Arrow
90/100 - 1 403×

Arrow

Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Amazon Prime Video
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Echo Kellum (Curtis Holt), Rick Gonzalez (Rene Ramirez), Colton Haynes (Roy Harper Jr.), Juliana Harkavy (Dinah Drake), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance ze Země 2), Manu Bennett (Slade Wilson), Kirk Acevedo (Ricardo Diaz)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Scoop

#3460 Stardos: Fotky z natáčení byly docela rozmazané, ale řekl bych, že to byla ta mladá holka.

#3466 Rubi
19.5.2016 | 20:38:07
Scenárista s veľkým S

#3455 Draumer:

Slade

19.5.2016 | 20:52:44
Scoop

Nechápu, proč si do hlavní role tohoto seriálu ( https://www.youtube.com/watch?… ) nějak nepřetáhli otravnou Felicity a její rodinu z Arrow světa !

19.5.2016 | 20:53:56
Baltik

Strašný díl. Paradoxně mě nejvil bavil Noah, měl tam snad nejrozumější mluvu. Ostatní tragičtí.

19.5.2016 | 21:23:37
nikiiz

Dnešním dílem (4×22) jsem se definitivně rozhodla, že další sezonu už nebudu koukat, za 4.řadu pro mě pokles o 50%

19.5.2016 | 23:17:02
Rubi

#3461 Scoop: No jasně ten překvapivý spojenec bude ta Young Cannary a v páté sérii si ji vezmou k sobě do týmu.

#3468 Scoop
20.5.2016 | 8:58:36
Stardos

Mně se epizoda líbila a tečka, psát tady proč nemá cenu, někteři si budou mluvit stejně své

20.5.2016 | 9:16:08
Scoop

#3466 Rubi: Byla tam možnost do finále přivést Arrowa z E-2 z Flashe (Oliverova tátu). Toto by bylo odost lepší než další kanárek ! Tu si měli nechat až pro 5. sérii.

#3469 Stardos
20.5.2016 | 12:50:39
Stardos

#3468 Scoop: Těžko říct, jesli by nebylo lepší ho nechat na pátou sérii kde se mu budou lépe věnovat. V páté sérii by se mohli spíše věnovat Earth 2 Takže by nebylo od věci kdyby ho zavedli teprve v té páté sérii

#3470 Scoop
20.5.2016 | 13:18:20
Scoop

#3469 Stardos: Podle mě uzavřou portál a E-2 nechají už napokoji. Možná někdy během třetí série Flashe se tam zase zastaví, ale pochybuji, že by ztama přivedli Arrowa z E-2 do E-1 Arrowa jako crossoverovou epizodu.

20.5.2016 | 13:51:15
LMDizajn

#3458 Rubi: jediny problem aky som s nim mal bol ten, ze buchal do klavesnice uplne nezmyselne, iba do stredu, asi tak 5 pismen dookola a žiaden enter, myš, tabulator, medzera, nič… :D ale to tak funguje všetci hackery v televizii…

#3472 Rubi #3473 Stardos
20.5.2016 | 17:29:02
Rubi

#3471 LMDizajn: Tohle je v tom seriálu taky dost nadnesený, jako ty super rychlé Oliverovi střely z luku. Tohle extra hackování mě třeba zarazilo v epizodě Canary Cry kdy si Felicity jediným stiskem klávesy zobrazila takřka ve vteřině celý životopis tý holčiny a její rodokmen až do nějakýho dvacátýho kolene :-D

20.5.2016 | 17:39:50
Stardos

#3471 LMDizajn: Hele, jako, najednu stranu jo, prostě nerealistické klikání, jenže kdyby to mělo být zase realistické, někteří dostanou asi infarkt, že tam je Felicity o něco více :D

20.5.2016 | 17:53:59
Bizzy

Jen tak trochu mimo arrow teď. Tak i když ještě neproběhlo finále Flasha a Arrowa, tak myslím, že LoT u mě vyhrajou. Už jenom díky tomu, že se tam objevil Patrick J. Adams ze Suits je pecka a rozhodně mě nalákali na další sérii. :-) I když v průběhu celé první série jsem měl hodně často pochyby a bylo to mnohdy nelogické a stupidní, tak jsem se i tak neskutečně bavil a poslední díl to prostě zabil.

Co si myslíte vy?

#3475 Ingimir
20.5.2016 | 20:09:47
Ingimir

#3474 Bizzy: prečo riešiš finále seriálu, ku ktorému ešte ani nevyšli titulky od edny, takže tú časť ešte dosť ludí nevidelo, v diskusii úplne iných (aj keď súvisiacich) seriálov? ako moc si toho nevyspoileroval (aspoň pre mna) ale nestačí ti diskusia k LoT? :D

#3477 Stardos
20.5.2016 | 20:48:30
Bizzy

U LoT nikdo nediskutuje. A nic jsem nevyspoileroval kromě jména herce, který se tam objeví :-). Omlouvám se :-D

20.5.2016 | 21:24:57
Stardos

#3475 Ingimir: A právě proto, že jsou ze stejného světa se diskuze takto souvisejicí na jiný seriál očekávají.

20.5.2016 | 21:29:39
Draumer

Ohledně páté série – to jako vážně tam chtějí dát nějakou náhradu za Canary?! Ať si to zkusí :P Canary všeobecně jsem neměla ráda, natož, aby tam dali nějakou náhradu. A ještě bude mít něco s Oliverem, což? To už bych nezvládla.. A ohledně nového spojence – Slade by byl fakt dobrý, ale myslím, že by se přidal spíš k Damienovi než k Oliverovi :D A Taiana? Ok, ze začátku dobrá postava, ale teď? Totální blbost, že najednou má taky tu moc. Doufám, že v jednom z flashbacků uvidíme její smrt. (promiňte, že jsem tak hnusná, ale nemám ji ráda)

#3489 Rubi
20.5.2016 | 22:12:54
malincok

ja tak trochu nechapem, na co su tie flasbacky z ostrova…najprv darhk pouzije magiu,potom je flashback ze oliver videl daco take na ostrove…darhk ziskava silu zo sosky a pride flashback ze soska z ostrova dava silu…darhk je nesmrtelny a zrazu flashback a ukazu tamtu, ze je nesmrtelna…ci uz v takom poradi alebo opacnom, nechapem vyznam toho..ze oliver to pozna? ze to zazil? to je akoze cely vyznam tych flashbackov?…v 3­. serii aspon ukazali, ako sa zoznamil s amandou, co je ten virus, kto bol akio a pod…ale aky vyznam maju teraz?

20.5.2016 | 23:11:04
Deepthroatus

Scénaristi tento seriál vůbec nezvládli. Flashbacky jsou o ničem, ale pamatujete první sezonu jak přijel a byl totální machr? Všechno trefil, věděl toho dost, měl reflexy výborné a bojové umění na špičku zmáknuté. No a podle flashbacků se sice něco naučil, ale nevěřím tomu, že to je na tom stejnem levelu jako, když přijel…a to mu zbývá už poslední rok, na ostrově teda toho bude muset hodně dohnat a taky narůst mu cca tříleté vlasy.

#3481 Bizzy #3483 LMDizajn
21.5.2016 | 3:06:06

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Arrowa

Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama