Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Obecná diskuze

Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!

TNoty

#6380 anndy: a teďka jste scénáristům poradili :)

#6382 Dadlaaa #6383 anndy
5.3.2014 | 22:20:55
Dadlaaa

#6380 anndy: v tom případě poutníci co zůstali poutníky zamrzli před čarodějnou evolucí :D :D :D
#6381 TNoty: tak to teda doufám, že scénaristi čtou naši diskuzi :D :D

#6383 anndy
6.3.2014 | 20:05:57
anndy

je to prostě guláš, na cinemě jede znovu druhá řada, to ještě vše dávalo smysl#6381 TNoty:
#6382 Dadlaaa:

#6384 TNoty
6.3.2014 | 20:28:46
TNoty

#6383 anndy: jojo,koukala jsem včera :)

7.3.2014 | 8:39:36
glorii

tenhle seríál je opravdu čim dál horší…měli by to nějak důstojně ukončit, než přijdou o sledovanost.

7.3.2014 | 9:48:28
glorii

tenhle seríál je opravdu čim dál horší…měli by to nějak důstojně ukončit, než přijdou o sledovanost.

7.3.2014 | 9:48:44
glorii

7.3.2014 | 9:49:00
TNoty

to už je po tomhle díle další pauza? to mě šlehne :/

7.3.2014 | 12:39:56
Alixe AB

Nevím jak vy,ale já jsem se dnešním dílem opět nesklamala.Pořád dokola a dokola a dokola.Akorát nám teda zabili Katherine takovou.....no pro ni né dost dobrou smrtí.A kdo opět vyhrál?Zase sladká,křehká Elena…už mě to nebaví fakt je to pořád dokola.Navíc teď,když teda jako jsou s Damonem tak je z něho takový hodný blb…kde jsou ty časy kdy mu na nikom nezáleželo jenom na sobě…to byl ten právý Damon co ho všichni hltali celými doušky.Navíc teď už v seriálu nejsou Původní takže to celý přišlo o své kouzlo.4 řáda byla nic moc,ale 5 řada to je nuda na entou…a 6 řada?? co můžeme čekat........­........

7.3.2014 | 13:48:03
Terrorka19

Mně už na tomhle seriálu vytáčej ty dojemný scénky, půlka dílu v prdeli, jak se Katherine loučí s Nadiou, která prostě, ať se na mě nezloběj, kdyby tam nehrála, houby se stane. To samý, když umírala Kath, celej díl loučení, což už chápu o něco více, když je to jedna z hlavních a hlavně nejvýraznějších postav, ale stejně mě prostě vůbec nebaví na to koukat. A další věc, vážně si tvůrci myslej, že se budeme obávat, že se Eleně něco stane? nebo proč zas ten nesmyslnej poslední tah od Kathrine, když všíchni u obrazovek víme, že naše Elenka bude vždycky v pořádku? Jde to nějak do háje ten seriál, i postavy, jedinej dobrej je tam snad ten Stefan a nevěřila bych, že to někdy řeknu. Damona jsem měla ráda, dokud se z něj nestalo puppy jednající podle nálady své paničky-Eleny.

7.3.2014 | 16:03:30
Alixe AB

Damona jsem měla ráda, dokud se z něj nestalo puppy jednající podle nálady své paničky-Eleny.

přesně tak :D:D

7.3.2014 | 17:56:36
Alixe AB

Damona jsem měla ráda, dokud se z něj nestalo puppy jednající podle nálady své paničky-Eleny.

přesně tak :D:D

7.3.2014 | 17:56:52
Goodies

No tak se na to nekoukejte, když vám všichni lezou na nervy, je to úplně jednoduché ;)

7.3.2014 | 18:32:07
Goodies

Holky, vy které tu vžycky diskutujete… Co to mělo znamenat s tou injekcí? Elena je nějak nakažená? Já jsem dneska jak po lobotomii :D

