Nejlepší seriály v žánru Dětský seriál za rok 2015

Nevíte, jaký seriál si pustit, či co jsou nejlépe hodnocené noviky? Připravili jsme pro vás žebříček nejlépe hodnocených seriálů v žánru Dětský seriál za rok 2015.





  • 1.
    71,1 %

    Guardians of the Galaxy

    Star-Lord, Groot, Rocket Racoon, Drax a Gamora. Pětice Strážců galaxie vyráží napříč vesmírem, aby ho chránila před padouchy. A občas na tom taky něco vydělala.

  • 2.
    62,9 %

    The Adventures of Puss in Boots

    Kocour v botách je zpátky. Už dávno není jen Shrekův kumpán a už dávno nemá jen svůj film. Teď svá dobrodružství přesouvá i do nového seriálu plného soubojů…

  • 3.
    56,0 %

    Be Cool, Scooby-Doo!

    Na začátku léta se parta rozhodne, že ve svém autě vyrazí na výlet. Ten však jen tak neskončí, protože jsou nuceni se vypořádat s dalšími záhadnými případy.

  • 4.
    42,0 %

    Digimon Adventure tri.

    Seriál je tvořen šesti filmy, které přímo navazují na události prvních dvou řad původního seriálu Digimon: Digital Monsters. Konkrétně se odehrává tři…


Pozice seriálu v žebříčku odpovídá kombinaci procentuálního hodnocení a množství uživatelů, kteří seriál ohodnotili. Proto se v některých případech může procentuální hodnocení v žebříčku lišit od toho skutečného. Všechny seriály najdete na této stránce.

Filtr seriálů