Upíří deníky (The Vampire Diaries)
89/100 - 654×

Upíří deníky(The Vampire Diaries)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

ljarosova99

Dlouho jsem tu nebyla a ještě nemám vše dočtené,ale teda jak jsem byla ráda že upíři jsou tak nějak zase super seriál, tak bych to nejradši už nesledovala,ale když už jsem došla až sem, tak to dotáhnu do konce :-) Za 1. Katherine musela přeci projít Bonnie na druhou stranu a Bonnie ji viděla jak se zase vytratila a neprošla jí. Proč to neřekla? Nedomyšlené. Proč už zase převtělování a taková dramata, když všichni víme, že Elena zase ožije??? Proč nechali zabít Arona nebo jak se jmenoval když moc dobře všichni víme že až se Elena vrátí, tak bude na Damona naštvaná – pokud tedy opravdu nežije (myslím aron). No a proč už je tam zase Tyler?? Achjo. Tak jsem se těšila a už to jde zase do kopru. Sice super že Enzo damona trochu vyburcuje ale k čemu to bude,když stejně bud umře a nebo začne všem pomáhat. No k čemu tohle vše zase směřuje???? Ke Steleně. Tak ať elenu zabijou uplně, myslim že nám tam nikomu chybět nebude a je to jen seriál kde hlavní postava bude Damon a Stefan. A myslím, že to bude lepší než tohle vše dohromady. Na další díl se těím jen proto, že konečně bude taky nějaká akce a ne jen Eleno jsem zlý, ale nejsi Damone. Ještěže dávají i Originals,to je jiné kafe, sice trošku drsné,ale super.

#2402 Kali
31.1.2014 | 22:39:16
Kali

jj,taky mi to přijde všechno jako příprava na Stelenu,…aby sme si řekli „hej,ale vždyť to chápu,že se Elena vrátí ke Stefanovi,kou­kejte,jakej je Damon,přece toho blonďáka zabíjet nemusel,když ví že to Elenu naštve!“ ach jooo… :-/#2401 ljarosova99:

#2403 Firefly621
2.2.2014 | 9:37:19
Firefly621

#2402 Kali: Podle mě Stefan a Elena se k sobě možná i na čas vráti, ale neskončí spolu. A ta pointa je že, Damon by neměl zabíjet lidi ne protože to vadí Eleně, ale protože je to špatný.

#2404 anndy
2.2.2014 | 13:20:26
anndy

no možná bude nějaká stelena, ale bude to spíš Kath, jenže jestli si fakt Stefan něco s „elenou“ začne, tak je to vůl. To by mu nepřišlo divný? že po takovým vyznání lásky, který špicloval, po rozchodu číslo dvě který špicloval, si klidně „elena“ znovu začně s ním? tak naivní snad není. třeba bude mít větší práci s Damonem než se zase starat o Elenu, nebo foukat bolístu Car, která si to vůbec nezaslouží#2403 Firefly621:

#2405 Firefly621 #2406 Goodies
3.2.2014 | 10:30:16
Firefly621

#2404 anndy: Já ho celkem podezřívám, že s tou Caroline tak strašně soucítí, protože udělal v postatě to samé, ale u něj a Katherine mi to zas tak nevadilo, ona je trošku jiný případ než Klaus. No to uvidíme, jak se bude tvářit v příštím díle, až po něm Katherine vyjede, jestli mu to bude divný.:D A Caroline si utěšovat fakt nezaslouží no, v té poslední sérii se jim podařilo mi jí naprosto znechutit, teď je to asi moje nejneoblíbenější postava.

3.2.2014 | 11:36:07
Goodies

#2404 anndy: Souhlasím… Něco mi říká, že to bude zrovna Stefan, který příjde na to, že Elena není Elena…

3.2.2014 | 14:00:42
sisi2000

Já myslím, že na to přijde buď Car nebo Stef… Ale jedno vím jistě: Damon to určitě nebude :D

3.2.2014 | 18:45:35
anndy

teoreticky by na to mohla přijít Bonnie – kdyby na ni šáhla nebo tak něco, ale pochybuju, že to bude tak jednoduchý

#2409 Goodies #2411 Vampires are sexy
4.2.2014 | 14:55:27
Goodies

#2408 anndy: Anebo ještě Jeremy, teoreticky zná svou sestru nejlíp, mohl by brzo poznat, že není něco v pořádku… Na druhou stranu ho Kath může ovlivnit, stejně jako Matta, i kdyby na to přišel :/

#2410 anndy
4.2.2014 | 15:03:38
anndy

nevím jak to má Jerr s ovlivnitelností, když to zkoušel Silas, tak mu řekl, že to nejde, ale jestli to platí i pro ostatní upíry? #2409 Goodies:

#2413 Goodies
4.2.2014 | 15:26:45
Vampires are sexy

#2408 anndy: Bonnie je podle mne někdy celkem zapomnětlivá postav :D na začátku zapomněla jaksi říct Jeremymu že je možnost že by mohl Silas odkamenět :D a teĎ zapomněla říct, že Katherine přes ní neprošla, tedy pokud si nemyslí, že prošla tím, jak se jí zjevila a zmizela, to že necítila bolest si může vysvětlovat, tak že Katherine umřela ve spánku a né nějakou brutus smrtí :D

#2412 Goodies #2416 ljarosova99
4.2.2014 | 17:50:52
Goodies

#2411 Vampires are sexy: Myslím, že s Bonnie to ještě zpětně nějak zázračně vysvětlí, jako vždycky všechno, co se jim nepovede :D

4.2.2014 | 19:33:32
Goodies

#2410 anndy: Nevím no, jak to teď má. A je vůbec člověk? Nebo co vlastně je? :D

#2414 Firefly621
4.2.2014 | 19:34:22
Firefly621

#2413 Goodies: Podle všeho je pořád lovec, pokud teda to kouzlo úplně nevyprchalo se Silasovou smrtí no a taky nějaké médium které vidí mrtvé, takže se asi pořád počítá mezi nadpřirozené.

#2415 Goodies
4.2.2014 | 19:59:19
Goodies

#2414 Firefly621: Už mám kapku guláš v tom who is who :D

#2418 anndy
4.2.2014 | 20:16:03
ljarosova99

#2411 Vampires are sexy: jojo, tohle si myslím taky ale budou si to naši hrdinové omlouvat tím,že byla pod těma injekcema. tak jí umírání nebolelo,ale stejně je to pro diváky kravina protože víme že se Bonnie musela dotknout. A Elena je v mrtvém těle, nemohla by na to Bonnie nějak přijít tím že by jí třeba na druhé straně potkala? :-) Je to zase celé zamotané.

#2420 Goodies
5.2.2014 | 0:22:08
anndy

s tou Bonnie to třeba je tak, že když Kath byla člověk tak prostě na druhou stranu neprošla – tak jak to chtěl původně silas, takže by podle nich měla být v nebíčku nebo v jejím případě spíš v peklíčku

#2419 Goodies
5.2.2014 | 16:01:23
anndy

to já taky, nebo v tom, co na koho působí, jak se dají pravidla pro různý postavy ohýbat :-D#2415 Goodies:

5.2.2014 | 16:02:08
Goodies

#2417 anndy: No jo vlastně, vždyť to Bonnie říkala, že přes ní přechází jen nadpřirození, ne? Ale na druhou stranu byla pořád dvojnice a to se u nich taky přece bere jako nadpřirozené, ne? :D

#2421 anndy
5.2.2014 | 16:06:42
Goodies

#2416 ljarosova99: Ale Elena je stále ve svém těle, akorát je potlačená…

5.2.2014 | 16:07:24

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama