Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024 -
Carlos Navarro
14.12.1980 | 14.12.2024 -
Karl Makinen
15.12.1970 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#5358 k_ub0: No, jestli mu bylo pomoci, tak bylo od Deena asi docela hloupé přikázat Rickovi, ať zastřelí jediného chirurga v okolí:-)
#5362 k_ub0 #5363 toren555#5361 Thomas Morta: Nič iné si nezaslužil a dokonca to bolo dost makké ani nevedel a hned to mal za sebou zasluužil by si horšiu smrt :D
#5361 Thomas Morta: D: jaké pomoci s tak roztrženou krční tepnou umře člověk během chvilky ani s rychlou pomoci v dnešní době by neměl šanci , a k čemu je chirurg který je naprosto nevypočitatelný
jak sem si všiml tak v Alexandrie mají asi nadbytek jídla , neustále si všímám jak Carol něco uvaří a nikdo to nejí
#5380 HodooorDíl nebyl špatný, ale co mě teda nasralo… 1)Glen. Je raněnej, zavalí ho zombík se kterým má dost práce na něho naskáčou další zombíci a on přežije?! WTF? 2)A co ta past s těma kontejnerama (od těch kamionů)? To ty zombíci nevydávali žádný zvuk?
Tohle byl poslední díl 5té série nebo ještě budou nějaké díly? :)
#5367 toren555#5366 GuitarSmash: poslední
A bude 6tá řada ? :) díky za odpověd … jo a kdy má být pokud teda bude :D
#5372 toren555Nechci vyvolávat nějaký flame – Ale by mě zajímalo, jak někteří sledují, třeba zde na edně, dění kolem seriálu TWD, že se ptají na otázky zda to byl poslední díl páté série, zda to šestou končí a Fear of Walking Dead bude pokračováním a tak …jako nic proti, ale to neumíte pohledat, třeba hned na titulní straně této stránky? :)
Jinak mě se finále pětky líbilo, napínavé, akční, sice pár nelogických scén – Glen v lese, malá účast na shromáždění a podobně, ale jinak paráda, a dost dle komixu :) A Rickova řeč byla fakt povedená a Morgan dost čučel, když tam s Darylem a Aaronem přišel (scéna s mapou byla výborná) :)
tak jsem usedla k WD, balík kapesníků po ruce,kdyby se opravdu splnily všechny ty teorie a spoilery. A ono nic. na jednu stranu jsem ráda za status – všichni spolu, zatím živí – ale nějak mi tam na konci chybělo, takové to „wau…už ať je další díl“ A vzhledem k tomu kolik mrtvých bylo „naslibováno“ – aby to nechtěli dohnat hned na začátku příští řady.
No tak jako ta diskuze okolo toho koho Ricks střelil…to je asi hodně absurdní myslet si že nezastřelil Peeta :D Deena řekla „Do It“, protože její racionální přemýšlení zastínili emoce, přišla o Ejdna a den dva na to i o manžela…konečně prostě pochopila, to co jí Rick celou dobu tvrdil. Katana od krve…nechci vám brát iluze ale víte o tom, že i v hollywoodských trhácích a nejlépe hodnocených filmech historie jsou chyby? Pokud tuhle scénu točili na dvakrát nebo na třikrát…což je dost dobře možný, někdo prostě zapomněl utřít krev z předchozího pokusu a bylo to. Myslim že by Peete žádnýho zombíka s katanou nezabil, je to slaboch od začátku, nejspíš ani nikdy žádného neviděl. Co se týče Glenovo úniku ze spárů zombíků a kontejnerů plných tichých zombí…souhlas.
#5368 GuitarSmash: jo bude i 6 řada a taky spin of který by měl byt v letě navíc pochybuji že by těd zrušily serial s takovým radingem a sledovanosti
#5373 GuitarSmash#5372 toren555: Děkuju za odpověd :)
Já mám taky jasno koho Rick zastřelil. Deena se nebude tvářit nasraně a s „Do it“ myslet to, že má Rick odpravit jejího nejbližšího člověka, to by musela mít trošku jinou grimasu (a stejně by to nedávalo smysl, brát někomu posledních 30s života…na zamezení vzniku problému v podobě zombíka je času dost).
Navíc by tím pohnojili i závěrečný nástin „konfliktu“ mezi Rickem a Morganem. Kdyby zastřelil Peeta, tak by se to Morganovi snadno vysvětlilo, takhle bude muset Rick přesvědčit Morgana o správnosti jeho konání, což (jak to tak vypadá) se mu asi nepovede.
#5375 Cybercaf#5374 h4rry: A proč by Rick neměl přesvědčit Morgana? Já už sem asi nějak zapomněl na souvislosti…ale nebyl to z prvu Morgan, kterej jako šílenec střílel po komkoli kdo přišel do města? A chtěl zabít v jednu chvíli i Ricka? Jaktož že je z něj teď takovej mravokárce? Nezabjí ksindly ale jen je seseká holí? Od posledního setkání Morgana s Rickem se stali věci…který sice Morgan neví ale my je víme :D
#5384 h4rrymůžu se zeptat co je to talking dead? zminovaný na konci dílu?
#5377 Alex02#5376 Mierdas: je to talkšou, ktorá sa vysiela hneď po premiére epizódy, rozoberajú sa v nej udalosti z danej epizódy s pozvanými tvorcami a hercami seriálu
Ten zákrok bol skutočne chirurgický. Mišina katana zabíja aj keď ju nemá práve v ruke, pre istotu si ju konečne dala na chrbát. Bohatá časť, veľa sa udialo, Teoreticky by mohla byť Rickova familia o tých bláznoch informovaná aj naopak. Dúfam, že tých čoklov vybijú do posledného :)
poslední díl série jsem si naprosto užil a připíšu sem taky pár svých teorií na několik témat co se tu objevili:
#5364 toren555: Nojo :D anebo umí vařit tak jako já :D Jdou jí jen ty čokoládové sušenky, ten kluk se po nich může utlouct :)
Ještě 2 otázky 1) v kterém díle bylo že by Pete zmlátil manželku? 2) a jak to bylo s tou mapou, ten vzkaz tam napsal Abraham nebo někdo když se rozdělili v kostele, a Morgan ho tam pak našel?