Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024 -
Carlos Navarro
14.12.1980 | 14.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#7597 Xavik: já se nehádám, i já to tam tak slyšel, jen jsem vysvětloval své pohnutky v prvním, citovaném příspěvku :)
Zas me jednou dostaly… Proc takovy konec proc…
Zas me jednou dostaly… Proc takovy konec proc…
No nějakou logiku ohledně počítání toho kde kdo klečel aj. bych u tohoto seriálu nehledal potom Glennově gymnastickém kousku při pádu z popelnice.Tam taky totálně postavili logiku na hlavu a američtí fans byli i tak unešení z toho jak to zase Glenn skvěle udělal i když to byla totální píč.....
#7600 Ibrakadabr: Ked si pozrieš tú scénu ešte raz tak máme najprv záber na Carla a potom vidíme tieň na Rickovi takže bud Sasha alebo Aaron ale ked si pozrieš starší diel kde sú tie fotky rozbitých hláv tak podla oblečenia všeci vyzerajú ako muži takže Sasha asi vypadáva a schytal do Aaron :) :)
#7607 Ibrakadabr #7609 anyq#7567 JackIsBest: tak určitě to vědí lidé co četli komiks kdo to schytal ale já si rád počkám na další sérii
#7605 danho123: Sakra máš pravdu. pouštěl jsem si to tolikrát ale nikdy v kuse… O tom že Negan ženský nebije víme z komixu ale bylo to někdy alespoň nějak zmíněno v seriálu ??? Pokud ano tak po logicku Aaron. ..... ale známe magii tvůrců tak bych se ani nedivil kdyby tohle nesedělo.. byl jsem naprosto přesvědčenej o Aaronovi… ale ted jsem viděl tohle… https://www.youtube.com/watch?…
#7611 danho123Podle mě, nelze hledat logiku v Neganovo počítání, protože sice jde chvíli postupně ,ale následně to tam háže na přeskáčku, prostě aby nás tvůrci zmátli. Nasralo mě, že neukázali brutální konec, kterej by diváky zasáhl mnohem víc. Jinak můj typ je asi Eugene, jak se objímal s Abrahamem a plán na náboje + nebude v seriálu zase tolik chybět. Nevím jestli by nechali zase Glenna umřít a Daryl byl už takhle polomrtvej po tom postřelení. Max ještě Abraham, by mohl těch pár ran ustát a nést to jako šampion, jak řekl Negan. Těžko říct.
#7605 danho123: No ja si celkove myslim, ze muzeme rovnou vyradit vsechny zensky + zraneneho Daryla = ti vsichni by se po takove rane uz urcite nezvedli.
#7614 toren555#7589 indyczz: Počítáme to jak idioti a nepřišli jsme na nic :D Si to zkus :D
#7620 ZvacA#7607 Ibrakadabr: prepáč ale nič takého tam nepočujem :) Ale keby to teda vážne schytal Glenn tak Negan je trošku blb lebo to vôbec nevychádza :D Stále si myslím že to bol Aaron :)
Oni si snad ty blbci myslí, že jako budeme napnutý celej půl rok na to, až nám ty blbci ukážou koho umlátil :D Díky bohu že začíná už za měsíc GoT :) to je pořádnej serial né tady to jak nám mažou hubu kolem huby… a pak NIC!
Celá poje**** serie
Negan – upřímně myslím si že výběr herce sedí! A teď k celé serii, každej nesmrtelnej, plno úplných nelogičností a neracionálního myšlení už od počátku… viz
pak se zase nic neděje až se na výpravách střetnou s dalšíma spasitelama, tak se nic nějak moc neděje a najednou Rick čumí jak puk. No to jo když někomu zabiješ kamarády tak většinou pak po tobě jdou.
A to jen v kostce, do toho zase tam máme milion nudných táhnoucích se scén o úplných kravinách což chápu že to musí nějak rozstáhnout ale celá tahle serie byla vlastně úplně nudná , sem tam se někdo prostě občas oživí pod popelnící, někdo peče sušenky, někdo si hraje na hrdiny i když za to schytá šíp do hlavy(díky bohu), někdo prostě jen tak běhá s klackem(tyčí) po lese.
