Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Chelle Ramos
24.11.1991 | 24.11.2024 -
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Spratek to zase podělal. Mohl sejmout z auta Negana a zase nic. Pak v Alexandrii by stačilo pár maníků s nožema a bylo by po něm. Mám pocit, že vojanda s nábojem bude mířit na Negana, ale spratek jí vezme zbraň, protože se tam bude motat malá holčička. No ještě to bude veselé. Každopádně Negan je výborný.
#8303 georgezzBaví mě komentáře jaký je Negan psychopat atd. :D Má na seriál daleko zásadnější vliv než Guvernér. A Guvernéra jsem neměl ani moc rád, ale Negan to je jiný kafe :D
#8301 vozralec: Ta vojanda mě totálně vytáčí, ta postava je k hovnu! Zrušit hned.
Za mě by Negan zasloužil samostatnou show. Třeba stylem, že teď odchod na nějaký panenský území, plný surovin a dokumentování toho, jak si podrobuje okolí, přičemž pRick by byl ponechán vlastnímu osudu v téhle původní show, kde by to pokračovalo v zaběhnutých kolejích, až nakonec by se opět potkali a celé by to dospělo k finální bitvě, která by mohla mít nějaký speciální název, třeba něco ve stylu „The Walking Dead: Flying Bat vs, Crying Fag“
#8309 danho123Výborný díl, Negan ač prvotřídní hajzl tak je to skvělý záporák. Fakt mě s ním baví každá scéna, úplný opak oproti nudnému guvernérovi. Jen mě na tomto dílu štve zase ta americká nelogičnost, Carl může v klidu zabít Negana a on to neudělá. Nechápu.
#8306 Batiatus #8311 Monkeyskunk#8305 borak: To preto lebo si ho obľúbil. Iný dôvod ma nenapadá :D
Kdo umře v mid season? Umře vůbec někdo?
Umře Olivie. Rositin pokus zabít Negana končí tak, že střelí Lucille (nebojte se, přežije) a Negan řekne Arat, aby zabila někoho. Ta zastřelí Olivii. Měl by umřít i Spencer. Podrobnosti jsou neznámé, ale Negan by si měl zkontrolovat obsah jeho břicha
#8310 Jedi knight10,9,8,7,6,5.
#8304 briza: Tiež si myslím že Negan by mal mať samostatnú miniseriu.
#8317 briza#8307 Stardos: Takže Spencer nám zrejme naplno predstaví svoje "vnútorné ja " :D
#8305 borak: Bohuzel posledni dobou mi prijde, ze se ty logicke diry mnozi vic a vic. A zdaleka jen ne v tomhle serialu. Vetsina lidi je holt jednoduchych, ikdyz si to odmitaji priznat.
Nelogičnosti do nebes volající.Kluk jede zastřelit Negana,může ho klidně sejmout a opět nic.Příště to tak stejně dopadne s Michel a tou vojandou.Už to měli dávno nějak smyslu plně ukončit a ne to protahovat jak šráky.Koukám na to už jen proto aby sem viděl konečně nějaký konec.Jestli to ještě prodlouží o další serii tak at´už jdou do zadele.
Všiml jsem si toho jenom já, nebo se doktor u Negana jmenuje úplně stejně jako doktor na Kopci?
#8314 dameo #8315 ori#8313 Cermb0: Můj bratr má také stejné příjmení jako já. :-)
#8313 Cermb0: Sú bratia
#8316 dameo#8315 ori: Právě to jsem se mu snažil říct svým komentářem. :-)
#8309 danho123: Klidně i megasérii, protože jinak asi umřu nudou.
V tejto časti chcel autor poukázať isto na to, že ľudská hlúposť je nekonečná – Carl. Zatiaľ u mňa vedie ako najväčší idiot v seriáli.
#8320 brizaCarl je zatím pořád děcko, tudíž to k této postavě a jeho činům není až tak zarážející.
#8318 janky82: Jakej otec, takovej syn :)