Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Chelle Ramos
24.11.1991 | 24.11.2024 -
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Jackie omlouvám se, já jen, že už asi 4× jsem viděl jak někdo někde zmínil že Carl by mohl mít pistoli v klobouku tak to už to jako vtip nevypadalo :D S tou zimou mě to taky mrzí, v komiksu v tomhle ohledu není problém a má to své kouzlo.. Ale život těhotné v zimě mohli ukázat, sbližování Michonne s Andreou.. Alespoň jeden díl..
#3209 Harimata: Když si zmínil Lori napadlo někdy někoho že jí zombíci nemuseli sežrat, že prostě Carl v sobě nenašel dost odvahy,vystřelil do prázdna a Lori se proměnila. Lori by se pak mohla potloukat po vězení jako walker. Vězení bylo docela velký a určitě nebylo celý pročištěný.
#3224 HarimataJo tělo Lori to je věčné téma.. Buď prostě byla sežraná, na což lidé reagují, že to není možné aby jeden walker sežral za takových 30 minut tělo i s kostma.. Já to beru tak, že herečka nechtěla, aby tam byla její mrtvola a tak to takhle stupidně vyřešili..
#3225 Harimata#3222 hulmihoukoleen: no, to mě napadlo hned, páč mi přišlo debilní, že by ju snědl komplet celou, ale řekla bych, že tvůrci to udělali tak, že ten zombík ji vážně sežral. A někde by na ni asi narazili, v té části to pak myslím vyčitili.
#3223 Cermb0: což by bylo zvláštní :-D herec co hraje v zombie filmu nepočítá s tím, že tam jednou bude pravděpodobně i jeho mrtvola :-D
V 5. serii se více zaměříme na 3 vedlejší postavy: Herec Andrew J. West – který hraje Garetha (vůdce přeživších v útočišti Terminus a který byl poprvé viděn ve finále 4. serie) bude mít větší rozpětí v další serii po boku dvou již nám známých hereček.
Alanna Masterson – která hraje Taru (bývalou Guvernérovu následovnici) a Christiana Serratos – která hraje Rositu (členka vojenské party, která se snažila dostat Eugena Portera do Washingtonu) – se také více projeví.
The Walking Dead zaznamenalo rekordní hodnocení finální epizody 4. serie – podle předběžných údajů se 15,7 milionů diváků dívalo na premiéru této epizody a tím se stala tato epizoda nejsledovanějším finále. ( Druhá nejsledovanější epizoda vůbec, nejvíc sledovaný díl byl 4×01)
Tvůrce Robert Kirkman řekl v TVLine o finále: „Máme trochu pocit, že potřebujem více záhad, aby si nad tím mohli diváci lámat hlavu, proto jsme nechali osud Beth, Carol, Tyreese a Judith nejasný. “ Pobyt našich přeživších vyřešíme poměrně rychle, až se vrátíme v 5. serii.“ Dále dodal: „Kdo jsou lidé obývající Terminus a jaké jsou jejich plány – tím se budeme v 5. serii zabívat také poměrně krátce.“
Scott Gimple – režisér TWD řekl, že dalších 8 epizod bude výrazně odlišný od charakteru 4. serie.
„Řekl bych, že tyto epizody budou více akčnější, se spoustou velkých zvratů,“ řekl Gimple. „85% našich přeživších je zase spolu a jak diváci dobře odhadují, chystáme se je nechat pohromadě, protože nám to dává zcela novou emocionální dynamiku.“
Gimple vzkazuje fanouškům:“Připravte se na velmi odlišné The Walking Dead .“
#3227 JackIsBest #3228 ZvacA#3226 Cermb0: Tak nějak bych si to představoval :) Někdo z našich rozhodně umře protože je už moc postav a další přibyli. Řekl bych že tak o tři přijdeme, takové ty méně výrazné. Bob, ikdyž ho mám rád jako postavu a je to sympaťák, pak Eugene, a furt mám namysli někoho z dvojice Maggie – Glenn. Beth bych řekl že bude mít svojí linku a v mid finále se třeba zase setká s našima :) Samozřejmě jen mé domněnky. Gareth bude něco jako Guvernér no, na pár dílů „hlavní“ postava. :D
#3226 Cermb0: Zajímavý, dík. Ovšem s větou Připravte se na velmi odlišné The Walking Dead jsem málem přišel o všechny čakry.
Prý se taky chystá spin-off seriálu, mělo by to být z prostředí Walking Dead ale jiné postavy a na jiném místě, což by mohlo být zajímavé protože by se nemuseli vůbec držet komiksu a tím by to bylo mnohem napínavější jelikož z komiksu se toho spousta proflákne dopředu (jako třeba kanibalové) a pak už to všichni čekají a už to není žádný šok. Nevim teda jestli až po skončení WD nebo to bude běžet souběžně..?
A někdy v červenci má začít The Strain (http://www.imdb.com/…e/tt2654620/?…) není to sice o zombíkách ale o upírech, ale napsal to G. del Toro tak aspoň na první díl kouknu :) ..z traileru toho zatím moc poznat není :D
#3230 ZvacA #3233 Cermb0#3229 Hodooor: Dík za tip. Osobně jsem se kdysi chystal na tu knižní trilogii, ale sešlo z toho. Asi přece jen do toho půjdu v očekávání na seriál. Jen se bojím, že z toho vyjde jen taková pohellboysku slušná prkotina, která se nebude brát moc vážně.
no, myslím, že pochopili, že to co předvedli ted, nebylo fakt nic moc a tak se to snad konečně budou snažit napravit, seriál by si to jistě zaloužil… uf uf
nebo se naseru já, vezmu nůž z kuchyně a vletím tam sám… hihi
To Strain vypadá zajímavě ten námět se mi líbí, určitě to okusim :)
#3229 Hodooor: O tom spin off Walking Dead jsem slyšel, prý 2015 ? Bylo by zajímavé sledovat 2 různé a zároveň stejné seriály :D Mohli by nám ukázat také jinou zemi než Georgii a nebo ještě lépe, něco jiného než USA. :)
#3234 JackIsBest#3233 Cermb0: Říká se že to má být spin off, ale prý se nejedná o stejné univerzum ;)
#3235 kiso1561#3234 JackIsBest: samozrejme že to bude rovnaké univerzum, inak by to ani spin off nebol
#3237 JackIsBestja som to hovoril ze bude cliffhanger jak svina.. A potom nas nechaju cakat 190 dni.. good job omg.. :(
#3235 kiso1561: No ve skutečnosti to nemá být spinoff, ale spinoff z toho udělali lidi co o tom slyšeli, že to má vyjít, tak je to myšleno, jinak to nemá být prostě spinoff.
#3239 kiso1561Prostě jen seriál podobný našemu WD, ale každý zdroj uvádí něco jinýho, nechme se překvapit :)
#3237 JackIsBest: ok spin-off nie je správny názov, to by bol ak by sa v ňom objavila aspoň jedna známa postava (ako napr. Saul z BB dostane spin-off), ale je to ten istý svet ako TWD akurát úplné nové postavy a v úplne inom mieste na svete možno aj Európa, Ázia…
jak to leti uz len 189 dnííí ::D:D:D