Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Conleth Hill
24.11.1964 | 24.11.2024 -
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2880 Engeneer: No ty krávo:D já to právě sletěl celi v jednom tejdnu kdyz sem byl nemocnej az po 0405 :D(Kdysi sem koukal na prvni dil prvni serie a musel sem to vypnout jak se mi to nelibilo ale pak…:D)
#2882 Tomgr #2889 Engeneerten kdo to sleduje celi ty roky a neztraci se v tom klobou dolu.D uz tedka se nekdy nacapu jak prehlidnu nejakej detail nebo dialog sem tam.D
je to dost komplexní ))
#2881 mouse123: Já začal Hry sledovat letos v říjnu (nástup na VŠ :D). 3 série během dvou týdnů. Během toho dvoutýdenního čekání jsem začal znova od prvního dílu a než vyšla 04×08, tak jsem se dostal k 04×01 (a to mám dělat zkoušku z anatomie :D) a musím říct, že jsem si tím vyplnil dost mezer, když jsem to takhle zkouknul znova a bedlivěji. Těším se na knihy, které jsou v plánu po zkouškách (snad)
#2883 Tomgr#2882 Tomgr: letos (akademický rok samozřejmě :D)
#2865 tarava: přesně ty zranění pro takový chlapa jsou jako škrábance něco jako byl ten týpek ve filmu 300 píchli mu kudlu do hlavy a on si ji v klidu vyndal
#2879 mouse123: hmmm takže asi úplně vynechají Arianne Martell jednu z POV postav a podle popisu písečných hadů její některé charakteristiky přehodí na Tyene Sand. Doufám, že bude alespoň tak krásná a svůdná jako je Arianne v knihách… A už teď se těším na Areo Hotaha – osobní stráž Dorana, který si za ženu vzal obouruční sekeru a každého chlapa s mečem si poměřuje: „Toho bych dal“, „toho bych dal“ :D
#2886 Zdenek0000#2885 Smooth: To ne snad. Arianne Martell by neměli vypouštět. Navíc podle toho, co je na wiki, by měla být znovu jedna z POV postav ve Winds of winter. Jestli jí nahradí a budou ji zvát jako Tyene, tak to bude docela blbý. Jsem si jí za ty dvě kapitoly, co měla oblíbil :/
#2875 T.T: Ja práve dúfam, že to bude horšie svinsto ako dostal Joffrey, mal by dostať niečo, oproti čomu bude smrť pre neho vykúpením:D
#2888 kiso1561#2887 Borealis: ak to chceš vedieť:
Hora zomrie po dlhých mesiacoch v strašných bolestiach.
#2892 Borealis#2881 mouse123: Ty máš problémy, já už přes 2 roky čekám na novou knihu, předchozích 5 jsem prolítl za 4 měsíce :D
spoiler z Tance
Jinak lituju lidi, kteří fandili Tyrionovi nebo Daenerys, poslední jejich kapitoly byly v Bouři mečů v roce 2000 a další až v Tanci 2011 :D
#2890 Smooth#2889 Engeneer: Jo jsem rád, že jsem 4 a 5 knihu přečetl naráz. Ti co čekali na 4 knihu a tam ...... to muselo nasrat víc než Red wedding :D
#2891 Markoman96#2890 Smooth: …hovno?
#2888 kiso1561: Takže už sú z toho mesiace? :D Tipujem, že sa ho snažili v knižnej predlohe zachrániť keď ho nechali tak dlho skapínať, mám pocit že to bude mať čo dočinenia s tým doktorom ktorého doviiezol Jaime do King's landing, ten je známy nejakými experimentami :D
#2899 kiso1561Co podle vás bude poslední scéna řady? :D
#2894 Engeneer#2893 Rudla333:
Ta co v knize :-)
#2866 tarava:
však ne na koni, Aemon by jel samozřejmě ve voze… což je, pravda, ještě pomalejší.. a doufám, že by je Boltoni nechali být, přecejen je to NW a navíc ne zrovna významní lidé, ne že by se mu dostal do ruk Jon osobně :-D
však já se nehádám, jen mi to prostě nepřišlo tak jednoznačné.. ale docela jsi mě přesvědčil :-) myslím, že už to můžeme uzavřít :-)
#2812 Oveckoun: j, treba nejvetsiho debila z cely sagy – Quentyna :D
#2897 Engeneer#2896 tap: Quentyn by za úspěch dal ruku do ohně :D
mimochodem – otazka pro ctenare:
Bylo v knizce nekde primo receny, ze ta otrava byla opravdu primo od Oberyna? Ja uz si to nepamatuju, ale ted mi doslo, ze to cely mohlo byt taky jinak – Qyburn mohl horu sam otravit, kdyz ho dostal do pece, aby na nem mohl delat pokusy. Je to jeden z nejvetsich zaporaku v cely saze, tak bych se vubec nedivil, kdyby to udelal. Ale jestli to nekde bylo primo, ze to urcite udelal Oberyn, tak je to asi zbytecny psani ;).
#2901 garvon#2892 Borealis:
Áno, dostane ho na starosť Qyburn ktorý sa ho bude snažiť zachrániť, ale keď zistí že to nejde tak na ňom bude experimentovať. A mesiace to len tipujem, presný čas sa ani nevie ale bolo to fakt dlho, súboj bol v tretej knihe a ešte v štvrtej knihe stále žil.
#2879 mouse123: podla textu ktory je na http://www.hbo.cz/…postav_47545
Areo Hotah – S Doranovým osobním strážcem, který má být princovi neustále při ruce, se budeme potkávat v průběhu celé následující řady. Tvůrci seriálů chtějí do této role obsadit herce s černou pletí.
ja som knihu necital ale predstavoval som si ho takto : http://awoiaf.westeros.org/…p/Areo_Hotah
ako je opisany v knihe? dik
#2914 Menec #2915 Smooth