Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Conleth Hill
24.11.1964 | 24.11.2024 -
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#8920 ori: To určitě ano, jen jsem chtěla poukázat na to, že přeplavat ho asi neumí :-). Akorát k tomu, aby zamrzlo moře by musela být opravdu hodně velká zima, teoreticky by to NK mohl i dokázat (a možná to i uvidíme).
Všimnul si někdo postavy která vypadala jako Lady Stoneheart?
#8923 Punisher bude trestať #8924 Punisher bude trestaťhttps://www.youtube.com/watch?…
#8922 dialgon:
Ta je mŕtva a zbožná teória o tom, že vstane z mŕtvych dávno pochovaná…
#8922 dialgon:
Ta je mŕtva a zbožná teória o tom, že vstane z mŕtvych dávno pochovaná…
No cekal jsem ze se to rozjede v 5te epizode, bohuzel jsem se spletl a rozjede se to snad uz v 6. Drak – naprosto ocekavane, nepochopil jsem smysl pruzkumu kdyz jich 8 nabehne proti 50 000 nemrtvych. NK po dnesni epizode naprosto fandim a Cersei konecne dostala poradne pokourit. Dobrej dil, a priste uvidime totalni peklo :) John na dragonovi? YES :)
#8926 ori#8925 crazytunny: A to má byť ako vtipné?
#8935 crazytunnyepizóda ešte ani neskončila a ja mám pekné nervy :D môže sa na tomto webe nadávať?!!!! :D
Strih a tempo teto epizody mi nesedlo. Nejvice me rozhodilo, jak Bron s Jaimem odplaval pod vodou asi tak 1km od centra bitvy a nikdo je nehledal.
#8929 MotherOfUnicorn#8928 segovesus: Take sem cekala kdy tam nekdo dojede a zbali je .. nerekla bych kdyby to byla reka ze je vzal treba proud ale celou dobu to bylo jak nejake plivatko a pak je zaber jak kdyby padal do oceanu .. no mozna si kluci pujcili teleport od Malicka :D
#8930 segovesus #8931 segovesus #8952 montik#8929 MotherOfUnicorn: Myslis ze je Cersei tehotna nebo to hraje?
#8929 MotherOfUnicorn: Myslis ze je Cersei tehotna nebo to hraje?
Chápu že z Dragonstone na Kings Lading je to kousek, ale i tak se mi moc nelibí během jedné epizody dojet tam a zpět. :/ Oproti dřívějším sériím je to až příliš rychlé.
Začátek pátého dílu musím brát s úsměvem. Bronn a Jamie vylezou z řeky jako nic :D)) Mno, dobře, teda :) Sam je skoro sirota a novým pánem domu, ze kterého ho otec vyhnal. Hezky to navazuje na jeho odchod ze Citadely. Myslím, že bude trn v oku Cersei, pochybuju, že před ní poklekne :D))Těhotenstvím si Cersei Jamieho dokonale a natrvalo připoutá. Chudák, ten na to určitě doplatí. Jon je jistej Targaryen, viz reakce Drogona a info od Fialky o anulování Raegarovo manželství a nové svatbě. A Malíček, potvora jedna, manipulátorská, vyvolá rozbroje mezi Sansou a Aryou. Návrat Gendryho byl takové milé NEpřekvapení ;) Ale nejvíc mne bavili mistři a jejich posezeníčko v Citadele a krafání o tom, jaké údajně nesmyslné zprávy jim přicházejí z různých koutů světa…
#8926 ori: nevim co si o otm prispevku mam myslet :)
Nevím jak vám, ale mě docela vadí, že ten drak z toho boje nemá žádné zranění. Když ho dokázali zranit i ti blbci v Mereenu, tak balista by mu měla udělat minimálně nějaký lehčí zranění, který nevyleží přes noc.
#8937 Mixam#8936 Hed94: Porovnej si také jeho rozměry, tehdy a teď. Čím je větší, tím bude mít také silnější kůži, šípy z luků zraní snad jen na křídlech a do oka. Balistou by neměli velkou šaci ho vůbec trefit a její účinnost je na tu vzdálenost malá, tudíž jsem se vůbec divil, že se ten šíp zapích tolik hluboko.
#8939 Hed94#8934 crazytunny: jasný ten výběr co se zformoval v 5 díle a šel za zeď byl vybrán tvůrci aby jsme konečně zjistili kdo že je ten pravý Azor Ahai
Jinak plavecké a dechové schopnosti Jaimeho jsou fantastické
#8940 Mandula#8937 Mixam: Proč by ho balista neměla trefit ? Je to létající objekt kterej se dá předvídat stejně jako cokoliv jiného. + Ta vzdálenost zas nějak extrémně daleká fakt nebyla a na takovouhle střední vzdálenost ten šíp furt musí mít dostatek síly. Já neříkám že ho to mělo rozkrojit, ale když už se to takhle zapíchlo, tak by z toho nějaké minoritní zranění mít měl.
#8948 Mixam#8938 kutas: jj jsou jak 7 statečných ;)