Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024 -
Carlos Navarro
14.12.1980 | 14.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
tak nejvíc mi je líto Maggie..když jí Mchone řekla o naději a pak toto…
#4303 sarii25 #4318 torciolloTak to bylo finále jako hrom,takto to má vypadat,perfektní.Akorát je mi líto Beth,myslím si že po pauze to mohla rozjet a mohla mít její postava v seriálu velký potenciál.Díl plný emocí. :-)
#4301 hrnec7: tak té vůbec! Celou dobu si na ní nevzpomene a teď taková scéna, hlavně, že má toho svýho šupáka Glenna :-/
Bylo to žůžo, no. Hlavně nikdo nemohl tušit, že nám naše krákorájící kráska bude cosi vymejšlet s nůžkama v chodbě plné značně nervózních a ozbrojených lidí a sama od sebe si přijde pro olovo. A ke všemu zrovna u nervózní ozbrojené pipiny, která to neměla dva roky od počátku pandemie. To je pak hned. Naprosto provedením nejdebilnější a zcela neskrývaně nacpaně vydindaný odchod ke kytičkám v sérii. Kdyby se odebrala už ve vězení, tak jak měla, kulový by se v tomhle seriálu stalo. Nedá se však upřít podtext seriálové produkce, určitě chtěli tím vším naznačit, že tahle postava měla vesměs krom zpívání u apokalyptickýho ohníčku v hlavě vakuum, takže její stylový zakončení odpovídá schopnostem i mozku! Každopádně, taky jsem z toho emočně a blahem zvlhnul, jen mi trvalo půl hodiny, než jsem uklidnil bránici. Ovšem, pobrečel jsem si. Hlavně se mi líbilo to vzezření uřvanýho zálesáka a ta promyšlená sentimenální zpomalovačka a reakce zúčastněných. Úžasný, úžasný…
#4326 JackIsBestTak to budu dlouhoo rozdýchávat :( byla jsem na to připravená,ale stejnak mě to dostalo :( A já se těšila na Beth v 5 sezóně,tak dobře se její postava rozjížděla a oni to utnou :( A Maggie…ze začátku jsem jí měla hodně ráda,ale od té doby co nebyla s Beth místo toho aby se starala o ní tak furt samej Glenn,a teď se tam skoro složí..
titulky nejdú stiahnuť
titulky nejdú stiahnuť
titulky nejdú stiahnuť
titulky nejdú stiahnuť
Docela hustý fail, Beth sa dobrovoľne obetovala v rámci nezmyselnej samovraždy. Vôbec to nedáva zmysel ale hlavne že si fanúšikovia môžu poplakať, pretože čo tam po nejakej logike…
Nic se nevyrovná mid-season finale, kdy zařval Hershel… Díl to byl fajn, jen jsem čekal víc akce a ne, že se bude pořád hrát jen na city a rozebírat podstata bytí během apokalypsy. Vkládám velkou naději do druhé poloviny.
Fuck logic, we have Beth :) Tenhle díl jsem si stahoval už s pocitem že se mi to líbit nebude a naštěstí se mi to nelíbilo. Proč se na to dívám? Protože to BYLO dobré, ale už není.
no ako tento diel bol o ničom konečne sa mala Beth vrátiť ku svojim a po tom všetkom ju úplne od veci odstrelia … keby ju aspoň zranila a bolo by to nejké komlikové ale nie rovno jej vystrelí mozog s hlavy … ešte nech odstrelia Daryla a prestanem to aj pozerať
Jste si nikdo nevšiml morgana na konci ? :) Kdyžtak repack verzi .. a tam ho uvidíte :D
To je v háji!Chjoooo, to me mrzí, měla jsem ji ráda:-(Takovej konec před Vánocema…Proooooč!
Tak tohle bylo poprvé co jsem se u epizody The Walking Dead rozbrečela :( Vážně jsem věřila tomu že Beth zachrání..chjo :(
Mám zombíky pořád moc rád, protože se u nich parádně relaxuje. Člověk během nich ale nemůže myslet na onu nezaměnitelnou thrillerovou, téměř až hororovou atmosféru, které se mu dostávalo v první A-čkové sezóně, kdy na seriál dohlížel mistr Darabont. Dnes již totiž Živí mrtví vypadají spíše jako něco, co narychlo spíchnuli lidé z vysmívaného SyFy, namísto talentů z AMC. Čím vyčnívá mid-season finále nad průměr? Guilty pleasure efekt tentokrát funguje pouze tak nějak z poloviny, bavit se divák bude zejména až v poslední vypjaté čtvrthodince. Takový z prstu vycucaný útok na kostel je sice fajn a konečně se díky němu vrací řádně naštvaná Michonne, scéně ale chyběla jakási památnější gradace. Nejen smrtící zátaras z varhanů působí celkem směšně, vyjukaný a hlavně zbrklý kněz zůstává neoblíben. To už se ale přesunujeme do nemocnice, kde vůbec ničemu nepomáhá úsměvný záběr na šéfku místního policejního oddělení, šlapající ve volné chvíli mezi kontrolováním strážníků na pochůzce na rotopedu. Pěst na oko. Čekají nás snad ve Walking Dead po vzoru dlouholetých seriálových trvalek také epizody, ve kterých bude krvavá show parodovat sebe samu? Muzikálu se doufejme nedočkáme. Díky tedy alespoň za Bethinu ukázku kickboxu, jinak bychom se asi znovu unudili k smrti. Dále už je to pak také zaběhnutá klasika: schyluje se totiž neúprosně k veliké akci a šokujícímu mid-season finále, tudíž si spolu ještě musí hrozně moc postav strašně dlouho pokecat a vyříkat si vše nezbytně nutné. Ke konci tuny dojemných zpovědí mezi ztrápenými charaktery ale naštěstí vynervovaný Rick konečně rozráží dveře zatuchlého špitálu, napětí by se v následujících momentech dalo krájet. Takže ano, samotný finiš osmé epizody sice nutí k doširoka otevřeným očím, bezhlesým otevíráním úst a dost možná i slzičkám, tvůrci jej ale opět poněkud zbytečně oddalují. Pět nářezových minut za půl hodiny hezky vypadající nudy? Pátým nemrtvým stále chybí to nejdůležitější, čím by mělo zábavné drama disponovat, a sice výraznější tempo. Můžeme zde ovšem vzhledem k dalším cca deseti schváleným sezónám věřit v nápravu? Odpovězte si sami. Na viděnou v únoru, naděje umírá poslední…
#4320 randall#4301 hrnec7: ty jo, neber to tak vážně, prosím tě :D jak můžeš litovat fiktivní postavu, tomu fakt nerozumím…
možná budu za necitu ale já jsem ráda, že je Beth konečně mrtvá…
#4327 k_ub0#4317 Geek: s tym sa da suhlasit, ale pri WD to nie je nic nove, proste za kazdym sa to vlecie k tomu mid-season finale a potom je 5 minut akcie.. kazdopadne co ja na tejto casti ocenujem je, ze bola fajn natocena, bavilo ma od uvodu sledovat hlavne pracu s kamerou.. skvela atmosfera doplnena o dobru hudbu.. okej, nemuseli tam byt pasaze s vylevami ale to proste uz k tomu patri takisto.. aj tie headshoty maju super spracovane :D pre nenarocneho fanusika fajn cast