Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025 -
Nina Dobrev
9.1.1989 | 9.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
https://www.topserialy.to/…ries-special
#4119 Car: Teď jsem to sepsala k nějakýmu článku, tak se podívej :) jinak už se těším,až se zítra vrátím z brigády a podívám se s českejma titulkama :D
#4123 Car#4122 kath023: jo uz jsem ti dam hodila koment :D napodnbe :D taky to dam jeste zitra odpo s ceskejma samozrtejme :D
#4124 kath023#4123 Car: A mám docela depku z toho,že je konec,tak přemýšlím jestli nezkouknout první řady znova :D
#4127 227petr #4134 CarProsím vás nevíte kde se můžu podívat na epizodu 8×00??
#4126 227petr#4125 Venda5N: Koukni na TopSerialy.to nebo si to můžeš stáhnout na ulož to :)
#4124 kath023: taky přemýšlím, že sjedu TVD od začátku, protože se s tim nedokážu smířit
To bylo jako všechno ? Já jsem zklamaná. Celou poslední serii čekáme až se Elena znovu setká s Damonem a takhle to odflákli :-(
#4129 ShadowKittyGirl#4128 kofinka: nejsi sama :-(
nečakala by som, že ma koniec seriálu až tak dojme…buď sú to hormóny, alebo nejaká zvláštna sila :D každopádne sú veci, ktoré by som očakávala od finále, ktoré tam neboli, no napriek tomu to pomerne solídne uzavreli, nesťažujem sa :) skôr som vďačná za tie roky, ktoré som mohla tento seriál sledovať :) no teraz nastáva otázka, ktorá prichádza vždy so zhliadnutím komplet seriálu…„čo ďalej so životom?“ :D
Proč musí seriál skončit ? O.o
#4132 LostArrow#4131 jencek: Jedno s druhým. V prvé řadě se herci chtěli pohnout dál protože co si budem povídat 8 let je 8 let. Pak se přidala nízká sledovanost a i kdyby byla ještě 9. série tak se obávám že by to s ní neskončilo moc dobře, takže si myslím že to ukončili za 5 minut 12.
#4135 CarJeště jsem nenapsala hodnocení, protože jsem na rozpacích. Sice mi vyšel můj tip, že ta poslední smrt bude Stefan. To je snad poprvé, kdy jsem sázela na logiku a vyšlo to. Stefanem to začalo, byl to jeho příběh, jestli si pamatujete úvodní slova prvního dílu první řady, takže je logické, že to s ním i skončilo. Je mi líto, že skončilo něco, co mě 8 let bavilo, ale asi bylo na čase, protože osmá série už byla zoufalá. Musím se na tenhle díl podívat znovu, dívala jsem se pozdě v noci a v půlce jsem usnula. To se mi u TVD ještě nikdy nestalo !!! A navíc vůbec se mi na to nechce znovu dívat, a to jsem každý díl viděla xkrát. Ale musím to pořádně vstřebat.....
#4124 kath023: mám pocit jako by můj život právě skončil :-D respektive další etapa přijde podle mě jak už jsem tu tolikrát psala tak si všichni zasloužili šťastný konec úplně všichni měli nárok na normální lidský život a můj názor na tohle všechno je ze ten lék byl ten největší průser co se v seriálu vůbec stal aneb #stayvampireforever
#4132 LostArrow: a jak se to líbilo tobě? :-D
#4136 LostArrow#4135 Car: Koukni do „vysvětlení finále“ jsem to tak celý nějak shrnul :D Nebo to můžu hodit i sem :D
#4137 Car #4139 Car#4136 LostArrow: ja tam od vcera radsi nebyla totuz :D Ted jsi to jdu vsechno procist no :D takze mi to zabere asi nejakou chvili :D a pak se na to pujdu podivat jeste jednou s titulkama
#4138 LostArrow#4137 Car: Jojo je mi to jasné :D Já už si to ani nečtu protože jak řikám pro mě je to uzavřené a nepotřebuju už nad ničím rozmýšlet :D Až na nějaké zajímavé poznámky :D
#4140 Car#4136 LostArrow: heled asi ti na to odpovim sem :D jak pises ze je to kvuli Nine… hlavne ona by tam mozna ani tak nemusela hrat romanticka sceny s Ianem jelikoz jak udajne Plecka pise, tak by chteli zase dat dohromady Stelenu :D takze by se tam pak stalo neco co by vyústilo prave ve Stelenu
#4142 LostArrow#4138 LostArrow: chapu :-D