Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Chelle Ramos
24.11.1991 | 24.11.2024 -
IronE Singleton
30.11.1975 | 30.11.2024 -
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#8980 Hunter12: Ale sú, čo má povedať napríklad Big Tiny?
#8982 Hunter12#8981 ori: Toho zabil Tomas. Možná si jenom mysleli, že se kvůli škrábanci přemění. Někde jsem totiž četl, že škrábance jsou nebezpečné pouze v komiksu a v seriálu nikoliv. V seriálu snad ani nikdy nebylo potvrzeno, že člověka zabije pouhý škrábanec od chodce. V prvních dvou sériích o této možnosti postavy mluvily, ale nikdy se to snad nepotvrdilo. No nevím. Možná se pletu a pravdu máš ty.
#8983 ori#8982 Hunter12: Viem že v seriáli nefunguje to, že keď máš nôž zasvinený od zombíka a niekoho porežeš, dostane infekciu a zomrie, to platí len v komikse. O tom škrabnutí si nie som celkom istý, ale možno ani to neplatí v seriáli.
Platí byla o tom zmínka ve 3sérii.
#8985 Antrax999#8984 dupil77: neplatí bylo to xkrát zmíněno a potvrzeno na reálných faktech
Takže Big Tiny umrel úplne zbytočne:D
Jen tvůrci TWD dokáží natáhnout smrt hlavní postavy na celý díl :-O Aspoň, že to trošku potahal Morgan
#8988 Bednaa#8987 Jednoočko: Mě naopak ta Morganova linka rušila, smrt byla krásně emotivní. Když ti umírá takhle důležitá postava, nemůžeš to odbýt za 15 minut
#8995 JednoočkoAčkoliv byl Carl jedním z hlavních v TWD, nějak mě do už nedostalo jako jiné postavy. Možná to bylo tím šíleným natahováním přes celý díl. Nebo už to kouzlo TWD opravdu tak vyšumělo?
Dnešní díl byl ve stylu: Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Morgan…Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Král…Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Carl umírá…Konec.
Myslím, že po dnešku je jasné, kdo Carla v budoucnu nahradí. Judith ukradne linku s Neganem zatímco Henry linku s Lydií
každy čakal kdo ukončí Carla nožom do palice a on sa odbouchne to nečakal nikdo. Teraz ten mulat medik mi pripada ako remastered Carla vylepšení obe očí a je medik :) plný nádeje pomáhať
#8994 StardosMě osobně se Siddiq strašně moc líbí a jsem rád,že je muslim(a to je nemusim),takže moje nová oblíbená postava.Tak pojďte a valte do mě.
#8992 mikiko: Já to čekal a to i bez spoilerů :D
#8988 Bednaa: Tak ono kdyby to zkratili a nechali to vyvrcholit tim dojemnym proslovem k Judith, tak by to melo podle me sve kouzlo. Ale takto si akorat vetsina fanousku rikala „Tak už konecne umri“. Glenn s Abrahamem taky neumirali cely dil :-) Jinak jsem cekal, ze tady nekdo zmini Spasitele a jejich genialni taktiku k uniku :-D Taky uz jsem nad tim jen mavl rukou
#8996 Monkeyskunk#8995 Jednoočko: Nevim co na tom bylo genialniho. Spis mi prislo stupidni ze sniperi na ne jen blbe cumi. Na co tam teda byli s tema puskama? Me to prislo strasny laciny a hlavne nelogicky…
#8997 Rick21#8996 Monkeyskunk: A teď mi řekni co na tom bylo lacinýho a nelogickýho, snipeři tam byly aby byly všichni z ASFZ,KD,HT ujištěni že Zachránci jsou obklopeni chodci a v případě že by se něco pokazilo tak se ujistí že nevyjdou ven ale když po Morganovi začnou střílet tak prostě nemá šanci se má jako nechat zabít? nelogičnost a lacinost by to dávalo kdyby jsi ten díl řídil ty tak to bych se na to ani já nepodíval.
#9001 MonkeyskunkSnipeři v pohodě, mně tam vadí spíš smrt Gavina. Vždyť si to představte, tři stojíte proti jednomu, každý z jiného úhlu a nikdo si nevšimnete, jak se k němu zezadu blíží prcek Henry s holí? :-D
Není to prvně, ale běžně se takhle teleportují spíš zombíci, za nějaké epizodní postavy až komparzisty. Gavin měl potenciál (spasitel z rozumu i proti svému přesvědčení, taky jsem tedy čekal, že přeběhne na druhou stranu), mohli mu tedy dopřát trošku promyšlenější konec.
#8999 Malakal#8998 Lardis: A já jsem čekal (a trochu doufal), že ve chvíli, kdy se Morgan podíval na Carol a Ezekiela, dostane kulku do hlavy od Gavina, který má někde schovanou zbraň. V tu chvíli totiž Morgan vůbec nedával pozor. Ne, že by mi postava Morgana vadila, ale bylo by to konečně šokující překvápko :D To, že ho zabil ten kluk, bylo možná nečekaný, ale určitě ne dobrý.
#9000 Stardos#8999 Malakal: Na situaci s Henrym hodně odkazovali na Morganovu přehnanou brutalitu a na Carla, který zabil kluka, který se vzdal. Gavin si za to ve výsledku může sám. Ezekiel ho celou epizodu nabádal ke změně strany, ale on i tak zůstal věrný.