Nikdy nepřestávej věřit... v jednu jedinou píseň
Všichni jsme to věděli. Každý čtenář tohoto webu tušil, že i ve finální anketě opět uspěje hymna seriálu Glee Don't Stop Believin'. Překvapivě jí téměř celou dobu šlapal na paty song s názvem The Scientist. A jak tedy dopadly výsledky finální ankety o Nejlepší píseň Glee? To se dozvíte níže. Prosíme, zanechte nám zde své komentáře. Jak se vám líbila soutěž? Jste spokojeni s celkovými výsledky?
#2520 TerezV: Dnes dotočili většinu 12. dílu, který ale ještě pořád není dotočený a měli by s ním skončit tento týden… má být nakonec 12. díl poslední nebo jich bude 13?… podle všeho to vypadá, že 12. je konec
Myslím, že 12tý bude poslední, ale bude to jakoby dvojdíl, má mít dvojnásobnou délku, proto je možná označován jako 12tý.
Tak teď jsem zjistila, že byl dopsán 13. díl :D… takže doufám, že se tam nakonec ukážou všichni :)… necháme se překvapit
#2524 mmyto#2523 Janiee: Tak paráda, snad můžem doufat :D
omlouvám se, špatný překlad :D myslím že není :)
Tak 7. epizoda opět zas o něco lepší, alespoň oproti té minulé.. Sice chyběly Santana a Britt, ale vynahradily to scény s Blainem a Kurtem.. Je fakt, že už to dokoukávám jen kvůli Klaine a jejich společnému šťastnému konci, tak snad to nějak nezkazí a pevně doufám, že ten jejich konec bude aspoň stát za to! No a pak taky ještě kvůli songům (některým..), jinak je smutné kam až to tvůrci nechali upadnout.. A to chování VA v tomto díle bylo na ránu! V tomto případě se i Sue mohla s odplatou víc odvázat.. Měli by je diskvalifikovat ze soutěže a to by jim spadl hřebínek, zmetkům..
můžu se prosím zeptat kde stahujete písničky? od 4. dílu mi nejdou najít..
#2528 Kathryn88#2527 TerezV: Na ulozto tam to urcite bude a kdyz ne tak z Youtube.
Právě jsem četla Nayin twitter, na kterém píše, že se dnes naposledy vrací na natáčení poslední písně Glee „se všemi“! :)
A myslím že budou zpívat Don't stop believen
Před chvílí zveřejnila Lea na twitteru fotku z natáčení posledního dílu. Jsou tam všichni :). Tedy i postavy ze 4. a 5. řady.. Jediný, kdo tedy bude chybět, bude Finn.
Až včera jsem se dostala ke Svatbě…jako ten začátek s tou stodolou a historkou, jak se narodila Brit byla už hodně přes čáru. Následně jsem úplně nechápala, proč zrovna Santana nechtěla Sue na svatbě, byla přece tolikrát na její straně…pak plán Blaine a Kurt svatba no jasně…a následně Tina požádá Mikeho? Jako né, že bych neměla ten seriál ráda, ale tahle série mi opravdu dává. Všechny páry jsou vlastně z glee klubu, jakoby jiní lidé ani neexistovali, teda samozřejmě zkoušeli to i s jinými, ale nevyšlo to a to je jim zhruba 20 :) no tak chápu, že byly tři ústřední páry, a jeden ten hlavní už není možný a tak bylo asi rozumné dát Britanu a Klaine do jednoho dílu, protože do 12. dílů jsou 2 svatby až kam. :D
můžu se zeptat jestli jsem jediná komu tento díl (The Rise and Fall of Sue Sylvester) připadá jako nejhorší z celýho GLEE? nic tam nedávalo absolutně žádnej smysl, ani jak to skončilo.. když si vezmete, že nějaký takový dějový linky odsuď by byly použity v prvních dílech...... pardon, za toto, ale jsem opravdu naštvaná za to jak GLEE dopadlo, už nemám chuť se ani na další díly dívat…
#2534 jose8#2533 TerezV: Určitě jeden z nejhorších. Mně už se to ani moc nechce komentovat, protože všichni víme, do jakých sr***k Glee spadlo
Jsem trochu s epizodama pozadu :D a teprve jsem shlédla díl Child Star a musím říct, že mě song Lose My Breath neskutečně sklamal a přitom je to v originále taková pecka. Měl to zpívat někdo jiný. Myron nebo jak se jmenuje zpívá DĚSNĚ!
Prosím Vás, ako sa volá pesnička na konci 6×10 ?? ďakujem
Volá sa Rise.. a napísal ju sám Darren Criss :) špeciálne pre Glee. http://www.gleethemusic.com/…al-song-glee
dakujem,… velmi sa mi paci ta pesnicka :)
http://www.ew.com/…eries-finale Tak teda nevím, jestli to, že by Rachel měla mít dítě s Jessem by byla zrovna nějaká „tribute“ pro Coryho … neboli Finna …
#2540 Ingimir#2539 mmyto: hlavne by si mal vedieť že takýto spoiler nepatrí pod diskusiu k aktuálnej epizóde, ozaj díky