Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec Arrowa
Seriálový vesmír
Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Michael Jonsson
6.12.1974 | 6.12.2024 -
Colin Salmon
6.12.1962 | 6.12.2024 -
Brendan Fletcher
15.12.1981 | 15.12.2024 -
Joe Dinicol
22.12.1983 | 22.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Diel si idem pozrieť, po jeho pozretí budem schopný ponúknuť triezve hodnotenie nezaložené na obľúbenosti daného seriálu.
#3420 skalloo: A další inteligent neuznávající názory druhých, to jsme dopadli
#3418 Rubi: Mě Felicity v minulosti ani tak nevadila, sám jsem to tam psal ! Ale tady jí už prostě bylo moc – A jestli tvrdíš, že tam byla na 1 minutu, tak jde vidět, že ten seriál sám nevnímáš, protože tě nudí, protože tam byla víc než 1 minutu.
#3424 Stardos#3423 Scoop: Tak nebyla tam zrovna minutu, ale teď tam byla po delší době déle a hned to lidem vadí
#3425 skalloo #3427 Scoop#3424 Stardos: uznávam názor keď je konštruktívny a objektívny!
#3426 Stardos#3425 skalloo: Scenárista 2.00
#3424 Stardos: Točilo se to kolem její rodiny (Felicity, Dona, Noah), Seriál ztratil pointu.
#3428 Stardos#3427 Scoop: Já souhlasím, že ty scény s Donnou byly opravdu o ničem a význam jsem nepochopil, ale když je Noah jediný schopný zastavit Darkha a ještě samotný Darkh na něj pošle vrahy, tak je podle mě jeho účast v epizodě důležitá.A účast Felicity taky, Noah potřeboval lepší procesor z Palmer Tech a navíc, kdo jiný ho přesvědčí o spolupráci než jeho dcera
#3429 Scoop #3430 Scoop#3428 Stardos: Máš pravdu, ale mohli to udělat jinak a trochu tomu dodat šťávu. Oliver mohl na Noaha přiklačit a násilím ho donutit spolupracovat – viděli by jsme starého agresivního Olivera v akci + by se Felicity a Dona nezapojovali tak moc do epizody.
Toto psaní epizod od scénáristů je moc obyčejné a takto by dokázal napsat epizodu každý člověk.
#3428 Stardos: Když se podíváš na sledovanost, tak taky byla nic moc.
Tak konečne som našiel odvahu a pozrel som si najnovší diel serialu Arrow. Neviem, či sa mi to zdá, ale herecké výkony sú z epizody na epizodu slabšie! Hlavnou zápletkou tejto epizody bola zasa Felicity a jej rodinne problémy, sekundovala jej však aj Donna, ktorá už nie je štetka, ale starostlivá manželka,ktorá sa stara o dušu a city svojho manžela. Máme tu Felicity, ktorá presmerovala raketu a zabila tak tisícky nevinných ľudí, očakával som od tak „múdrej“ hlavičky, že súradnice dopadu budu niekde nad oceánom. Stále je ale lepšie zabiť tisíc ľudí, ako milión. Naozaj som sa snažil, aby som nič nepretočil, aj keď som mal nutkanie to urobiť. Posledne epizody by mali byť to najlepšie, ale toto patri medzi to najhoršie!
Hodnotenie: 37 %
#3437 BlueDragon8Pozrite sa, zo seriálom to už vzdali aj prekladatelia. :D
so
No comment…
Já jsem objektivní, ale u některých z vás mi přijde že vy prostě nejste. Tak třeba to že v celé sérii je naprosto příšerný flashback z ostrova asi nikdo nevidí. Stejně tak to proč musí mít Darkh ty magický schopnosti. On chce zničit svět nukleární bombou, ma k tomu poslušné ovečky. Vůbec nemusí mít schopnosti a zvládne to taky. Ten seriál má tolik failu ale někteří jste tak zaslepení nenávistí k Felicity že se zamerujete jenom na tuhle věc.
#3436 Stardos #3438 Scoop#3435 Rubi: A takto to dopadne, když hodnotí ovečky
#3431 Scenárista s veľkým S: A není jedno, zda to namířila na oceán či vesnici? Dle mého názoru by stížnost byla i v opačném případě
#3439 Scenárista s veľkým S#3435 Rubi: Servírují nám Felicity a její friends, takže hlavni pozornost padá nani. Nějaké flashbacky byly dobré, ale utěch pozdějších mi to příjde pořád to samé dokola a je to nuda. Seriál klesl s úrovní o minimálně 55%. Což je hodně moc, takžetyto faily k tomuto hodně podprůměrnému seriálu už začaly patřit a lidi je přehlížejí.
#3440 Stardos#3437 BlueDragon8:
Nie je to jedno! Je este horsia nez MM, v G mali ludia aspon sancu! Felicity je proste monstrum, ak sa v epizodach 22 alebo 23 usmeje, tak to bude dost velky fail. A ak jej niekto povie, ze to nebola jej vina, tak serial bude potrebne ukoncit!
#3438 Scoop: „Felicity a její friends“, jako já se ji fakt nehodlám zastávat, ale shazovat vinu jen na ni? Proč se sakra minulá epizoda nepojmenovávala na „Diggle a jeho rodina“ když měl největší prostor? Ne, tady jde pouze o oblíbenost dané postavy, o nic víc
#3441 Scoop