Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec Arrowa
Seriálový vesmír
Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Ryan Robbins
26.11.1972 | 26.11.2024 -
Kirk Acevedo
27.11.1971 | 27.11.2024 -
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Michael Jonsson
6.12.1974 | 6.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Já bych tipl s03e10. V té trilogii co se Oliver léčil penicilovým čajem a následně po vzájemném rozhovoru, kde to nedopadlo moc dobře pro Olivera :D To se zrovna kritika Laurel přenesla na Felicity a veze seto s ní až doposud.
#4140 Rubi: Skôr odvtedy čo sa zmenila z celkom zábavnej postavy na uplakanú a otravnú. Ale aj jej vzťah s Oliverom, ktorý bol vynútený fanúšikmi je jedným z dôvodov.
#4139 totti: Já nemyslel od první epizody první série, myslel jsem teď v první epizodě šesté série ;) Nebo teď klidně i ve druhé.
#4147 tottichápu to dobře že Oliver už nechce být Arrow, že to předá ? v tom případě to dopadne tak, že Diggla někdo těžce zraní/zabije a on se vrátí. Děj už je nudný a předvídatelný, postavy už nemají co nabídnout, je čas to po tété sezóně zabalit. Fakt že jediné co se tu řeší je Felicity, jestli je otravná nebo ne a nebo od kdy, mluví za vše, seriál skončil
#4145 Rubi#4144 Xegiie: ne, chápeš to blbě, Oliver rozhodně GA zůstane i nadále a John bude normálně žít, seriál neskončil, to jenom my diváci máme blbý kecy :D
#4148 Xegiiejj cele to je ako keby som to uz videl, napady skoncili cele to je predvidatelne a opakujuce sa!
#4143 Stardos: Oproti posledným sériam je to posun k lepšiemu, ale ťažko súdiť podľa prvých dvoch dielov, keď je pred nami celá séria.
#4145 Rubi: takže serial je fajn jen se to nikomu nelibi, chapu
Já mám pocit, že z té agentky mají vplánu udělat Questiona
Budou titulky? :)
Tak jsem vzal od konkurence, čekání bylo dost.
To sa ešte vysiela?
Seru na kokoty z Edny, by jsme na titulky měli čekat měsíc ne, ať se jdou bodnout ubožáci.
ahojte,ty joo tak jsem prohledal google a titulky nikde :(
Prekladateľom zrejme zdochol pes! :D :D :D
Mohli by dať aj tie tyulky už :)
Tak titulky budou ale až v pondělí, nechápu proč až za tak dlouho to je snad poprví co čekám skoro 2 tejdny na titulky hrůza! na ednu už prdim dávno ohledně titulků k serialům. trvá to tu dýl než třeba na tvguru.cz kde jsou obvykle titulky den po vydání dalšího dílu. ale na tento díl Arrow budou titulky až bohužel v pondělí píšou všude na stránkách s titulky což opravdu nechápu!..
Felicity by se nemusela chovat jako kompletní nána co má v hlavě piliny. Vždycky je ze všeho hrozně překvapená. „Mr. Terrific“. Bože, nesnáším jeho ksicht. A ta maska. Džízis. To si rovnou mohl na ksicht dát ho*no. Nejvíc mě asi mrzí momentálně fakt, že se vždycky najde nějaký záporák, jeden. Ale když už se jako odchylujeme od té předlohy tady a tamhle, chtělo by to zase něco trochu víc. Merlyn, Deathstroke, Chase,… Poslední dobou se stejně dívám „dokola“ na díl, kde si pán propíchne Black Canary a ona lehce skape. Chybí mi tam Thea… Bože, proč jsou všechny postavy tak nesympatický. A proč už se Arrow nesvlíká…?! Původně to byl důvod proč jsem začal koukat! :D
Titulky sice píšou, že mají být v ponděli ale to tam bylo už v pátek, což znamená, že už to mělo být tohle pondělí a ne to další
No! A to už zajtra bude odvysielaná ďalšia časť!!! Keď budú takto „prekladatelia“ pokračovať, tak sa im tie časy prekladu predĺžia tak, že poslednú časť z cz titulkami jesennej série si pozrieme až pri príležitosti odvysielania prvého dielu po „vianočno-novoročnej prestávke! Zvyčajne okolo februára! Akože je to smutné a pre "prekladateľov“ určite veľká hanba!