Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Obecná diskuze
Obecná debata o seriálu The Vampire Diaries. Nepište zde spoilery z aktuálních epizod!
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025 -
Lauren Cohan
7.1.1982 | 7.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#6356 TNoty: Matt mě taky příjemně překvapil!:-D To se mu povedlo. Co se týče Nadii, tak nevím, nevím. Vzhledem k vývoji v The Originals by mě dost překvapilo, kdyby se Klaus v Mystic Falls ukázal, leda že by si Caroline udělala výlet do New Orleans a nevím, jestli by ji Nadia za to stála …
#6363 Kali#6360 millay24ify: no podle mě to s těma emocema asi nejde, myslím si, že je máš buď vypnuté nebo zapnuté. Damon je komplikovaná osobnost :-D Dokáže dělat zvláštní věci, i když je při emocich není to Stef :-D ohledně Nadii, myslím, že za Klausem nepojede a ani Ks se ji nepokusi zachránit, protože bude mít dost starosti se svoji záchranou. Nicméně doufám, že Nadia neudělá to co Kat – mám na mysli to převtělení :-\ to by mě asi nastvali.
#6363 Kali #6367 millay24ify #6368 millay24ify #6369 millay24ify#6359 kráska: přesně jeden blbej doktor a oni ho prostě nesejmou :-\
Napadá mě snad jen,že by tam Car jela(do NO za Klausem),protože by jim Kat řekla,že když Nadiu nezachrání,tak nedostanou Elenu zpátky…celkem by mi to dávalo smysl,když si vezmu,jak Kat vypadala,když se dozvěděla,že je Nadia kouslá…no anebo něco vymyslí s tou novou čarodějkou…protože Kat jim Elenu určitě nevrátí zadarmo…#6362 Dadlaaa:
#6364 Ivčí#6361 millay24ify:
#6363 Kali: Já si myslím, že umře a nějak se zbavijou Katherine a uzavře se Petrovova linie.. V promu to i tak vypadá, že umírá a pochybuju, že by tam teďka posílali Klause, Nadiu jsem si oblíbila, ale myslím, že s ní nepočítají jako s hlavní postavou a myslím, že nám budou chtít na finále ještě víc zprotivit Katherine, aby ji pak mohli beztrestně zabít… Nevím, ale v tom promu mi to přišlo jako že fakt umře…
Nějak mi unikla jedna věc – díl se mi celkem líbil – ale jak je možný, že je Damon zakletý v domě s Enzem – pak Enzo odejde – to jsem chápala, že poutníci zařídili. Ale ještě v okamžiku, kdy byla Katrin se Stefanem uvnitř – odejít nemohli ani jeden… a pak najednou jsou všichni doma? Uniklo mi něco?
#6366 millay24ify #6372 Ivčí#6365 blacken: Neuniklo ti vůbec nic:), prostě to je scénaristům jedno. Člověk si asi musí říct, že to je to časově omezené kouzlo, jako když Bonnie takhle někoho zaklela v místnosti, tak většinou to bylo tak, že to kouzlo trvalo jen nějakou dobu a pak samo odeznělo.
#6362 Dadlaaa: Jo, taky si myslím, že Nadiu asi nechají umřít, i když je zajímavá i ta teorie jak psala Kali, že ji prostě budou muset nějak zachránit, aby s nima Katherine spolupracovala, ale zase vzhledem k tomu, že jsou v převaze, by asi neměl být problém nějak ji zpacifikovat i kdyby nechtěla. Leda že by ten proces získání Eleny nazpět nějak vyžadoval Katherinin vnitřní souhlas a to nevím, jestli by do toho scénaristi šli, skoro mi přijde že Katherine je taková mrcha, že by ji za to možná ani nestála vlastní dcera…
#6379 Dadlaaa#6362 Dadlaaa: Jasně, Damon je Damon:-D, to už jsem se tady sáhodlouze rozepisovala dřívě, tak tím znovu nebudu zatěžovat server:-D Spíš jsem nad tím jen tak teoretizovala, protože i když máš vypnuté emoce, aby ses mohla vrátit zpátky, tak minimálně musíš chtít něco znovu cítit, což už je taky jistým způsobem projev nějaké emoce. A nebo tě prostě nějaké silné zážitky přimějou něco cítit znovu, každopádně pro mě to znamená, že se jedná spíš o takové absolutní utlumení než vypnutí, protože tam prostě musí zůstat nějaká vazba na ten citový život, aby se člověk vůbec mohl vrátit zpátky. Ale faktem je, že pro přehlednost, to v seriálu opravdu asi jde jen jakože úplně vypnout a zapnout.