Takže schrnuto podtrženo – celé to mělo být zakončení s Neganem jak někoho umlátí, místo toho nám umlátil kameru a žádný zoufalství a řev a pláč ani neuvidíme.Ani koho vůbec zabil. A to že si tvůrci myslí že budem asi s prstem v zadku čekat půl roku na to jak to bude… No offense ale jsou lepší seriali začne GoT a mnoho jiných a já si budu muset hodně vzpomenou kdo to vlastně ten Negan je a vlastně už teď je mi jedno kdo tam umře i kdyby tam postavili Judith bylo by mi to fuk …
Takže děkuju moc od teď už budu koukat jen až vyjde min 7 dílů hned za sebou a nějak to neřešit. Stává se z toho solidní B s takovým potencionálem .
#7617 matinus #7618 matinus #7622 XegiieNo a ešte kde boli tie postavy ako Merle a Beth? :D :D
#7615 anyq#7609 anyq: tak myslím že ani Carl by nevydržel ustat ránu pálkou , já tipuji Glena
#7624 anyq#7613 danho123: To by me taky zajimalo, furt jsem cekala, kdy Daryl zacne mit halusky
No, jestli to byl Aaron, tak bych asi se seriálem skončil. Protože by absolutně nedávalo smysl, aby se z jeho smrti Rick a spol. hroutili. Absolutně bezvýznamná postava, která by nikomu nechyběla (to už i ten Eugene by scházel víc). Ty díly, kde se objevil, bych pomalu spočítal na prstech jedný ruky… Podle těch důkazů, co se tu objevily, to vidim buď na Glenna (zvukovej záznam), nebo na Carla (screenshot). Carlova smrt by Rickem bezesporu otřásla nejvíc a na nějakou dobu by nebyl schopnej vůči Neganovi žádnýho odporu. A scénáristi by si takhle vyřešili problém s nepřirozenym stárnutim Carla (v první sérii děťátko a teď puberťák). Navíc Carl byl celej díl divnej a nějakej moc odhodlanej, vedl divný řeči, že už nedovolí, aby někdo umřel stejnym způsobem jako Denise atp. Smysl dává i Abraham, protože máte pravdu s tim argumentem, že ten člověk se po první ráně Lucille ještě trochu zvednul (což by třeba postřelenej, polochcíplej Daryl asi nedal). A kdo jinej než tahle stará vojna by to zvládnul, když ne on? A ženský asi můžeme vyloučit…
#7621 danho123#7612 Czetkoo: Súhlasím s tebou hlavne posledné 2 časti boli totálne nudné a celé to predstavenie Negana bolo zbytočne natiahnuté. Jedine čo sa mi tam páčilo jak ich v lese obkľúčili. A to zapálenie tých driev som nejako nepochopil načo to bolo dobré.
#7612 Czetkoo: Súhlasím s tebou hlavne posledné 2 časti boli totálne nudné a celé to predstavenie Negana bolo zbytočne natiahnuté. Jedine čo sa mi tam páčilo jak ich v lese obkľúčili. A to zapálenie tých driev som nejako nepochopil načo to bolo dobré.
No už i já si myslím, že to bude Glenn (a to jsem celou dobu navzdory všem těm spoilerům tady nevěřil, že mu nakonec dají takovou drastickou smrt :( ). Co mě ale se*e je, jak to ukončili. Prostě si říkali: „No co, mám potvrzený další 2 série, tak pojďme nas*at všechny naše fanoušky.“ Neuvěřitelný :(
#7610 Jemily: Bohužel, podle posledních záběrů před úderem se nezdá, že by v tom zachovával Negan systém, ale zkoušet se to může – tady máte k dispozici záběr na klečící řadu [ https://youtu.be/CN7_4dKCFh4?… ], tady verze s jeho vlastní říkankou [ https://en.wikipedia.org/…y,_miny,_moe ] a kdo se přiblíží, získává bludištáka.
Ale osobě zašínám být s výběrem skeptický a obávám se, že nás veliký šok moc nečeká, protože tady kolega #7600 Ibrakadabr: docela zajímavě vystihnul pár indicií. Tvůrci to nalinkovali vyčůraně, takže si mohou do příští řady mohou zvolit vesměs koho chtějí, ať už to logiku mít bude nebo ne, ale opravdu se zdá, že „obětí“ bude někdo po Grimasově levici. A vzhledem k tomu, že byl Grimas docela vklídku, když si Negan vybral, lze usoudit, že to nebyl dokonce ani Carl. Začínám se přiklánět k tomu, že někdo z trojice Sasha, Aaron a Eugene no a z tohoto výběru to je vcelku o ničem…
#7630 Menec