesně věděl co udělat.. V knize je to totiž podáno jinak..Ne že by snad věděla že bude král zabit,ale bylo v plánu utéct a myslím že zmizela dříve jak byl král otráven.
Už jen pár hodin!!!
„I am Oberyn Martell, a prince of Dorne, Princess Elia was my sister; Elia Martell, Princess of Dorne,You raped her. You murdered her. You killed her children. Now say her name.“
I když jsem věděl co příjde, tak stejně ten souboj ty vole takovej tanec nádhernej okolo , prostě koncert.
a nakonec rozmáčklá hlava no fuj chudák, až se ve mě dítě hnulo :D:D !
Tak jak se vám líbil souboj Hory se Zmijí? Jsem rád že to vzali podle knihy a to jak s Oberynovým monolgem alá Indigo Montoya, tak s závěrečným .. http://img3.hungertv.com/…-518x470.jpg … jen mi chyběl nějaký ten rozseklý civilista od Hory během souboje a nejsem si jistý, jestli nepozměnili ještě jeden malý, nepatrný ale podstatný detail ;) A nejlepší byla stejně scéna se smějící se Aryou :)
No říkal jsem si, že vydržím a počkám na titulky ale to se nedá :D
Tak a Arya ma o jedno jmeno na seznamu min. Ale ten konec byl hodne brutalni i na standarty Game of thrones.
BTW krom podobnosti monologu Oberyna s Indigo Montoyou z Princess Bride, tak komu se ještě vybavila podobnost dialogu Roose a Ramseye s scénou ze Stardust http://www.youtube.com/watch?… 0:45 ?? :)
#2576 T.TJediné, co té porážce chybělo, bylo, aby se Hora nakonec vítězně zvedla ze země…
V knize to byl taky maras, ale ten konec…OMG Už bylo rozhodnuto a on udělá takovou chybu :/ Díky Georgi :D
#2573 Smooth: Stardust! Vidíš to, tohle je pro mě nej film všech dob, a nevzpomněl jsem si na něj. Dobrý postřeh :)
Miluju Sansu. Pro ty, co pořád říkají, jaká je to hlupačka a nechá s sebou jenom vláčet, konečně důkaz toho, že není taková naivka. ;-)
A vím, že oproti knize tohle docela změnili, ale mně se to líbí. Podle mě jedna z nejlepších změn, co kdy udělali.
Souboj Zmije s Horou byla jedna ze scén, kterou mohli HBO oproti knize alespoň trochu pozměnit. Ten konec byl fakt jako dost drastickej…
#2580 Pouty#2579 Menec: No ale prostě takový byl, aspoň tam nedali toho chlapce co mu Hora usekl ruku a pak hlavu. Ale stejně i při čtení jsem si říkal tvle to muselo vypadat, no a jak jsem se dneska podíval, tak jsem myslel že se pozvracím, mazec no. Smrt teto postavy mě neskutečně sere, ale zase díky jeho smrti se zase stane hodně zajímavých věcí :) Aspon, že to Hora taky schytal a aspon častečně se Oberyn dočkal své pomsty :)
#2583 Smooth #2626 Menec