#6362 Dadlaaa: Jasně, Damon je Damon:-D, to už jsem se tady sáhodlouze rozepisovala dřívě, tak tím znovu nebudu zatěžovat server:-D Spíš jsem nad tím jen tak teoretizovala, protože i když máš vypnuté emoce, aby ses mohla vrátit zpátky, tak minimálně musíš chtít něco znovu cítit, což už je taky jistým způsobem projev nějaké emoce. A nebo tě prostě nějaké silné zážitky přimějou něco cítit znovu, každopádně pro mě to znamená, že se jedná spíš o takové absolutní utlumení než vypnutí, protože tam prostě musí zůstat nějaká vazba na ten citový život, aby se člověk vůbec mohl vrátit zpátky. A když to jde utlumit úplně, proč by to nešlo jen částečně …, ale faktem je, že pro přehlednost, to v seriálu opravdu asi jde jen jakože úplně vypnout a úplně zapnout.
No super, omlouvám se, vypadalo to, že se to neuložilo, tak je to tady 2×:-(
teda napodruhé je tam jedna věta navíc:) …
#6365 blacken: Já si myslím, že to bylo možná vázaný nějak na Damona a když ho Stefan pak zabil, tak to třeba pominulo.. Ale je fakt, že tam mluvili o tom, že to přece nebude trvat věčně..
#6373 blacken#6372 Ivčí: No tak to mi přijde hodně mimo… jako i kdyby, tak se mi moc nechce věřit, že by to Enza nenapadlo… Spíš mi to přijde jako další díra ve scénáři… Ale říkala jsem si, že mi třeba uniklo nějaký vysvětlení:-/
#6374 Kali#6373 blacken: nejsem si jistá,ale mám pocit,že tam Wes říkal nějakej čas,kterej to kouzlo bude trvat…jakože nějak časově to omezený bylo,aspoň jsem si to tak myslela…
já teda myslím,že Nadia umře…a asi je mi to i jedno…nějak mě ta postava neoslnila i když pominu jak je mi ta herečka nesympatická…ale jak tu někdo psal teorii,že Kat bude vydírat ostatní aby jí zachránili a sehnali Klause krev by vážně dávalo smysl :)
Ty jooo, tak až teď jsem dokoukala nejnovější díl. Teda nejdřív jsem z tohodle směru měla velké obavy a dost mi to vadilo, ale jedno tomu musím uznat… Ty emoce!!! To tam prostě lítá ze všech stran :D Stefan a Kath – fakt jsem byla do poslední vteřiny napnutá, jak to dopadne. Taky se mi hrozně líbí, jak teď Stefan při Damonovi stojí, úplně mě to dojímá to jejich pouto :) A to, jak si Damon myslí, že Elena nad ním zlomila hůl :( Trhalo mi to srdce, když Stefanovi řekl, že chtěla, aby ho zabil… Jinak to odhalení Kath přišlo v pravý čas, kdyby teď pořád nepochopili, že to není Elena, tak bych už opravdu pochybovala o příčetnosti scénáristů :D
mě zas vrtá hlavou, co bude chtít Wes po Enzovi, prý ještě jednu službičku a pak už ho „nadobro“ propustí – to spíš zavání tím, že ho pak zabije. Nechápu ty blbý poutníky, proč pomáhají tomu zmetkovi a navíc, kde se tak zničeho nic vzala taková banda. Divím se, že mě ani moc nezajímá jak dostanou Elenu zpět, asi se podvědomě bojím, co zas provedou s Delenou.
#6378 Goodies #6379 Dadlaaa#6377 anndy: Jo, to já nad tím taky raději neuvažuju :/
#6367 millay24ify: já nevím u scénaristů je možné cokoli :) ale, že by Car jela do NO si nemyslím, vždyť by dost brzo po tom co si s Klausem slíbili, že se už neuvidí :D ale nejen pro to spíš si nemyslím, že by Kat vyměnila svůj život za Nadiin, ona je dost sebestřed – přesně jak řekl Matt, ačkoli mohla by k ní nakonec něco cítit, podle toho výrazu co měla, když jí Nadia řekla, že jí Tyi kousnul. A ohledně těch emocí, no já myslím, že, když je vypneš, tak prostě nic necítíš a pak se k nim prostě zpátky propracuješ. Jako, když se je Lexi snažila vrátit Stefovi a pak Damonovi, říkala, že nenávist je taky emoce a tou to začíná :D
#6380 anndy#6377 anndy: ať to bude cokoli, bude to nějáká levárna…a myslim, že ta službička co od něj bude chtít bude taková, že bude Wes doufat, že to Enzo nepřežije…no a ty debilní poutníci, nechápu, že když jich je tolik a sou všude, jakto že o nich víme až tuhle sérii?
Mě by teda zajímalo, když Quetsia byla původně poutník, jakto, že Bonnie, která je její linie není taky poutník, ale jen čarodějka teď teda kotva…něco sem nepochopila???
možná, že se z poutníků vyvinuli čarodějky :-D#6379 Dadlaaa:
#6381 TNoty #6382 Dadlaaa