Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024 -
Carlos Navarro
14.12.1980 | 14.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Alebo samozrejme nevírazné postavy ako Rosita Eugene alebo Aaron :)
#7584 Ludy#7562 anyq: Taky mě Negan zklamal (dokonce víc než ten konec). Čekala jsem něco víc. Myslela jsem, že ho oholí nebo aspoň trochu obarví, aby vypadal mladší. Pár kilo navíc by taky pomohlo :) Ale oni mu jen dali ohoz, učesali ho a nic víc. Vypadá, jako by si tam jen odskočil z natáčení Good Wife :D
#7583 Red Viper#7582 noona: a to je snad špatně?
#7581 danho123: Eugena by byla velká škoda, hlavně jeho mozek by pak v nastávající válce hodně chyběl, řekla bych, že i víc než svaly a dobrá muška…
#7585 danho123#7584 Ludy: Prečo si myslíš že škoda? Návod na výrobu nábojov má už Rick takže už je to jedno si myslím. Ale teraz vážne ten tieň vyzerá vážne ako Carl http://imgur.com/n0GHnPq :D
Tak díl byl dobrej, Negan je podle mýho gusta a přesně tak jak jsem si ho představoval, jen možná trošku víc ostřejších slov, ale jinak dobrý. Jinak myslim si že to schytal prcek, to by byla pro Ricka asi největší možná rána, když by uviděl rozmašírovanou hlavu svýho syna.
#7587 Raulivo#7586 LukasRX: to by rozhodně byla, ale nesedělo by to s těma poznámka co říkal chvilku předtím než se napřáhl..
a možno to schytal niekto kto bol vedľa Carla..
každej tady říká, kde kdo seděl a kdo to mohl být, to nestačí se podívat kde kdo seděl a prostě si to na tu říkanku přepočítat? :D
#7590 danho123 #7599 anyq #7610 Jemily#7589 indyczz: no môžeš to skúsiť ale na nič neprídeš :D
Díl to byl dobrej ale kdyby tvůrci nakonec nedali Cliffhanger tak by byl ještě lepší a díl by sklidil větší ovace.
Za mě hodně dobrý díl, atmoška a hra na kočku a myš výborná! Rick a jeho parta dostali dobré ponaučení ohledně svého ega (zvláště když se podívám na to, jak se natřásali před Gregorym v Hilltop, že Spasitele zvládnou) a nástup Negana, skoro dle komixu, povedený i bez těch vulgarismů (prostě televize a cenzůůra), která tak rád a často v komixu používá … No a kdo měl rande s Lůcou těžko říci. Dle předlohy možná ten Glen. Jeho dáma sice neřvala jak Viktorka u splavu (což by se dalo čekat), bo mohla z toho všeho rázem omdlít. Abraham by zase seděl na toho „šampióna“ … Dle mého to určitě nebude Daryl, bo ten spíše seděl než klečel a kdyby dostal jednu na mozkovnu, tak se spíš sesype na bok, než dopředu a jelikož je vysílen tím postřelením, tak by se nemusel opětovně zvednou pro nášup. To, že by to schytala holčina, to nevím nevím, zda by na to měi tvrci koule, ale kdo ví. Toť je má teorie, co na to scénář, to se dozvíme za půlrok…
#7594 kutasA bude to Abraham :D Má tam ze všech nejvíce lidí, kteří sledují to divadlo.Sasha, Eugene a Rosita
#7592 kezir89: šampion byl Eugen přece mu to řekli když se s ním všichni loučili a on odjížděl s tím karavanem pryč. Když se zvedal po první ráně tak je tam vidět že na kraji lesa nikdo ze spasitelů nestojí ani karavan což znamená že by to mohl být jedině Glenn
#7595 kezir89 #7596 LukasRX#7594 kutas: Šampionem jsem narážel na to, jak Negan po první ráně, když se obět zvédá, říká – Dívej, bere to jako opravdový šampion (bylo tomu blbě rozumět, ale tak to přeložili zde na Edně a tak to interpretuju) :)
#7597 Xavik#7594 kutas: na tom něco bude, Carl to vlastně být nemůže – vlastně nikdo z karavanu to být nemůže – to by byl vidět „Neganův“ karavan, po první ráně, když se zvedal. Takže zbývá Glenn, Daryl, Rosita a Michonne, nejvíc to vypadá na Glenna. Neveřím že by Negan umlátil ženskou (tak mrdlej mi nepřišel), proto buď Daryl nebo Glenn. Daryl to nebude, protože toho kdyby měl někdo zabít tak to bude spíš Dwight. No a zbývá nám vítěz – Glenn se seznámil s Lucille.
#7595 kezir89: Bylo tomu sice blbě rozumět, ale opravdu tam říká „šampión“. :)
#7601 kezir89https://www.youtube.com/watch?… 01:05 je vidieť tieň Negana ako sa posúva doprava (od Ricka do lava) a vedla Ricka sa nachádza Sasha, Aaron, Carl a Eugene. Kedže asi Negan ženy nezabíja tak to vyzerá na Aarona nakoniec :D
#7589 indyczz: to bylo to prvni co jsem zkusila, ale cele to tak schvalne zakamuflovali, ze se k nicemu nedoberes
Dámy a pánové mám tu odhalení na kterým když se zamyslíte a přehrajete si scény párkrát tak zjistíte kdo to schytal… POZOR SPOILER!!!!!!!!! ! Logicky podle řady to byl někdo na kraji… Negan šel ze strany kde byl Glen a Daryl směrem doprava. Všimněte si záběru na Ricka konkrétně stín Negana, je na jeho levé polovině tváře… takže připadají v úvahu je lidi po Rickove levici.. což byli Sasha, Aaron, Carl a Eugene.. Carla bych vylučil už tím že na něho byl poslední záběr a Negan šel dál. Víc do strany… a uplně na kraji byl.........!!!!!!!!!!!!!! Mrkněte sami :-)
#7605 danho123 #7620 ZvacA