#6395 Ivčí #6397 Firefly621
7.3.2014 | 18:33:35
Ivčí

#6394 Goodies: To jsme dvě!! Potřebuju odpovědi hnedka!! :D

Já jsem teda docela spokojená, většinou fandím těm dobráčkům, takže ano, fandila jsem Eleně a jsem ráda, že je zpátky. Jako Elena je hlavní postava, je tedy jasné, že opravdu vyjde ze všeho zdravá a živá, s tím se snad počítá.. S tou injekcí jsem to fakt nepochopila, resp. pochopila jsem to tak, že v ní je ten samej virus co v Damonovi + něco z vlkodlaka, ale právě to mi tam nějako nepasuje.. :D

#6396 Goodies
7.3.2014 | 19:32:26
Goodies

#6395 Ivčí: No já jsem hlavně nepochopila, když Kath řekla, že když nemůže mít Stefana ona, tak ho nebude mít nikdo. Co to má ale společného s tím, že Elena je teď něčím nakažená nebo co? Taky jsem z toho pochopila to, že jí píchla to co Wess Damonovi, ale o něco horší… Tak já teda nevím :/ Viděla jsi už nové promo k 5×16? Je ve spoilerech. Elena vypadá jak na tripu :D Já jsem jinak taky moc spokojená s tímhle dílem. Mi se naopak líbí ty dojemné scénky (jen ne u Car a Tylera, ti mě nikdy ničím nedojali:D). A taky jsem vždycky fandila té jejich bandě, než Kath, i když ji Nina hraje bravůrně a její postava mě vždycky bavila.

#6398 Ivčí
7.3.2014 | 19:48:03
Firefly621

#6394 Goodies: byl to extrakt vlkodlačího jedu

7.3.2014 | 19:56:40
Ivčí

#6396 Goodies: Mluvíš mi z duše. Já teda u Car a Tylera milovala tu scénu, kdy se proměnil zpět a Car se o něj tak starala, ale jinak by si to už měli vyjasnit a hnout se z místa :) Mno právě proto, že Elena vypadá, jak kdyby byla sjetá, mi nedává moc smysl, co jí píchla ta Katherine, a už vůbec nechápu, jak to souvisí se Stefanem. Jako zřejmě si pochutnává taky na upíří krvi, tak možná jako, že když se bude snažit Stefana snězt, tak jako nebude mít Stefan zájem, asi, ale snad si Katherine nemyslí, že to by Stefana nějak zastavilo… Mno a kdyby tam měla něco z vlkodlaka, tak si myslím, že jakoby by měla umírat, když má v sobě jed, ale nevypadala v promu, že by jí bylo nějak zle, až teda na ten zoufalý telefonát Damonovi… Jako to fakt miluju, dají takovej díl a pak dva týdny pauza! :-/ :D

#6399 Goodies
7.3.2014 | 19:57:38
Goodies

#6398 Ivčí: No právě no, jako vždycky mi na tom něco nesedí a to mě štve :D A ta pauza ani nemluvím, to je o nervy :/ Pokud to byl jen vlkodlačí jed, ale silnější, tak nechápu, proč bude tak rozjetá, to by ji kleplo dřív než Nadiu… A pokud je to nějaká směs jedu a toho, co má v sobě Damon, tak by se navzájem snědli, jak tam spolu diskutují a pak se políbí :D

7.3.2014 | 20:09:58
Dadlaaa

Teda holky, já to teď dokoukala a nevycházim z údivu, hlavně ten fascinující závěr? nikdy nikde nebylo řečeno, že nadpřirozený bytosti můžou jít jinam než na druhou stranu, to tim jako chtěli říct, že Kat byla tak hrozná, že šla do pekla? trochu mi to připomínalo scénu z Ducha :D takže mě ten závěr spíš pobavil, jinak velké díky Damonovi, že konečně zabil Wese a ač nejsem masochista to týráníčko si zasloužil :D myslim, že kdyby ho nezabil Damon, tak by to pak stejně udělala Kat no žádná škoda, jen se divim, že sebou neměl ty zástupy poutníků :D myslím, že díl se vcelku povedl, a Kat opět nezklamala, když Eleně píchla ten extrakt, nové promo jsem viděla, takže evidentně jí to něják zasáhne hlavu nebo co, no to bude zase vtipný, ta scéna s Damonem těším se :D

#6402 Goodies
7.3.2014 | 21:50:27

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama