Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 121×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Harimata

Tak jsem to konecne dokoukala a jako bavi me to, ale zase je tam spousta nelogicnosti… Ale co uz, asi to neni na poradu dne. Co je nechapu, mozna mi to uniklo, prece jen jsem to sledovala ne na 100% je, proc od abrahama utekla jeho zena, jako zetam zabil ty lidi? Ci to byli zombici? No, jako nevim, radsi bych se dvema detma zustala s nekym,kdo nekoho brutalne zabil pri nasi obrane nez na ulici plne mrtvol co mi chteji sezrat dite. A co znamenalo to A na tom kostele nevi nekdo? A ten eugenuv vstup do abrahamova zivota byl dost divny… Jako eugene ze je chytry? Jak se to pozna? Nebo to jako zinnscenoval? To dost pochybuju. A co jetak hroznyho na tom, ze abraham zmlatil eugena, podle me si to zaslouzil, tvl!

#4282 Cermb0
28.11.2014 | 10:53:54
Cermb0

#4281 Harimata: Byl to počátek apokalypsy, Abraham ty lidi, kteří chtěli jeho rodinu znásilnit, brutálně zabil, což celou rodinu vyděsilo, tehdy taková brutalita nebyla ještě zvykem, tudíž se ho báli a naivně odešli.

To A měli napsáno na vagónu, ve kterém byli zamčení, Gareth chtěl zdůrazdnit, že jsou opět ve stejné situaci akorát zamčeni v kostele, tudíž tam napsali A.

Eugene byl nějaký profesor ve škole, a zná pár užitečných věcí, které běžný člověk prostě nezná.

Rozhodně si nakládačku zasloužil, ovšem Abraham ho chtěl zabít ( ne že bych se divil) ovšem skupina to bere tak, že je to prostě živý člověk a součást skupiny, tudíž i přesto, že není vědec, je to jejich kamarád.

#4283 Rick21
28.11.2014 | 15:49:30
Rick21

#4282 Cermb0: Já kdybych byl v roli Eugena tak bych lhal taky a bylo by mi jedno jaký by byly následky hlavně že mě dostanou do bezpečí jinak četl sem někde na netu dneska že má v midu zemřít Beth tak nevím necháme se překvapit ale zajímalo by mě na koho to Rick míří na konci proma v CODA

28.11.2014 | 17:51:14
alykfate23

mě na tom všem zaráží jiná nelogičnost – cestování po silnici – dřív nebyli schopni ujet víc než 5km, aby nebyly dálnice zasekaný, rozbitý a houfy chodců na nich, dneska si jezdí po dálnici do velkoměsta jak nic, dokonce si jedou v noci bez světel a jsou naprosto v poklidu… Abraham a spol ujeli 15mil a nehnuli se dál, na druhou stranu do Atlanty volná highway… sááákryš, nechápu, a to nemluvím o tankování atd…

29.11.2014 | 12:52:11
Thomcore

S takou logikou nepočítaj v takýchto seriáloch. To potom môžeš polemizovať aj to ako sa umývajú a či vôbec, kde vykonávajú potrebu, čo jedia a mnoho iných vecí.

To je to isté ako v seriáli Supernatural. Nepracujú len lovia chodia z jedného kúta Ameriky do druhého, ale stále majú dostatok peňazí a benzínu :D

#4286 mrco1991
30.11.2014 | 12:58:00
mrco1991

#4285 Thomcore: Tak čo ty vieš či nepracujú? jednotlivé diely nenasledujú hneď po sebe, čiže medzitým si zarobia niekde bočnou prácou a idú na ďalší prípad, keby ale toto v seriáloch ukazovali bolo by to o ničom, kto chce vidieť niekoho ako maká ? :D a tak isto vo walking dead si neviem predstaviť Ricka alebo Mishone hocikoho ako vykonávajú potrebu, bolo by to odveci, často sa dá veľa vecí domyslieť a nemusia nám ich ukazovať :)

30.11.2014 | 14:47:07
heminstein

Tak dnes bude poslední díl TWD před pauzou a mně připadá, že se za tu půlku série skoro nic nestalo. Teda pominu-li tak první tři díly, kdy skupina utíkala z Terminusu. Nějak mi ten seriál chybět nebude. Prostě to už není takové jako dřív.

#4288 Cybercaf #4289 Cermb0
30.11.2014 | 15:38:31
Cybercaf

#4287 heminstein: To se uvidí po zítřejším díle (chápu že je teoreticky dnešní už, ale málo lidí to tady asi sleduje ve dvě ráno na AMC) jestli ti bude chybět nebo ne :) ale radil bych jim nějákej pořádnej zvrat a pořádnou nálož akce, jinak budu taky naštvanej :)

30.11.2014 | 17:47:13
Cermb0

#4287 heminstein: Bohužel musím souhlasit, viděli jsme 7 dílů a kromě záležitosti s Terminusem se v podstatě nic nestalo. Nepochybuji o tom, že zítřejší díl bude dělo a skončí cliffhangerem ale v podstatě to bude to samé jako mid season finale čtvrté série.. Budeme si pokládat otázku co nyní budou dělat dál a v druhé polovině se zase budou pohybovat od nikam nikam. P.S. Snad ne. :)

30.11.2014 | 18:12:51
Harimata

Myslim, ze v dalsim dile nic nedoresi co se tyce nemocnice, mozna chvilku adrenalin co se tyce ohrozeni carol, ale tipuju si, ze dil skonci a na rozseknuti si budeme muset pockat. Beth bude resit jak udrzet carol na zivu, dostane zas ranu od ssefky az zjisti ze jim unesli poldy, rick zdrhnuteho poldu mozna nahanet po okoli, ani by me neprekvailo, kdyby ho sezrali zombici aby jim to jeste vic zkomplikovalo vyjednavani.

30.11.2014 | 19:32:02
Harimata

Myslim, ze v dalsim dile nic nedoresi co se tyce nemocnice, mozna chvilku adrenalin co se tyce ohrozeni carol, ale tipuju si, ze dil skonci a na rozseknuti si budeme muset pockat. Beth bude resit jak udrzet carol na zivu, dostane zas ranu od ssefky az zjisti ze jim unesli poldy, rick zdrhnuteho poldu mozna nahanet po okoli, ani by me neprekvailo, kdyby ho sezrali zombici aby jim to jeste vic zkomplikovalo vyjednavani.

#4292 Rick21
30.11.2014 | 19:32:07
Rick21

#4291 Harimata: Nic se nedořeší že zase bude díl nudný? když se ti to zdá nudný proč na to koukáš? Daryl hodinu brečel takže se tam nějaký zvrat stane :)

#4294 Harimata
30.11.2014 | 20:40:29
opie_92

Jestli stejně jako já sledujete oficiální stránku Walking Dead na Facebooku, tak pozor na velký SPOILER, který zveřejnili k aktuální epizodě! Soudě podle komentářů, nejsem jediný na*raný divák.

#4295 Harimata
1.12.2014 | 8:22:03
Harimata

#4292 Rick21: ze bude dalsi dil nudny jsem nerekla, to jsou tvoje slova, ja jen tipuju, jakym smerem se ten dil vyvine. A to tak, ze se podle me jeste nic nerozsekne. Ze na to si pockame. No a ze daryl bude hodinu brecet, o tom nic nevim, ale to muze byt z cehokoli, treba mu nekdo rekne ze by si mel umyt vlasy…

1.12.2014 | 8:22:40
Harimata

#4293 opie_92: dik za upozorneni ;)

1.12.2014 | 8:25:28
ZvacA

S05E08 Pro tuto slavnostní příležitost pro hodnocení poslední epizody z půlky (ano přesně té půlky) nechám za sebe mluvit klasika: http://youtu.be/2qAVAHI_3ak?t=8s

1.12.2014 | 9:35:15
sarii25

Ač jsem to čekala, těžce to rozdýchávám : ( Ještě, že je pauza.

1.12.2014 | 10:17:21
Plukovník123

Na jakých stránkách koukáte na TWD ??? :-)

1.12.2014 | 10:52:32
k_ub0

ULTRA MEGA SPOILER =))

Ultra mega ultra mega mega mega SPOILER !!!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?…

1.12.2014 | 11:57:16
kezir89

Wou, tak to bylo mid-finale jak má být (aspon mě to bavilo) … a ted dva měsíce čekání :)

1.12.2014 | 12:06:45

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama