Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Conleth Hill
24.11.1964 | 24.11.2024 -
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
se těším ja Arya dorazí na Johnem a Sanzou :) a nabídne jim třeba pomoc. Jak může pomoci taková malá holčička :) ti budou čumět :)
#8784 Nicole#8779 blacken: tak zase ja si nemyslim ze pro pochopeni serialu je nutne v serialu vsechno vysvetlovat tak aby to i ti nejhloupejsi pochopili… naopak si myslim ze kvalita americkych serialu je neprimo umerna s jejich jednoduchosti… a moznost si neco precist stranou vidim jako bonus a ne nutnost :]…
#8786 blackentreba v pristi epizode az se vrati do kingslanding tak se ho cersei zepta jak to dokazal a on rekne ze ovlada silu mori :D
opět je vidět že další díl seriálu se opět liší od knihy
#8781 Bublaninamorava: Já se bojím, že se Jon a Arya nesetkají :( Nebo aspoň né teď. Arya se Sansou asi ano, nakonec tam dorazí asi i Bran, ale Jon teď odjel za Daenerys a kdo ví, jak dlouho se tam zdrží :(
#8785 kutas #8786 blacken#8784 Nicole: přesně a stejně si myslím že Arya půjde pomáhat na zeď proti bílým chodcům
#8782 Michgod: No zrovna tohle bych považovala za celkem nutnost vysvětlit. Ono by v první řadě mělo být tak, že seriál nadchne natolik, aby si člověk chtěl něco načítat…
#8784 Nicole: Přesně, s Jonem se nejspíš těsně minou a se Sansou si asi moc nesednou.
Díl byl SUPER, ale mrzí mě jak to dopadlo, v 6×10 získá denerys dorne a tyrelly a do 3 dílu sedmé serie ztratí oboje? ..... achjo
#8788 Pouty#8787 mirasagan: Já vím, je to paráda, když prohrává :D
#8789 hardhome#8788 Pouty: ale v buducej casti ocakavam ze Drogon spravi grill party :D
#8790 Pouty#8789 hardhome: No bohužel :D Ale zase jsem zvědavý, jak to bude vypadat.
se mi to zdá vždy krátké, když na to člověk kouká… :) už aby byl další díl
Udelal sem maly precas na tu obrovskou verzi 1080p … jen chybi zacatek „co bylo v minulych dilech“. Nevim kam to jinam hodit mam to je pro sebe a jinak se o to ani delit neplanuju :D <cenzurováno – odkaz na problémový obsah>!XKErnJOcqkpX/game-of-thrones-s07e03-the-queens-justice-1080p-amzn-web-dl-dd-5–1-h-264-got-ettv-rar
Nemá náhodou u sebe Tyene protijed? Fakt že to může působit několik dnů dopomáhá tomu, že ho možná má a použije. Já bych třeba chtěl, aby zrovna tohle Cersei nevyšlo :D
#8796 Batiatus #8801 pilariusLidi simvás… jsem to jenom já, nebo i někomu jinému přijde divný, že ráno si Jaimie užívá s Cersei v postali a odpoledne napodou bez jakýchkoliv příprav dobývá Vysokou Zahradu ? :D
#8795 Stardos#8794 Hed94: Locker ti odpoví jistě rád. Nevím, kdo teď momentálně vlastní teleportační kameny do Highgarden :D
Ne, samozřejmě je tam časový rozestup, to je snad na začátku každé knihy zmíněno. Tady o tom zatím jako nepadla zmínka
#8793 Stardos: Ja chcem vidieť ako si to Tyene rozdáva s Bronnom :(
#8797 Stardos#8796 Batiatus: Pokud přežila, což se asi nestane, protože herečka potvrdila, že se již nevrací (zároveň to potvrdila ale i herečka Ellarie, zajímá mě, jak nakonec umře :D )
Sakra … další epizoda za mnou … je docela zajímavé, že jak vyplavala ale před rokem na světlo ta osnova k této serii tak se opravdu všechno děje a dokonce i v těch epizodách co tam psali … začínám věřit že to nebyl fake:)
Teda, Daenerys by fakt už zasloužila přišpendlit mečem ke zdi. Nějak mi došly týmy, kterým fandit. Cersei mě štve, Jaime se chová jako trdlo a štve mě taky… a Daenerys se taky moc fandit nedá… Ale po dlouhé době mě díl fakt bavil.
#8809 qarknejmrazivější byl rozhovor Varyse s Melisandry
Jinak nejvíc se mi líbilo setkání Sansy s bráchou, už aby se Jon vrátil domů :)
a nejmíň Dany která to fakt v té hlavě nemá v pořádku a není ani válečný taktik