Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Conleth Hill
24.11.1964 | 24.11.2024 -
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#2779 JuRas:
Moc se netěš, kolikrát kouká jen hlava a zbytek času ji zakrývají vhodně umístěné rekvizity :-)
#2784 JuRas#2778 Engeneer: Tak v tom pripade je uz tedka Sanse v serialu 18, herecce je taky 18. Takze citim nejake nahe sceny. :D
#2785 Engeneer#2778 Engeneer: Aha, tohle to vysvětluje. Tak možná se dočkáme v příštích sériích Sansi :D . #2777 Wolfinator1: já si nemůžu pomoct, ale já tam vidím, že jen zaboří palce do očí :(
#2781 Engeneer: Si byl na tom představení nebo co? :D
#2786 Engeneer#2782 garvon: Znovu tě zklamu, 1 série se nerovná 1 rok…Sanse je 16.
#2787 garvon#2784 JuRas: Bohužel, jen jsem četl recenzi :D
#2785 Engeneer: Tak sanse bylo na zacatku 12, +4 mas 16 a od tej doby ubehly dva roky, takze 18.
#2789 Engeneer #2810 Eddard1#2725 tarava: Jestli se tu stále ještě hádáte, jak se ta Yara Greyjoy dostala lodí do Hrůzova pro Theona, tak i já se přikláním k tomu, že to byla prostě chyba režie. Železné ostrovy jsou na opačné straně království než Hrůzov a aby se tam lodí dostala, tak by to musela celý obeplout (pravděpodobně z jihu, protože nikdo neví kde ta zmrzlá pustina končí :-) ) Jedině, že by přes celý sever tekla nějaká řeka z východu na západ, jinak prostě neměla, jak se tam k Hrůzovu lodí dostat…
#2793 T.T #2858 Orea #2863 tarava#2787 garvon: Aha, na datum narození jsem se nekoukal, ale na GoT wiki píšou, že jí je 16 ve 4. sérii. Asi nepřidali každé postavě přesně 4 roky…třeba Missandei přidali asi 10 let (11 let v knize)
#2790 garvon#2789 Engeneer: Aha, tak to potom jo, diky za vyjasneni :)
Tady jsem našel další postavy Robb and Jon are 17 instead of 15. Bran is 10 instead of 7 and Rickon's age is increased from 3 to 6. Sansa 13 instead of 11 and Arya is 11 instead of 9. Joffrey is 16 instead of 13, Myrcella is 12 instead of 8 and Tommen is 10 instead of 6
#2779 JuRas: Hora tlačí na křídla klínové kosti, je to hodně křehké místo. Když to prorve, dostane se do lebeční dutiny, kterou už může rozloustknout jako skořápku. http://anatomy-portal.info/…phen-int.jpg
#2796 Menec#2788 Menec: Nejlepší na tom je, že se teď vrací celou cestu spátky :D epická výprava
#2796 MenecHlava mu dobře pukla, stopnul sem si to a koukal, ma ji na tri casti:D dolni celist bez zubu a pak leva horni pulka hlavy a prava uplně na sráč:D slušný.To by sem od pohoadkoviho fantasy na první pohled nečekal:D. Jinak sráč Reamsy už se vám začíná zamlouvat co hm?a propo neni ten herec z pána prstený?mladej Smeagol myslim si:D Jinak pro mě ted nejoblibenejsi ziva postava Malíček, ten blázen se snad jeste zamiluje:D fandim mu a doufam ze ten trun jednou bude jeho protoe je to fakt hráč:D
#2808 YgritteAnna #2817 T.TP.S. Sansa kráva celá jeji rodina pošla víceméně kvuli maličkovi a ona ho podrží:D Naivka i když se snaží hrát:D Ta je urcitě přežije všechny proto jak je blbá :D
#2797 Engeneer#2793 T.T: Jo a k tomu všemu přišla o celou svojí posádku a Smraďoch jí poslal do háje :D #2792 T.T: A když k tomu přičteme nějakých 5 kg navíc na každé ruce (ocelové rukavice), velikost ruky asi dvojnásobek než normální ruka a skutečnost, že na tu lebku tlačí fakt dost nasranej psychouš, tak nám vyjde, že ta lebka se prostě rozdrtit dá :-)
#2795 mouse123: Starkové si za všechno můžou sami. Kdyby Ned počkal, až se Robert vrátí z lovu, byl by v pohodě a Lannisteři v nemilosti. Místo toho chtěl dát šanci Cersei na útěk. Kdyby Cat nepustila Jaimeho, Karstark by ještě žil, kdyby si Robb nevzal Jeyne (Talisu) k rudé svatbě nemuselo dojít. Kdyby nebyl Jon tak horlivý, že chce k Noční hlídce, mohl sedět v teple na Zimohradě. Kdyby se Robb nerozhodl poslat Theona na Štít, Zimohrad by ještě stál, atd…nesvalujte to na Malíčka :D
#2801 Smooth #2817 T.T#2775 Engeneer: Co je to americká definice nahé scény? Patří tam i scéna, kdy se má divák domnívat, že je osoba nahá, jsou vidět např ramena, břicho, nohy. Ostatní partie nejsou v záběru vidět a herec přitom nemusí být ani při natáčení nahý??
#2799 Engeneer #2802 JuRas#2798 Smooth: To ti nepovím, akorát jsem četl zahraniční forum, kde se někdo ptal, proč ještě v seriálu nebyla Sansa (Sophie 18 let) nebo Arya (Maisie 17 let) nahé a tohle mu ostatní napsali…
Jak Hodor tak Hora maji v zilach obri krev :) takze veskere diskuze o jejich sile jsou bezpredmetne, protoze obri fyziologie neni nikde pospana :D