Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Conleth Hill
24.11.1964 | 24.11.2024 -
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#9371 lé_na: To je fakt to, co tě zaráží nejvíce? :D Kurňa faceless ne? Total to někde nafejkovala…vůbec nemám potřebu po tom pátrat, kde se tam vzala..ale odrovnala mě, měla jsem zástavu a prodělala asi krátkou smrt :D
#9383 barahir #9402 Frao#9380 Ančisa: No já myslím, že na přípravu měli 7 let. :-) A pokud tedy aktuálně, tak snad měli mít nějaké zvědy a nebo alespoň Brana. Vůbec nevím, k čemu tam je tahle postava poslední tři série.
#9386 Ančisa#9381 Ančisa: Jako jestli něco beru, tak tu Ariu. Smrt NK je to teda pořád debilní, ale to zjevení uznávám a jediná na to měla průpravu.
vubec nechapu prohlaseni, ze NK zaslouzil epic battle, Vzdyt by kohokoliv v 1vs1 sundal behem par vterin
Co na to říci? No, ve srovnání s dvěma předchozíma to byl mazec. Pěkné tempo, hudba i zpracování (i když to místy bylo dost tmavé, takže člověk blbě viděl, co se děje). Žádné debilní kecy a těch pár, co proběhlo, mělo smysl. Celkově to byla pěkná podívaná a napínavé to bylo až do konce. Myslím si, že není nic, co by se tomu v seriálové historii dosud vyrovnalo. Strašně je mi líto Lyanny Mormont, ale aspoň její smrt byla epická. Malá holčička sejme zombie obra. Leč mohla to přežít. Když jí chtěl zabít sežráním, tak proč ji mačkal že?
Teď pojďme na to, co by šlo udělat lépe.
A teď pár otázek:
#9382 barahir: … nemluvím o tvůrcích :D :) mluvím přímo o těch lidech tam..představ si,že ti někdo řekne, že večer se uděje největší bitka, cos kdy viděl..co stihneš vymyslet s takovou masou lidí? ..Hlavně…věděli už nějakou dobu,že to přijde, ale vědělo to pár osvícených..ostatní WW nikdy neviděli a nevěděli co čekat žejo… to je těžký..já myslím,že z tohoto hlediska mi ta bitva přišla autentická…zpíchlá horkou jehlou prostě, nic jinýho jim nezbylo.
#9400 Frao #9409 barahirPozri si to este raz a rozmyslaj co pises ked nemas mozog drz papulu
#9390 Zoaee19#9366 Kennymcc:
#9361 Zoaee19:
Pozri si to este raz a rozmyslaj co pises ked nemas mozog drz papulu
#9366 Kennymcc:
#9361 Zoaee19:
9. Mrtví v Kryptách. Jako chápu, že je NK probudil, ale většina tam musela ležet celá staletí a tak by z nich měl zbýt už jen prach a pár samostatných kostí. Z těch novějších byla v celku akorát Lyanna. Z Neda zbyly jen kosti, které přivezl Malíček v krabici. Z jeho otce a bratra zase jen popel. Rob a Caty tam nebyli. Takže by v nějakém použitelném stavu byli tak jedna, dvě generace. Rozhodně by neměli na to, aby prorazili kamenné sarkofágy. Čekal jsem spíše v odsouvání vík.
#9387 zmia:a tvůj sofistikovaný komentář se týká čeho konkrétně :D
KURVA TOTO MĚ MEGA NASRALO !!! JAK TA MALA SVINE ARYA SE DOKAZALA PROPLIŽIT MEZI BILE CHODCE A NIGHT KINGA BEZ POVŠIMNUTÍ? ??? TY VOLE TAKOVA KRAVINA !! CEKAL JSEM ZE NIGHT KING UMRE AZ V POSLEDNIM 6 DILU, CO TED TAM BUDOU JAKOU TY POSLEDNI DILY DELAT HONIT SI CURAKY??? KURVA NIGHT KING UMREL MOC BRZO TO MNE HODNE NASRALO !!!!!!!!!!!!!!!!
KURVA TOTO MĚ MEGA NASRALO !!! JAK TA MALA SVINE ARYA SE DOKAZALA PROPLIŽIT MEZI BILE CHODCE A NIGHT KINGA BEZ POVŠIMNUTÍ? ??? TY VOLE TAKOVA KRAVINA !! CEKAL JSEM ZE NIGHT KING UMRE AZ V POSLEDNIM 6 DILU, CO TED TAM BUDOU JAKOU TY POSLEDNI DILY DELAT HONIT SI CURAKY??? KURVA NIGHT KING UMREL MOC BRZO TO MNE HODNE NASRALO !!!!!!!!!!!!!!!!
Tak troch jsem doufal že Bílí chodci dostanou větší prostor a že NK předvede nějaké bojové schopnosti.
#9380 Ančisa: No, s Branem vševidoucím a dračí průzkumnou letkou je to překvapení z rychlého postupu a následně „málo času na přípravu“ fakt trapný… Všem jde o kejhák a a nezajistí si průzkum s tak špičkovým „vybavením“ ?? hmm. Jízda se dala vyslat obtěžovat a zpomlaovat postup mrtváků hned jak dorazili na Winterfelt. S pár šípy s dračím sklem by z tuctu ww dorazilo jen torzo.. A mohla být v 2. dílu nějaká akce..
