Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Conleth Hill
24.11.1964 | 24.11.2024 -
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2540 Zdenek0000: No hroutí se jí to pořádně to ano. :D Ale nemůžeme říct, že by se nesnažila.
#2544 Zdenek0000#2540 Zdenek0000: asi narážíš na situaci v knihách. Já bych si tak jistý nebyl i když je pravda, že se nám Deny vydala na výlet.
#2543 Firefly621 #2544 Zdenek0000#2542 Eddard1:
No momentální situace Dany v knihách je totální zhroucení. :D Astapor leží v troskách, část obyvatel zmasakrovaná zbytek nemocný, na pochodu a nikdo pro ně nemá útočiště. V Meereenu je chaos, vlastní manžel Dany zradil, draci si létají na svobodě, město je obleženo jednou armádou, další k němu pluje a ona je ztracená v pustině s neposlušnou ještěrkou. :D
#2545 Eddard1#2542 Eddard1: S knihami jsem teprv polovina 5. knížky ale i ze seriálu už jsou náznaky, že si dělá nepřátele.
#2541 Firefly621: Jo docela se snaží. Stejně si myslím, že by jí to celkem prošlo, kdyby to otroctví nechala. Hold si vybrala tuto strategii, tak s ní taky musí žít
#2543 Firefly621:
Nesouhlasím, že v Meerenu je chaos.Zapomínáš na Baristana to on velí Neposkvrněním a věřím že s manželem Deny zatočí. V náhodou nezačíná v armádě oblehatelů řádit nějaká nemoc?
Souhlas, Daenerys mi přijde hloupá a těžce otravná. Kromě Sansy je to moje nejméně oblíbená postava a doufám, že jí bude rychle konec. Měla jsem ji ráda ještě s prvním manželem, tam mi přišla ok. Asi nemám oblíbenou postavu – celkem mě baví většina postav. Líbí se mi vývoj Aryi, celkem lituju Joraha.
#2547 Firefly621 #2549 Zdenek0000#2546 blacken: To je skvělé na těch propracovaných postavách, na každé si člověk dokáže najít něco proč jí mít a nebo nemít rád, jako na skutečných lidech, záleží na člověku který to posuzuje. :D Zrovna Arya a Jorah patří oba k mým nejméně oblíbeným. :D
#2549 Zdenek0000Bojovými jámami jsem myslel to, její úlet :) To byl vrchol lidské tuposti.. :)
#2546 blacken: Já si zase myslim, že Sansa začíná být v seriálu hodnbě zajímavá. Možná jí zajímavou dělá Littlefinger ale i tak.
#2547 Firefly621: Souhlas s Jorahem. Není mi moc sympatický :D
#2550 blacken#2549 Zdenek0000: Já nevím, pořád je taková husičkoidní – snad krom té facky, co dala tomu spratkovi, mě na ní nikdy nic nezaujalo. Malíček je rozhodně zajímavější postava a možná vedle něj bude lepší, ale zatím by mi nevadilo, kdyby byla další úmrtí ve Starků rodině :-D
#2551 Zdenek0000#2550 blacken: Kdybych si měl vybrat Starka, co by měl být další tak bych asi taky váhal mezi ní a Branem :D Jinak ona v Kings Landing musela být husičkoidní, aby přežila. Taková Arya by přišla o jazyk nebo i něco jinýho, kdyby zajali jí. Tak proto tak i působí :D Ale co je na Orlím hnízdě, tak se lepší.
#2552 blacken#2551 Zdenek0000: Jo, ten mi taky k srdci nepřirostl… No jasně, chápu, že musela být „hodná“, ale když ona jen tak tupě kouká a brečí… prostě osoba vláčená osudem :-D Ale snad se teď někam pohne…
#2553 Eddard1#2552 blacken: Každá postava je vláčená osudem. Mě třeba zaujalo jak zvládla začínající paniku v RB jak Stanis útočil na KP a královna byla přiopilá
#2554 blacken#2553 Eddard1: Tak některé postavy se nějak snaží něco změnit nebo jít osudu naproti, ne jen koukat a čekat. To u Sansy nevidím, ale jasně, je to věc názoru. I u té paniky mám spíš dojem, že zatímco Cersei tušila, co by to znamenalo a reagovala, tak Sansa neměla moc co ztratit – kdyby náhodou vyhrál Stanis, tak by se měla podstatně lépe než Cersei – která nesla zodpovědnost za všechny svoje děti.
#2555 Eddard1#2554 blacken: Jak asi mohla jít Sansa naproti osudu? Třeba tím že by byla rychlejší jak Ohař a shodila Joffreye s té lávky v 1 sérii? Myslíš, že by to bylo dobré rozhodnutí jít naproti osudu?
#2556 Zdenek0000 #2562 blacken#2555 Eddard1: No teoreticky mohla odejít s Ohařem během bitvy u Blackwater. Možná by si pomohla možná ne.
#2557 ZouZoja#2556 Zdenek0000: Jenomže to by v tu chvíli vůbec nebyla logická volba. Stannis vítězil a Sansa mohla očekávat, že s ní bude zacházet narozdíl od Joffreyho slušně. Proč by měla někam utíkat s Ohařem, vystavovat se nepohodlí, nebezpečí na cestách a naprosto nejisté budoucnosti. V tu chvíli nemohla vědět, že se vynoří Tywin a Královo přístaviště zachrání. Pokud by to tušila, možná by se rozhodla jinak
#2558 Zdenek0000#2557 ZouZoja: Jo to je taky pravda. Možná to pro ní byla nakonec lepší volba. Ale taky nevěděla, jak by se Stannis k ní zachoval, ale asi usoudila, že to pro ní mohla být lepší volba
Kdo se už nemůže dočkat nadcházející epizody? :D
#2560 Rudla333 #2561 Zdenek0000#2559 Khardoom: neskutečně