#9380 Ančisa: No, s Branem vševidoucím a dračí průzkumnou letkou je to překvapení z rychlého postupu a následně „málo času na přípravu“ fakt trapný… Všem jde o kejhák a a nezajistí si průzkum s tak špičkovým „vybavením“ ?? hmm. Jízda se dala vyslat obtěžovat a zpomlaovat postup mrtváků hned jak dorazili na Winterfelt. S pár šípy s dračím sklem by z tuctu ww dorazilo jen torzo.. A mohla být v 2. dílu nějaká akce..
NEJVESTI KRAVINA JE JAK MOHLA ARYA PROKLOUZNOT PRES CELOU ARMADU MRTVYCH, BILY CHODCE A NIGHT KINGA BEZ POVSIMNUTI !!! UPLNE KRAVIA NIGHT KING UMREL MOC BRZO !!!!
NEJVESTI KRAVINA JE JAK MOHLA ARYA PROKLOUZNOT PRES CELOU ARMADU MRTVYCH, BILY CHODCE A NIGHT KINGA BEZ POVSIMNUTI !!! UPLNE KRAVIA NIGHT KING UMREL MOC BRZO !!!!
Kdyby na konci teto epizody meli vsichni zemrit a serial by zkoncil, byl by to ‚pravy got‘,.. chci rict, ze ve me tvurci vyvolali katasroficke pocity a uzkost (jako u krvave svatby nebo pred vybuchem septa …), jenze zadne umrti se nekonala! – coz nedava smysl!!!! A reziser vedel, ze chce totic jeste dalsi 3! Jakoby si vypujcil efekt got (ted vsichni zahynem) a zduraznoval dal tento ‚fakt‘ hodinu a 20 min, pricemz vsichni divaci, vcetne rezisera, vedeli, ze to prezijou! (to nedava smysl). Jen jsem se divala (asi kazdych 15–20 minut) na hodinky, kdy prijde ten zazrak co je vsechny zachrani (zabiti nocniho krale samozrejme-(ted mi to dochazi), takze bylo i predem jasny, ze se to stane az na konec. Inu a mezi tim, ten dil vyplnit bitkou! A mela mit grady… Nelehky ukol! Bohuzel mi prijde, jakoby reziseri (scenaristi) uz jen tak chodili ven na cigaro, pokurovali a rikali si: ‚kdy uz to zkonci‘? Jakoby se kroutili na zidli, nechteje a odmitaje napsat domaci ukol .. a pak zacali proti svule vuli skrabat neco na papir, nejaky scenar, ‚dialog‘.. (tech par ‚okamziku‘ tam dostali, ale bud jen napul nebo na nevhodne).. Pokud bychom sundali ty premrstele nasazenou latku (coz vypliva z povahy veci), tak i pres tech (x nesmyslu) na me dil udelal dojem a to se pocita! A nektery veci si zaslouzej ruzovy brejle a got to je! Hlavne tyto dny .. s posledni radou vubec! (nejake zahadne teleportace uz me nevykolejji :D) Divam se na to takto, budme radi, ze mame dily, ktere mame. Kdo vi jak by dopadlo pri jine rezii. ps: proste je prima divat se na serial, kde behem deje nemusite premyslet nad tim, zda dialog dava nebo nedama smysl. To je to, co delalo got: diaglogy si zasluhovaly vasi pozornost! Got vas nenechal ani minutu nudit. Vse je plne akce, zrad, prekvapeni, podvodu … vsude je napeti nebo alespon zabava … a tyto posledni 2 dily jsou jak z Esmeraldy nebo .. uf (a ta hudba, – perfektni pro pocitave hry, do filmu ne.) Jo a pls: nepamatuji se, ze kdy carodejnice rekla Arye, ze bude zabijet (hnede, zelene modre oci). Pokud to v serialu nebylo, pak by navazali na rozhovor v serialu neprobehl. (jestli je to jinak, pisnete mi). Uz se moc tesim na dalsi dily!!!! A to je nakonec asi to nejdulezitejsi!
#9386 Ančisa: spichla horkou jehlou, tak to opravdu vypadalo a nevadilo mi to, kdyby mi (uz na poprve mi to bylo divny (neprijemny), ikdyz jsem to vzala) pri druhem shlednuti nebylo az trapne, jak tam jen tak stoji a mlci.. to neni pro got typicke (ani pro krizove situace). Plus pri ohledani toho planku je tam misto zimohradu nejakej romantickej zamecek ci hradiste – jak z jinyho filmu). A kdyz uz doslo na bitvu v dnesni 3 rade, tak jsem zacala vzpominat (kdyz jsem je tak videla postavat pred zimohradem)..sakra maj voni vlastne nejakou taktitu, strategii .. a bylo to v predchozich dilech? Odpoved zni: ne! (a to neni normaln pro zadny film, scenar nebo knihu na svete).